Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agusza wrote:Kalina, spokojnie skoro nic się nie dzieje to nie martw się na zapas a powiedz czy Ciebie też tak boli podbrzusze?
Wianna a co np ze śledziem w oleju. Bo mam w domu śledzia na raz z biedry i mam na niego mega smak ale nie wiem czy mogę bo on niby surowy jest?Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Agusza nie nie mam żadnych bóli podbrzusza
Czasem jak za długo jestem na nogach to poczuję takie ciągnięcie koło jajników ale wystarczy że usiądę albo się położę i po chwili mija, ale bólem bym tego nie nazwała
Jak byłam w terminie okresu to może ciut bolałam ale też nie tak żebym to jakoś odczuwała mocno -
Z tym śledziem to właśnie też czekam żeby zapytać lekarza bo raz piszą, że można a na innej stronie ze nie bardzo. I bądź tu mądra...
Z moją beta było tak ze we wtorek 18, czwartek 67 a sobota 214
Kalina ja tak pytam o te bóle bo mnie w sumie cały czas ciągnie a boli dosyć często tak że się zwijam i dlatego się bojęCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Shantelle, moja pierwsza beta na dzień przed @ była 90,3, a dzień po @ 299,1. Tyle że ja mam długie cykle, min. 32 dniowe, owu miałam ok 19-20 dc, czyli jakoś 18-19 marca betę robiłam 31 marca i 1 kwietnia. A Ty mniej więcej wiesz kiedy miałaś owu?? Mogłaś mieć np niedługo po mnie, a betę robiłaś tydzień później i stąd taki duży wynik i tak różny od mojej. Ale ciąży mnogiej nie wykluczajmyIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
To chyba zależy od lekarza już. Ja robiłam 3razy bo przez te bóle chciałam być pewna ze dobrze rośnie ale zazwyczaj wystarcza dwa razy na początek pewnie później trzeba będzie jeszcze zrobić w trakcie ciążyCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości