Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oo witaj sskorka kurcze, ale ten czas zlecił, u Ciebie już sama końcówka w zasadzie i te dwa kg szczęścia! Wspaniale! Ale my Cie gonimy
Shantelle poka łóżeczko! I daj znać, czy narzeczon przyznał się, że ten super synek to jego sprawa hehe
Ja od rana maluje fotel na biało, żeby pasował do mebelkow Synka dobrze, że ładna pogoda, to robię to na tarasie i nie śmierdzi mi
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Shantelle księdza załatwić w sensie że ustalić godzinę mszy , dokumenty itp.
Kupiłam dzisiaj rajstopy ciążowe w Rossmann. Ciekawe czy się nadają? Dokupilam też kocyk małemu.
Mam liczyć ruchy. 10 w ciągu dnia. I powiem Wam że teraz te ruchy są słabe. No ale nie zjem więcej słodyczy żeby go pobudzić bo już mi nie dobrze od nich. Apetyt mi bardzo spadł , przy żelazie stolec nie powinien być luźny i jakby biegunka? Czytam na forach że to zbliżający się poród. Myślicie że to normalne teraz? Powiedzcie że Wy też tak macie. A i spać w nocy nie mogę -
Ja pierdole, sorry ale czekaliśmy 2h!!! Wejścia były na numerki. Także trzeba było dupsko posadzić i czekać. Normalnie zła byłam taka, aż zielona.
Diana nam położna mówiła, że przed porodem to zawsze jest tzn często biegunka i wymioty. Organizm sam się oczyszcza. A ruchy będą słabsze, bo mały ma coraz mniej miejsca..
-
Diana ale ja po żelazie mam rozwolnienie nie każdy ma zatwardzenie. . Mało tego leżę i zwijam się po tym żelazie z bólu takie mam skurcze żołądka myślałam że do szpitala pojadę ale jutro mam wizytę z położną i zapytam się czy mogę odstawić to żelazoTysia
-
Może faktycznie nie potrzebnie panikuje? Jutro idę do laboratorium badania zrobić to zrobię jeszcze próbę wątroby bo wszystko swędzi. A wykwitów nie ma jak przy alergii. W środę idę na szkołę rodzenia to też eypytam położna a w piątek ginekolog. Boziu jaka ta ciąża skomplikowana
-
Diana, ja też biorę żelazo i raz mam mega zaparcia a czasem mam biegunkę. Myślę że nie ma reguły, zależy co jadłaś po prostu jeśli nie masz jakichś bóli albo skurczy to myślę że nie powinnaś się denerwowaćCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Z tą biegunką i skurczami żołądka to nie wiem jak u Was, ale we Wrocławiu grasuje jelitówka. może i Was dopadło, tfu tfu. Chyba właśnie te wszystkie choróbska i zarazy wypędzą mnie z pracy szybciej niż planowałam, trochę się boję podłapać coś od dzieci. A i w końcu będę miała czas na zorganizowanie wyprawki. Wyobraźcie sobie że dopiero wzięłam w rękę kartkę żeby zapisać co nam potrzeba, trzeba jakos finanse sensownie rozplanować.
-
Diana ja mam luźna kupę po zelazie zawsze sorry za doslownosc a brak apetytu mam od początku ciązy.... Nie mówiąc o tym że wymioty też mi się zdarzają pije meliske... A co do swędzenie jasne zrób badanie ale czytałam że wszystko w ciąży Sue rozciąga, hormony itpJej
-
Tysia zapytaj o inny preparat żelaza, czasem jest tak, że jeden powduje mega dolegliwości, właśnie skurcze, wzdęcia, biegunka, a drugi jet dobrze tolaerowany, niestety to metodą ekprymentu można tylko,sprawdzić.
Właśnie kupiliśmy część wyprawki, nie jestem nawet pewna czy większą same pierdoły i naprawde tylko podstawowe rzeczy, a tyle tego, że masakra po prostu.