Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba Wianna też jakoś tak
Powiem Wam że też lubię kawę, ale moje koleżanki w ciąży co były mówiły że piły jedną filiżankę.
Dziś naprawdę miałam problem z zalatwieniem i na dodatek tak mi w brzuchu jeździło jak w pracy wypiłam bo chyba jelita ruszyły.... No ja nie wiem co może mi je pobudzić, jak tyle czasu była to kawawianna lubi tę wiadomość
-
Shantelle, masz sporo czasu na wypróbowanie nowości. Może jakieś herbatki? Np śliwka z cynamonem? Smaczna i może zadziałać
Wianna, rozwaliłaś mnie tym że Ci się data źle kojarzy heheheCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Haha noo cooo, nie macie tak, że Wam się coś z kimś źle kojarzy?? Np. Imiona... Rety!!! kojarzą się z konkretną osoba i nawet jak poznaje potem nowe osoby, to zawsze porównuje do znajomych mi osób o tym samym imieniu
A Wy jak macie na imię?
Ja Asia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 22:38
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Ja mam na imię Agata jest 2 w nocy a ja kurde spać nie mogę. Obudziłam się i poszłam zjeść parówkę bo ostatnio ciągle je wcinam.. No i leżę jak gupek i próbuje zasnąć
Wianna z imionami ja tak mam ale żeby też daty? no uśmiałam się dzięki TobieCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Karolina, miło mi.
To co ja mam powiedzieć, jak mam datę na 15.12 a mój były urodziny miał 16.12 hahaha matko no to jest dramat dopiero
Śliwka nie przejdzie, próbowałam, masakra.
A lepiej kawę łyka wziąć niż aby dziecko tam zagazowane było hehe.
W poniedziałek powtórzę betę, bo jestem mega ciekawa i też mam ze snem problemy, rano wstaje, spać nie mogę...
-
Ufff imiona macie dobre, dogadamy się hahha
Zagazowac dzieci hahaha
Rozmawiałam z moją siostrą, która urodziła okazałego chłopaka prawie 4,5 kg i piła w ciazy kawę, tak jak przed ciąża, bo tez nie wyobrażała sobie jej odstawić, właśnie z takich powodów jak Ty Shantelle, a do tego ma na imię Karolina
Wiecie, ile osób mi już powiedziało, że chyba coś się zmieniło, bo wyglądam inaczej, zachowuje się inaczej. A moja siostra właśnie ta Karolina, to non stop się pyta, czy jestem w ciazy, za Brzuch mnie łapie i mówi, że ona tak czuję
Nie mówiąc już o mojej mamie, która jest czarownica hehe też wszystko zawsze przeczuwa. Kiedy odebrałam wyniki bety, zadzwoniłam do męża, a zaraz dzwoni moja mama, zapytać co nowego się u nas urodziło. A ja yyyy, ślucham?? Pytam się, co się stało że tak dzwoni wczesnie, bo zawsze dzwoni wieczorem, a tego dnia popołudniu, a ona do mnie 'a tak pomyślałam o Tobie, to dzwonie'. Tak chciałam jej powiedzieć, tym bardziej, że to tak na świeżo było. No ale nie chcemy mówić, dopóki u lekarza nie potwierdzimy. Nie wiem, komu powiedzieć... Czy wszystkim od razu, czy jak... Ajc... Wy kiedy mówicie?Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Ja jestem Natalia jak widzicie wy do 2 w no u buszujecie a ja już oo 10 śpię wymioty zaczęły mi się dokładnie tydzień temu w piątek i to takie konkretne wejście miały bo cały dzień w toalecie spędziłam a teraz już trochę się opanowały ale mdli mnie cały czas.
-
Czasami właśnie boli tak jakby miało tak być. Tzn nie za mocno i tak..spokojnie. A czasami aż mnie z nóg ścina tak mocne skurcze mam... No i właśnie dziwne jest to że jak leżę to jest okej a jak tylko trochę pochodzę to wtedy boli. Dla własnego spokoju wolę to skonsultować z lekarzemCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Ojej, Agusza to rzeczywiście musisz się oszczędzać, mam nadzieję że Twój facet Cie wspiera
U mnie o rzyganiu nie ma narazie mowy. Noc się nie dzieje. Z jednej strony bardzo się cieszę, ale z drugiej byłby to niezbity dowód na to że ciąża jest. Bo niestety dopóki nie potwierdzę u lekarza, nie mam pewności i są ciągle obawy.
Ja ze snem nie mam problemów, szybko zasypiam, budzę się w nocy tylko raz na siusiu, czasem mnie piersi obudza, a raczej taki rwacy bólIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Wianna - beta rośnie to jest ciąża bez dwóch zdań nie obawiaj się i nie denerwuj
Fajnie ze nie masz większych dolegliwości, chociaż to dopiero początek naszej przygody życia więc pewnie się jeszcze pozmienia
A mój mąż jest w tym wszystkim nieoceniony każdej z Was życzę takie wsparcia ze strony swojego męża/partneraCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości