Hashimoto a przyjmowanie jodu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam AntyTg 391. To tylko swiadczy o chorobie autoimmunologicznej,w ciąży się nir bada,bo przewaznie rosną,teraz najwazniejsze tsh i ft4,na początku również ft3. Bierzesz jakieś leki?
-
Kas50, ostatnio mialam usg robione przez gina i powiedzial, ze tarczyca jest powiekszona.
Strach utraty fasolki mnie paralizuje. WIzyte prywatna mam w pn. o ile dotrwam do tego czasu... Bole i brudzenia daja o sobie znac, a ja coraz bardziej jestem przerazona. -
Kiedy masz gina? Dobrze gdybys brala luteine/duphaston na te plamienia.
Tak myslalam że endo da Ci jednak euthyrox,pewnie żeby wyciszyć przeciwciala. Na początku kontroluj czesciej tarczyce nawet ci 2,3tyg.bo mogą być duże skoki. -
Moj gin sie do mnie nie odezwal od pn (kiedy wyslalam mu wyniki) i sama zdecydowalam o konsultacji z endo. Udalo mi sie wyblagac o pilna, prywatna konsultacje.
Jesli chodzi o plamienia, to wynik progesteronu mam 28, biore luteine dopochwowo 2 x 1. Mimo wszystko brudzenia sie pojawiaja. Moze nie sa wynikiem niskiego progesteronu?
A propos wizyty u gina, to w przyszlym tygodniu planuje isc aby zobaczyc 'jak sie sprawy maja'.