Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj, zapraszamy
Ja mam nabrzmiale i bolące cały czas, to jedyny objaw jaki mam i też często macam i sprawdzam, czy na pewno bolą.
To przykre, że masz za sobą takie smutne doświadczenia, ale jak widać Synka urodziłas pomiędzy tymi zdarzeniami, więc dobrze rokuje
Życzę Ci z całego serca
Wiesz z jakich powodów miałaś poronienia? Wcześniej jakieś objawy? Mam znajoma, która poroniła w 12 tc, tzn wtedy zaczęła krwawić dopiero, a tak naprawdę okazało się, że było to poronienie zatrzymane i był tam tylko pęcherzyk z zarodkiem... Najbardziej boję się czegoś takiego... Niby wszystjo dobrze, a nagle bach i nie można nic zrobic...Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
U mnie zawsze pierwszym objawem że coś jest nie tak były plamienia. Dwa razy okazało się, że to puste jajo płodowe, a ostatnim razem był zarodek i tętno ale nie rósł i ciąża odpowiadała dużo młodszej niż była. Zrobiłam kilka badań i wyszło że mam mutację genu mthfr który odpowiada za przekształcanie kwasu foliowego oraz niedobór kortyzolu i ogólnie niedoczynność nadnerczy. Te dwie rzeczy mogły być przyczynami poronień. A na dokładkę mam PCO, niedoczynność tarczycy leczoną już od lat i hashimoto. Tym razem jestem juz na odpowiednich lekach i póki co plamień nie ma ale zanim ten poniedziałek przyjdzie to chyba umrę ze stresu.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
U mnie to narazie tak, jakbym miała wzdecie, boli, rwie czasami, tak jakbym kolke miała... I takie skrety jelita hehe, no ale podejrzewam że to jakieś gastro
Problem mam że mnie wysypało, mam swedzace krostki na nogach i rękach i nie wiem co to, odstawiłam balsam ale nadal są.. Mogę pić wapno?
-
Oj z tym wapnem to się kochana wstrzymaj lepiej. Wydaje mi się ze wapno jest okej ale lepiej zapytać jednak lekarza
A ja ciągle leżę, dzisiaj tylko na będę pojechaliśmy. Ciągle boli ale już trochę jakby inaczej niż wcześniej. Teraz jakby takie rozpieranie od środka czujęCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości