Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Siwa1001 wrote:Ja rozumiem zgodę na publikacje na fejsie, ale nie no, ale chyba do reklamy nie mogą użyć bez naszej zgody czy sprzedać do jakiejś gazety?
Siwa1001 lubi tę wiadomość
-
Ja aktywnie dzień zaczęłam, od basenu. Teraz jestem padnieta. Ale po południu idę na masaż, mąż mi taką niespodziankę zrobił także będzie relax.
Później mam zamiar robić gołąbki bezmięsne, mam nadzieję ze wyjdą będzie trochę roboty i zabawy. A wam jak dzień mija?Jago -
Jagooo też zazdroszczę Ci tego basenu, w ogóle zazdroszczę Wam możliwości ruszania. Ja jak tylko polatam z odkurzaczem to potem tak brzuch boli że tylko leżeć i płakać mi się chcę Czuję się więźniem we wlanym ciele
Miałam iść dziś do laboratorium i nici z tego- obudziłam się z potwornym bólem głowy, nos zapchany, brzuch boli. Chcę już urodzić!
Jagooo powiedz jaki farsz robisz do tych gołąbków? -
Diana o matko z córką, z jakim odkurzaczem?? Nie wolno!! A potem płacz. No przez kolano przełożyć. Ja Cię doskonale rozumiem, moje mieszkanie wyglada, co tu się oszukiwać, jak po przejściu tornada, mąż wyrabia o tyle, żeby mnie nakarmić, a szmaty i odkurzacz też za mną tęsknią, ale przecież nie chcemy urodzić za wcześnie?
-
Właśnie się zastanawiam co dorzucić do ryżu. Na pewno będą suszone pomidory i myślę nad dorzuceniem takiej mieszanki meksykańskiej - groszek, kukurydza i marchewka I cebulka z pieczareczkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 12:31
Jago -
Jago, życzę powodzenia z gołąbkami jak sobie moje przypomnę..... No Way. Ale takie z pieczarkami i kaszą bym zjadła...
Za to zjem krokiety, oczywiście kupiłam. Z kapustą i grzybami mmmmomomom. Kocham!
Dziś mamy trzecie usg o 16:30!! zobaczymy co u Małego
-
Campari weź oducz babę , żeby nic nie robiła- kiedy studiowałam+ praca+ mieszkanie na błysk i miałam czas na wyjście , kosmetyczka, fryzjer, w weekend gdzieś pojechać, siłka. Psa mam, ona teraz się leni i pełno jej sierści w mieszkaniu, kurz się osiada a na tygodniu jestem sama, co mi z tego że w sobotę mąż zrobi wszystko jak w poniedziałek znowu to samo
Jagooo apetycznie farsz wyglądaIrmelin lubi tę wiadomość
-
U mnie dzień leniucha! Chyba pogoda taka,że nawet na książkę nie mam ochoty, ale trzeba się wziąć za robotę, chociaż jakieś pranie zrobić ale mi się nie chceeeeeee
Shantelle lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Ja do 8 miesiąca basen ogarnialam a teraz odpuściłam ze względu na pogodę. Pływać kocham i nie mogę sie doczekać aż tam pójdę z Franiem mnie dzisiaj wzięło na generalne porządki w szafach ...extra segregacja !!! Część wystawie rzeczy na olx a cześć do kosza, nie ma sie co rozpieszczać heh. Narobiliście mi ochoty na krokiety chyba dzisiaj powstaną
-
Diana wiem kochana...sama jestem mega sfrustrowana, wierz mi, a leżę (naprawdę leżę) już...14 tygodni. Czasem jak męża nie ma to też coś w domu zmajstruje...ale potem boję się, że na wizycie usłyszę złe wieści. Musiałam sobie mocno w głowie poprzestawiać, a moje małżeństwo przechodzi mega próbę. Ale Diana to jeszcze tylko moment. I trzeba się postarać żeby nastąpił w odpowiednim czasie Oszczędzaj się babo kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 12:53
-
A ja przesadzilam z waga - przez 2 tygodbie az 3 kg mimo cwiczen i chodzenia na basen..ale buzia mi sie niestety nie zamyka i jem prawie samo słodkie jutro idę na wizytę kontrolną, zobaczymy co moja gin na to powie. Tyle słodkiego, az mnie mdli na sama myśl..
Za gołąbki zabieram się po południu, oby wyszły dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 13:00
Jago -
Ja mogę ogarniać, chodzić, ćwiczyć więc to robię. Ale mam wrażenie że im częściej sprzątam tym się brudzi coraz bardziej
Też mam dzień lenia, leżałam do 12 w piżamie... Potem nastawiłam pranie Małego i tym sposobem ciuchy są uprane. Teraz będzie akcja prasowanie.
Potem będę prała ochraniacz na łóżeczko, ręczniki, myjki, taki grubszy koc dwustronny, jakaś grzechotka jest do prania widziałam bo to taka z materiału i tyle.
Pewnie jak to ogarnę, to torbę spakuje. Torbę też małemu wypiorę bo chodziłam z nią na siłownię hahaha no różowa trochę, ale trudno druga dla mnie też w zasadzie różowa
A jak upiorę, to spakuje.
Obym zdążyła bo z tym leniem to.......diana0501 lubi tę wiadomość
-
jagooo90 wrote:A ja przesadzilam z waga - przez 2 tygodbie az 3 kg mimo cwiczen i chodzenia na basen..ale buzia mi sie niestety nie zamyka i jem prawie samo słodkie jutro idę na wizytę kontrolną, zobaczymy co moja gin na to powie. Tyle słodkiego, az mnie mdli na sama myśl..
Za gołąbki zabieram się po południu, oby wyszły dobre
Zobaczymy ile mój gnom waży
-
Ja się cieszę , że w zamrażarce mam pomrożone gotowe produkty-tylko wyjąć i odgrzać. Nie mam sił nic robić. Wyciągam dzisiaj pierogi ruskie, niestety z cebulką,bonie mam weny iść po śmietanę. Chce mi się słodkiego a nic nie mam takiego dzisiaj narzekam na wszystko.
wczoraj musiałam iść do play a potem zakupy i oczywiście kupiłam małemu 2x body długi rękaw, spodnie, 2x skarpetki. i 100 zł poszło. Pieniądze idą jak woda