Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie moja kumpela co urodziła niedawno, mówiła, że karmiła małego zaraz po urodzeniu. To się pytam czy miała taką koszulę specjalną rozpinaną czy podciągniętą do szyi...a ona nie pamięta . Ja właśnie zakupiłam sobie w necie 3 ładne koszulki na potem, a na sam poród chyba zakupię coś w markecie. Planowałam wziąć taką jedną co mam, ale jest nieodpinana i właśnie nie chciałabym leżeć cała goła jakbym zaraz miała małego do karmienia
-
Shantelle Agusza to pamiętam że Jeży Jeżyna tylko tamte mnie zastanowiły, bo teraz doszła jakaś dziewczyna, nie jest z nami na forum, ale się przedstawiła i ok, a właśnie były takie trzy co się zaczęłam zastanawiać kto to może być.
Mam nadzieję, że nikomu nie podpadłam, ale to pytanie to w trosce o nasze zdjęcia i sekretyNatalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Ja to samo miałam, jako administrator je przyjęłam bo też ciężko czasami nick skojarzyć.
Dziewczyny obecne są również z forum, bo teraz sprawdzałam.
A ta nowa dziewczyna to nie wiem, głupio ją chyba wywalić. Chyba że jej nie chcecie to usunę jazz grupy.
Siwa nie podpadłaś. Ja właśnie miałam już zrobić z tym porządek.
-
Lepiej się przedstawić to żaden problem przecież a nie raz na grupach jest tak ze ktoś prosi o dolaczenie i jest w grupie A wszystko z tej grupy wynosi w sensie zdjęcia itd i na innych grupach się nasmiewaja z tego ja juz się spotkałam z takim czymśTysia
-
Ależ zaszczyt he he Właśnie tego się boje, że nasze brzuszki zaraz coś będą reklamować i trzeba będzie Dianę zatrudniać w żeby nam odszkodowania wywalczyła przed sądem za bezpodstawne wykorzystanie wizerunku
Tysia :), diana0501 lubią tę wiadomość
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
hah no właśnie ! Mi się wydaję że może pare dziewczyn było z tego drugiego forum co też są dziewczyny z terminami na grudzień ale my ich nie znamy niestety bo nie udzielamy się tam . Tymbardziej powinny się przedstawić bo skad mamy wiedzieć która to która i czy to nie jakiś facet się podszywa żeby sobie brzuszki pooglądać hahaTysia
-
Ja tylko Angeline D.przyjęłam bo termin ma gdzieś na Mikołaja a jest z Tomaszowa i razem w szpitalu lezalysmy w sierpniu:) taka super łaską ze jak wyszło to brakowało jej:) wystarczy pół dnia nie zaglądać i takie zmiany(pozytywnie)
A zdjęcie które udostępniamy na fb automatycznie staja się że za naszą zgoda można je powielać więc nici z odszkodowania:) dlatego jak widzę mamy co wstawiaja zdjęcia dzieci zaraz po kąpieli ( nagie lub polnagie) to mnie krew zalewaShantelle, Tysia :), Siwa1001 lubią tę wiadomość
-
Nie ma, ona na początku napisała że jest z forum ale się nie udzielała i tyle. Myślę, że jak będzie chciała to się tu odezwie, a reszta to wygląda na to że obce laski w sensie nie stąd
Jest już ścisłe grono. Zobaczymy czy dwie dziewczyny będą się udzielać, jak nie. Też out.
-
diana0501 wrote:Ja tylko Angeline D.przyjęłam bo termin ma gdzieś na Mikołaja a jest z Tomaszowa i razem w szpitalu lezalysmy w sierpniu:) taka super łaską ze jak wyszło to brakowało jej:) wystarczy pół dnia nie zaglądać i takie zmiany(pozytywnie)
A zdjęcie które udostępniamy na fb automatycznie staja się że za naszą zgoda można je powielać więc nici z odszkodowania:) dlatego jak widzę mamy co wstawiaja zdjęcia dzieci zaraz po kąpieli ( nagie lub polnagie) to mnie krew zalewa
Ja rozumiem zgodę na publikacje na fejsie, ale nie no, ale chyba do reklamy nie mogą użyć bez naszej zgody czy sprzedać do jakiejś gazety?Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.