Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wkurza mnie to Bella pisze i nie wpisuje postów, więc piszę 10 raz...
Ten test stosuje się właśnie w czasie osłabiony ruchów , itp polega na ktg, monitorowaniu ruchów na usg, przepływów odruchów polykania i tam są skalę...
Shantelle nie denerwuj się ja znowu młodsza o tydz... Lekarka mnie opanowała bo mówi że usg ma.swoje granice błędu że problemem są 3 tyg... Także bez nerwów skoro lekarz nic Noe mówił napewno jest wszystko dobrze, przecież on za to odpowiada... Duży chłopak i tyle waży dużo
Co do testów Anet mi potwierdzaly ciaze ale czasem też były poztywne a poprostu zafalszowane.... Nie ufalabym owu owszem to może być znak, ale niekoniecznie najlepiej zrób ciazowy i wtedy masz 100 procent.. Wszędzie dobrze ale w domku najlepiej..
Kochane jaki bierzecie magnez? Bo.kia dali asmag a mam w domu cały magnefar max...Jej
-
Anet musisz czekać do dnia spodziewanej miesiączki- każdy test domowy przed dniem spodziewanej miesiączki będzie nie pewny, chyba że pójdziesz na betę i za 2 dni znowu- jeśli rośnie to gratki jeśli nie to powodzenia przy staraniach.
Mi kazał brać Magnella 2x1tabl
Żrem po nocy, wyglądam jak zombie- takie wielkie wory, kości w kroku mi trzeszczą, brzuch boli i mały się wypina i kopie w prawy bok, powiedzcie że nie tylko ja dziś jęcząca
-
My z moją mamą mamy tradycje na jej urodziny od kilku lat chodzimy do teatru, więc rozmyślania nad trafnym prezentem z głowy coraz częściej właśnie idę w te stronę, że wykupuje jakieś bilety na koncerty, teatry, mecze itp U dzieci też się sprawdza, kino 6d czy inne takie a i ja mam przy okazji frajdę
jagooo90 lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Hej
Diana, laski dały fajne pomysły ja bym może zamówiła tort w kształcie butelki od piwa
Muszę się ruszyć w domu mam jak w murzyńskiej chacie....jeden wielki bal.
Zauważyłam że w nocy drętwieją mi ręce, jak śpię na lewym boku to lewa a jak na prawym, to prawa. Nie wiem, może to kwestia pozycji..glupie uczucie.
No nic, idę ogarniać bo aż mi słabo jak patrzę bo tym domu mym hehe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 09:18
-
Hej,
Shantelle u nas dziewczynka - Zosia
W tym całym remoncie na szczęście jej pokoik juz w pełni ogarnięty
Brakuje mi fotela do karmienia, musimy coś kupić bo nie będę miała jak karmić, póki co mamy tylko łóżko w sypialni i kanapy czy narożnika w salonie brak.
Ja torby nie mam spakowanej, ale rzeczy naszykowane. Ile macie pieluch tetrowych? U mnie do szpitala potrzebne min 6 szt.
Kupujecie dla siebie tantum rosa?
A czy lekarz juz wam pobrał wymaz na GBS? Mój chyba zapomniał,ale za tydzień idę i mu przypomnę.
O jakiej grupie na fb mówicie? Duże mam tu zaległości.
Wiana gdzie rodzisz, bo Ty z Warszawy o ile pamiętam?Shantelle lubi tę wiadomość
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Hej laski, ja wczoraj przyjechalam na IP. Brzuch mi sie spinał co 3 minuty. Na kTG wyszly skurcze, ale szyjka 3,5 cm zamknięta. Dzisiaj skurcze sa ale nie regularne, i nie tak intensywne jak wczoraj pobrali GBS, wymaz z szyjki dzisiaj CRP, morfologie i.mocz. Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.
-
Edziunia super, Zosia !!
Mamy grupę na fb, wrzucamy zdjęcia itd. Chcesz dołączyć? To zrobię na chwilę gr
upe dostępną, abyś mogła nas znaleźć ..
Majekmeg jak się czujesz? Nadal w szpitalu? Dawaj znać!!! Na pewnie będzie wszystko dobrze!!
Posprzątałam chatę, jestem Perfect Pani Domu. Miałam total dramat. A teraz jest cudnie.
-
Tak oktanisept tez kupiłam, tylko ze mała buteleczka kosztuje ok 25 zł i raczej nie wystarczy na kuracje pępuszka. A tantum rosa jest tanie, tylko czy też tak dobrze działa?
Omajek nie martw się, widocznie to już skurcze przepowiadające, ja je miałam ok 30 tc. Też mi się brzuch spinał ale przeszło. Trzymam kciuki!
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit