Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusza mój mąż też szczerze to od takiej strony go nie znalam co chwilę chce mnie dokarmiac płoć woda, jeździć po zachcianki wczoraj jadłam McDonalda. Miałam trochę ochotę ale jak zobaczyłam jak szybko był gotowy żeby jechać po to amciu że nie protestowalam
-
Jutro wg belly wskoczę na 5 tydzień wizytę powinnam mieć około 18 kwietnia. No ale jadę teraz w poniedziałek na konsultacje przez te bóle.
A Ty już serduszko na pewno słyszałaś? jak wrażenia?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Ja dziś mam 5t5d czyli końcówka 6tc.
Też mąż mnie wspiera. Pyta czy na pewno się najadlam i że może jeszcze jedna kanapeczkę chce, dzwoni pytać czy wszystko w porządku, a jak powiem, że mnie brzuch boli, bo w pracy za mocno skakałam, to dostaje opierdziel, że nie powinnam
Skorka na pierwszej wizycie byłaś z mężem?? Zastanawiam się czy zabrać za tydzień mojegoIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Wianna, chyba tak. Pierwsze jest dopochwowe jak zwykle badanie usg
Ja już nie mogę się doczekać aż coś tam zobaczę, usłyszę i bardzo będę nalegala żeby mąż był ze mną.BlacKAngel1989 lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Hejka
Haha no nie mogę urodzić 16.12 błagam!!! Na szczęście będę miała raczej cesarke bo mam wadę wzroku na minusie więc mogłabym stracić wzrok.
Mój chłopak, bo po ślubie nie jesteśmy to tak mnie pilnuje... Zakaz mam sprzątania kuwety, patrzy czy nie stara data na opakowaniu. Niestety faceci to panikarze haha.
Ja będę miała wizytę w SB.. Myślicie że coś będzie.. Nie ukrywam że zależy mi aby w pracy powiedzieć gdyż mam pracę taka jaką mam z rtg komputerowym co prawda ale zawsze itd i wolałabym aby wiedzieli... Może dostanę jakieś zaświadczenie?
I idę na betę w pn, mam nadzieję że jest ok.
Na pierwszą wizytę też mojego biorę, może nie do gabinetu ale chce aby byłagusza lubi tę wiadomość
-
Pęcherzyk lub pęcherzyki Shantelle na pewno bedzie widać hehehe
Powinien Ci dać zaświadczenie, musisz powiedzieć mu jaką masz pracę. Smak na drinka w ciazy hahah tego to nie slyszlalam jeszcze
Zobaczymy czy mój pójdzie na wizytę. Nie lubi raczej lekarzy i się już wypytywal, co ten lekarz będzie robiłIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Ni autentycznie jak zobaczyłam Soplice to miałam język w dupie hehe
Na szczęście cesarka jest ruchoma więc może się uda
Z tymi zaświadczeniem to dają dopiero jak jest zarodek, ale muszę mieć papiery dla mego dobra.
Szybko się męczę, serio ładuje pranie i zadyszka haha
Agusza daj znak jak było koniecznie!! E sensie wynik jaki
Też mnie rwie a dole brzucha no ale rośnie wszystko, wiadomo...
-
Wianna na siłę go bierz! Jak chcesz mieć oparcie to niech się nie wymiguje
Na pewno dam znać co i jak
A Ty Shantelle koniecznie kombinuj zaświadczenie żebyś sobie niczym w pracy nie zaszkodziła.Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Pozwólcie, że się przyłączę co prawda bardzo nieśmiało, bo pierwsza wizyta dopiero w poniedziałek a mam za sobą 3 poronienia, wiec podchodzę do tematu ostrożnie. Zaczynam dziś 7 tc i chciałam Was zapytać jak u Was jest z bólem piersi? Mnie od kilku dni bolą mniej, dziś prawie wcale. Czy Was bolą cały czas tak samo?25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy