Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Shanetelle mi na przeziębienie prenatal w ogóle nie pomógł a piłam herbatę z cytryną i miodkiem przez tydzień i jak ręką odjął.
Camparii pochwal się zakupami.
Jestem tak nie wyspana że nie dałam rady wstać i iść do ;laboratorium. Jutro pójdę a swędzi mnie wszystko, legginsów nie mogę założyć bo wszytko pod kolanami swędzi, ręce a palce to mają najgorzej. Proszek nie mógł uczulić bo nie mam charakterystycznej wysypki. A z tego swędzenia jestem zdarta. I w czym ja wyjdę na dwór jak chodzę tylko w koszulce i szlafroku? Boziu.....
-
Diana, to czympredzej do labu badać się,jagooo może mieć rację, więc lepiej wykluczyć ewentualność cholestazy. Swędzą Cię dłonie i stopy wieczorem i nocą?
Kurczę, nic w sumie takiego nie kupiliśmy pierdoły dosłownie-typu przewijak, milony różnych pieluch- od tetry po bambus (te tylko dwie duże bo to pieruńsko drogie). Teraz czekam na przesyłkę (kupujmy w necie, bo uwięziona jestem) Nie mam pojęcia jaką kupić wanienkę-86,102, wiaderko? Na stojaku, bez stojaka...mam mega małe mieszkanie i muszę ograniczac graty. Z ubranek nic nie kupuję na razie, bo dostaniemy, tylko uzupełniać będę bo niestety po letnich dzieciach. A z największych zakupów- wreszcie zdecydowałam się na łóżeczko:-) no, część z głowy. -
wianna wrote:Oo witaj sskorka kurcze, ale ten czas zlecił, u Ciebie już sama końcówka w zasadzie i te dwa kg szczęścia! Wspaniale! Ale my Cie gonimy
Shantelle poka łóżeczko! I daj znać, czy narzeczon przyznał się, że ten super synek to jego sprawa hehe
Ja od rana maluje fotel na biało, żeby pasował do mebelkow Synka dobrze, że ładna pogoda, to robię to na tarasie i nie śmierdzi mi
Wianna Ty też już coraz bliżej ! I też synuś no z najnowszych wieści to wczoraj 2196 g i dalej corciadiana0501, Shantelle lubią tę wiadomość
-
Campari wrote:Diana, to czympredzej do labu badać się,jagooo może mieć rację, więc lepiej wykluczyć ewentualność cholestazy. Swędzą Cię dłonie i stopy wieczorem i nocą?
Kurczę, nic w sumie takiego nie kupiliśmy pierdoły dosłownie-typu przewijak, milony różnych pieluch- od tetry po bambus (te tylko dwie duże bo to pieruńsko drogie). Teraz czekam na przesyłkę (kupujmy w necie, bo uwięziona jestem) Nie mam pojęcia jaką kupić wanienkę-86,102, wiaderko? Na stojaku, bez stojaka...mam mega małe mieszkanie i muszę ograniczac graty. Z ubranek nic nie kupuję na razie, bo dostaniemy, tylko uzupełniać będę bo niestety po letnich dzieciach. A z największych zakupów- wreszcie zdecydowałam się na łóżeczko:-) no, część z głowy.
Właśnie wieczorem jest masakra.
My wanienkę kupujemy tę większą plus wkład do niej i bez stojaka bo póki co mamy kawalerkę i też nie mam gdzie ulokować . -
Sskorka duża córa, super.
Ja byłam w aptece kupić euthyrox, aspargin i witaminy. Kurde zimno jest a w aptece tak gorąco i te czekanie... Mam nadzieję że mnie nie dowiało tam.... I w Kauflandzie też gorąco. Od dziś jak nie muszę to nie wychodzę na taką pogodę, dziękuję....
-
Shantelle wszędzie tak jest, też byłam w aptece i co? Starsza pani się wepchała tak o z marszu tuż przed okienko a z tej duszności słabo się zaczęło robić.
Dam znać jak będę wiedzieć. Jak wyjdzie z próby wątrobowej nie halo to jadę na szpital, nie czekam na piątkową wizytę tym bardziej że między 9 a 21 mam mieć minimum 10 ruchów a dopiero były 3 i to słabe. Leżę i czekam na ruchy.
Robię się coraz bardziej panikara -
Na razie się jeszcze nie denerwuje. Czekam na wyniki i jadę na szpital jakby było nie ok. Ale samo czekanie dobija. Niby się wie, że mało miejsca itp ale poczytałam o cholestazie i paranoja sama się czepia. Synek wyczekany, 3 lata leczenia żeby można było zajść w ciążę i to wszystko dobija. Do tego za mało ważę, bo aż 65 kg a powinno być więcej.
-
Diana nie martw się o to ze za mało ważysz .. ja do tej pory przytyłam tylko 2.5 kg ale zawsze mi mówią ze póki dziecko rośnie to nie ma się czym przejmować . Jeśli chodzi o ruchy i się boisz to jedz sprawdzić, będziesz napewno spokojniejsza
Ja dzisiaj miałam krzywa cukrowa .. oczywiście nie dowiem się jakie mam wyniki bo tutaj jest tak ze jak będą złe to zadzwonia ze szpitala a jak wyjdą dobre to nie dostane żadnego telefonu . I na tym koniec .. a powiedzcie mi dziewczyny ile mialyscie pobrań na krzywej ?Tysia