Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech nie wiem ok 9 pewnie mi pobiora krew, tam są zawsze kolejki...
Tylko ja mam problem bo mam wysypke na rękach i nogach, swędzi, nie wiem czym to ogarnąć.... Do dermatologa pewnie pójdę, tylko nie po drodze mi kurde, ale co zrobić.... Jak nie urok to... Odstawiłam wszystko co podejrzewam,, ech
-
Roma o matko jak bym o sobie czytała
Parametry mamy podobne, ja mam 161 i wtedy zaczynałam z 52kg, przytyłam ok 21-22kg, ale pozbyłam się wszystkiego, teraz startuję z 53, zobaczymy co będzie
Ale zamierzam się pilnować, nie pożerać słodyczy i ćwiczyć ile się da poza tym wtedy byłam leniem, teraz o moją kondycję dba dodatkowo mój trzylatek -
Tak, ja też już nauczyłam się rozumu w szafce ze słodyczami powieszę sobie zdjęcie zrobione dzień przed porodem - odstraszenie murowane25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Dzien dobry dziewczyny! milego dnia Wam zycze aTobie Shantelle milego zaskoczenia przy odbiorze wynikow bety.
Co do tycia,jak dobrze miec kolezanki doswiadczone, od dzis unikam slodyczy! Choc jestem ich oddana wiekbicielka i wierna fanka. Tez mam podobny wzrost i wage, wiec ciekawe, jak ja zakonczymy. Slyszalamkiedys, ze zdrowo jest przytyc do 13 kg w ciazy, prawda to?Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Witam się i ja
Shantelle widzę że wszystkie czekamy na wieści od Ciebie.
A ja osobiście trochę zazdroszczę wam możliwości takiego przytycia...tzn może nie tyle przytycia co możliwości jedzenia wszystkiego na co macie ochotę.. Ja niestety nie mam takiego ciążowego przywileju:(Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Witajcie,
Jadę na betę, chyba trochę za wcześnie wyszłam z domu, no ale wolę tak, ja by kolejka była to nie będę się stresować że do pracy nie zdążę.
Spać się chce okropnie, atutem cały dzień...
Cukrzyca to nie ciekawie..
Natomiast widzę że jestem największa w tłumie, jak zawsze 170 i 67 kg wagi, mam nadzieję że się nie spase za mocno bo będzie ból..
-
Agusza, to tak naprawde dopiero yczysz sie z tym zyc, mam nadzieje, ze na Twoja ciaze nie wplynie zbytnio choroba, ani ciaza na Twoja chorobe
Shantelle, ofzynjamniej jestes wysoka, nie to co my
Ja dzis mam wyjatkowo luzny dzien. Jeden jedyny w tygodniu, krotka praca. Wiec jak wroce, to zamierzam troche chalupke ogarnac : D obym tylko powera miała : DIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
To prawda, dopiero się uczę.. Właśnie boję się o ciążę przez tą chorobę no ale jestem generalnie dobrej myśli
Wianna, tylko się nie przemęczaj kochana przy tym sprzątaniu.
A ja też kurdupel jestem, 163cmCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Właśnie dzisiaj postanowiłam trzymać się Pani diabetolog która mnie dobrze zdiagnozowała. Tylko ze muszę do niej jeździć 300 km w jedną stronę. Z kolei ta do której mam 70 km to...No nie wiem. Jakoś cholera nie mam do niej zaufania. Postawiła mi na początku złą diagnozę i do tego nie zrobiła wszystkich badań żeby to potwierdzić albo wykluczyć. Co myślicie? Dobra decyzja? Narobie tych kilometrów od groma no ale będę pewna przynajmniej..Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Teoretycznie są inni lekarze gdzieś tu niedaleko ale ja miałam do czynienia tylko z tymi dwiema paniami i tak sobie myślę teraz że nie chciałabym chyba ryzykować kimś nowym. Poza tym ta Pani dr u której zdecydowałam się leczyć w ciąży zakładała mi pompę więc wie co i jak od początku. Kurde nie wiem. A wizyty też w sumie nie wiem jak często albo co miesiąc albo co dwa tygodnie. Zależy czy wszystko będzie dobrze przebiegałoCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości