Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Musiałabyś albo dobrze zagadać z ginekologiem swoim jeśli w ogóle ma taką możliwość wystawiać na NFZ a jeśli nie to może rodzinny lekarz? Tak, chyba rodzinny to najlepsza opcja.Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Hej
Mogę się dołączyć?śledziłam was chwilę na ovu i widzę że teraz tu się przeniosłyście
Śledzę też grudniówki, ale tu jest kameralniej
Ja aktualnie jestem w 6t1d, we wtorek pierwsza wizyta liczę że zobaczę serducho
Termin na razie mi wychodzi 3.12 ale na 99% będę mieć cc więc raczej na pewno się zmieni -
Dzień dobry dziewczyny zapraszamy
Ja biorę kwas foliowy i tardyferon - mocne zelazo, bo mam wieczna anemię, więc ostatnio mój gin przepisał mi na zapas, żeby nie zabrakło mi żelaza jak zajdę w ciążę ale lekarz wtedy też powoedzial, że zamiast swego kwas foliowego mogę brać witaminy MAMA DHA. Mam zapas kwasu foliowego jeszcze w sumie i nie wiem czy już się przestawić czy poczekać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 09:09
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Lepiej zdecydowanie, choć wieczorem jak już leżała w lozku i rano złapał mnie taki kujący ból, nie jajników, tylko tak w podbrzuszu. Lekarz już wtedy na wizycie na początku tego cyklu mówił o zażywaniu MAMA DHA, zamiast swego kwasu foliowego, ale z racji, że miałam zapas kwasu foliowego, biorę sam kwas póki co. Poczekam do wizyty. Zobaczymy co przepisze, może jeszcze nowe witaminyIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Dokładnie, lekarz to teraz taka trochę dla nas wyrocznia.
Shantelle, wejdź na www.suwaczek.com i tam w trzech krokach stwórz sobie suwaczek. I potem skopiuj tylko to co Ci tam wyskoczy i wklej w ustawieniach belly tam gdzie masz podpis
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości