Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Majakmeg co się dzieje? Coś przeoczyłam?
Siwa u mnie w przychodni jest lepszy numer. Nadal jestem zapisana do przychodni w rodzinnym mieście a tu nie mogę się przepisać. Powód- brak wolnych miejsc. Ale jak to? Jak to możliwe że w przychodni nie można się przepisać bo nie mają miejsc??
Siwa na Twoim miejscu bym jadła tak jak uwazasz aby cukry były w normie -
Dziewczyny chyba udało się bez cukrzycy - po 2 godzinach cukier 127
Moja lekarka na druczku zleciła tylko jeden pomiar po wypiciu - po 2 godzinach, mam nadzieję, że to jej wystarczy i nie będzie mnie na tę męki picia tej glukozy wysyłała drugi raz, ech...
Shantelle - sto lat!!! Oby kalorie zawsze szły w cycki
Shantelle lubi tę wiadomość
-
Najlepszosci w dniu urodzin Shantelle !!! Co do alko delektuje sie pysznym karmi Classic jak tylko jest jakaś impreza a ja juz bedzie można z procentami to whisky z cola i limonka zdecydowanie bedzie na tapecie z mega duża ilością lodu ehhh. Mniam.
Shantelle lubi tę wiadomość
-
Siwa dobre to jest jak zmieniają zdanie ci lekarze..a najlepiej jeszcze gdy dwa razy pod rząd trafisz do tego samego i w obu przypadkach słyszysz coś innego. Jedz tak, żebyś się dobrze czuła i nie zmuszaj się do niczego
Siwa1001 lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
A ja w mojej poradni patologii nie załatwiłam NIC. Nie było lekarza. Ale oczywiście nie mogli mi tego powiedzieć przez telefon tylko musiałam udać się tam osobiście - na drugi koniec miasta. Kolejne podejście robię w środę, bo jutro od rana ruszam do pracy. Tej insuliny to się bardziej boję w sensie że będę ją brać a ona nie będzie działać. Ech, ja i moje fobie.
Shantalle, najlepszego! -
No własnie doszłam do wniosku, że koniec ze słuchaniem lekarza, jak mam dobry cukier i dobrze się czuję to ja mam racje.
Milmarta zadziała, nie wątp w to nawet - ja tylko miałam początkową blokadę, żeby wbić sobie sama tą igłę, ale mam wstręt do igieł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 21:13
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Hej, hej... Zostało do porodu 89 dni(do dnia terminu) a jak to będzie dalej się zobaczy. Dziś mam dostać sterydy i mieć spotkanie z diabetologiem. M.nadzieje ze do piatku wroce do domku. Trzeba zaczac prac i prasowac. W sobote ma wreszcie.przyjechac nowa pralka, bo stara ma juz 15 lat i strasznie pierze. Białe ubrania wychodzą sine. Niestety jak sie wprowadzilam do meza to ona juz byla.od 11 lat więc moja szwagierka ją załatwiła..
-
Też czekam na nową pralkę, tzn jeszcze jej nie kupiłam nawet, bo czekamy na remont, a tak już bym chciała te mini ciuszki prac, prasowac, Układać Prawdopodobnie to będzie jeden jedyny raz kiedy będzie mi to sprawiać przyjemność później będzie karą i będę myśleć jak to się wymiksowac z tego,bo nie lubię prasowac. Prasuje na biezaco, to co zakładam a jest pogniecione, to wtedy idę do żelazka
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Wianna piątka
Ja prasuje jak muszę i do tego wieszam pranie tak, aby nie było pogięte haha.
Mój powiedział że chce pracować to proszę bardzo, zobaczymy kiedy go cierpliwość skończy hehe.
Wianna a zdjęcie Twoje gdzie, daj na fb chociaż bo tam szybciej i łatwiej