Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Izieth super dobre wiadomości z rana ale co Ty robiłaś o 3 rano?? O_o
Diana chyba nam na panikarę małą rośnie, a to dopiero początki hihi
Podziwiam Cie za druty!
Ale ruchy Ty Diana liczysz każdy pojedynczy?? Czy liczysz jeden jako cała aktywnośc? Bo ja często 10 na raz kopniakow dostaje i potem cisza przez jakiś czas i potem znów cała seria.Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
no właśnie u mnie podobnie seria kopnięć i spokoj. Chyba przestane na to zwracać uwagę bo człowiek w paranoje popadnie. A co do drutów ja tez planuje zrobić szaliczek dla maleństwa tylko wełna gruba i musze druty grube dokupić , wiec dzierganie i przede mną dodatkowo piorę i prasuje chyba za wszystkie czasy nadgonie he he.
-
Hej
Diana cieszę się że mogłam pomóc
Lekarz mówił, że seria kopnięć jest liczona jako jeden ruch. Czyli nie liczymy każdego osobno tylko seria =1 za jakiś czas kolejna seria =2 itd. Ale szczerze? Ja nie liczę, nikt z rodziny i koleżanek też nie liczył. Oczywiście zwracam uwagę, czy i co się tam u małego dzieje ale staram sięna spokojnie.
Izieth, super wieści
-
Witam się Diana bardzo się cieszę, że się wyjaśniło Shantelle no leci szybko też się dopiero kładłam w 16tyg i zastanawiałam się jak to wytrzymam, a tu 28leci. A co do ruchów...teraz ja się zastanawiam czy powinnam się martwić, mój dzieć mega aktywny, mam wrażenie że wogóle nie śpi tylko się kula i kula bez przerwy.
-
Z moim maleństwem jest to samo, kopie kopie kręci sie a potem cisza ostatnio daje mi sie we znaki, co chwile cos mnie w boku ukłuje, zaboli, no i niezmiennie siedzi na dupce i okłada nóżkami mój pęcherz. W dodatku przez to ze nie tyje nigdzie poza brzuchem a jestem szczupła to zaczęły bolec mnie nogi, zwłaszcza lewa, boli pod pośladkiem i w pachwinie, poprostu nie daje rady dźwigać brzucha a co to będzie pózniej .. no i przez to nie moge spać w nocy a jak sie na tym lewym boku położę i znajdę wygodna pozycje czyli taka gdzie przygniatać troszkę brzuch z boku to mały odrazu zasadza kopa i musze sie odwrócić, no taki nieznośny nic z matką nie chce współpracować
-
wianna wrote:Izieth super dobre wiadomości z rana ale co Ty robiłaś o 3 rano?? O_o
Ostatnio mam jakiś dziwny rytm dnia, zasypiam o 21, budzę się o północy lub o 1.00 i nie mogę zasnąć gdzieś do 4.00, a ostatecznie wstaję po 6.00 oczywiście zmęczona i niewyspana Chyba przyzwyczajam się do pobudek o różnych porach dnia i nocy
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Ruchy liczyłam każdy z osobna. Ale jakbym miała liczyć aktywność to za nic 10 mi nie wyjdzie. Położna dzisiaj o to zapytam
Idę z teściową przychodnie załatwić bo dalej zapisana jestem w rodzinnej miejscowości a tu niby miejsc nie ma i teściowa ma załatwić. -
Helloł!!! A zgadnijcie co obudzilo mnie w nocy swędzenie stop... Nie mogłam zasnąć były takie twarde i gorące, i piękly zasnelam koło 4 smarujac kremami.. Dziś zrobiłam z rana Alat i aspat i tsh i czekam na wyniki ale poszłam również do rosmana i kupiłam żel chłodzący i ulga..... Zrobiły mi się straszne twarde te stopy albo to już ciężar daje we znaki,ja też lunatykuje jak siku w nocy to mecze die do 5.. Idę zjeść paczka!!!Jej
-
Ja mam tak, że jak rano wstaję to mnie stopy bolą, atkie sa napompowane hehe, może też muszę zainwestowac w jakiś krem??
Ja się tak cieszę, że dzięki tej szkole rodzenia przyjdzie mi cudna położna
A w ogóle spotkam się we czwartek z Jago w szkole rodzenia bo się dopisałajagooo90 lubi tę wiadomość
-
Mi znowu lekarz mówił że każdy jeden kopniak to jest jeden ruch i tak samo jak czuje przeciąganie i wypychanie się dziecka to to też jest liczone jako jeden ruch i ja jak mi się przypomni to licze pojedynczo w sensie ze jak mam serie 5 kopniaków to liczę to jako 5 ruchów a nie jako jeden mi tak mowil mój ginTysia