I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzięki Stinka za podpowiedź z basenem.
witaj mała_mi czekamy na relacje z pierwszej wizyty
ania_mr no prezencik fajny jejku nie mogę się doczekać takich doznań jak poczuć ruchy dzieciaczka ale to jeszcze trochę cierpliwości....Stinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejo powrocilam od teściów wyjazd udany nie narzekam dowiedziałam sie ze koleżanka w 11 tyg ale fajnie będę miała z kim spacerować jak tam będę wróciłam do domu i niestety rozłożyło mnie przeziębienie wrr jutro wizyta u gin jak zwykle bardzo sie boje wr
-
nick nieaktualny
-
hejka - ja mam problem - nabrzmiałe podbrzusze i chyba delikatnie pobolewa
... miałyście coś podobnego ??
troszkę mnie martwi ten stan
może to przez przemęczenie - dziś miałam sporo na głowie
... i się narobiłam
WITAJ MIRIAM !!!! TĘSKNIŁYŚMY
i jak grzybki ?? smakowały ??
POZDROWIONKA !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 22:06
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to grzybów to tak lo nie lubię lubię zbierać ale te co teraz zbieralam masakra takie sosenki niskie ze trzeba było na czworakach chodzić powiedziałam ostatni raz tam byłam
A co do brzucha to miałam takie bóle w 8 tyg oczywiście panika do lekarza ale powiedział ze to normalne bo wszystko sie rozciąga i dlategoDorjana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ja jestem w 8 tygodniu pewnie to to samo - mam nadzieję ...
w poniedziałek dopiero wizyta - mam nadzieję że mi przejdzie
Dziękuję serdecznie
a z grzybkami to mam tak samo - raczej nie przepadam - zawsze po ugotowaniu kojarzyły mi się z obślizgłymi ślimakami
ale czasami coś skubnę np w sosiku czy pizzy i pieczarki lubię )
he he ... i dziękuję za komplementa dla suwaczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 22:46
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przykro mi Aniu_mr - taka to chyba kolej rzeczy
musimy stawić czoła wszystkiemu złu ziemskiemu...
i jak dzielne lwice bronić potomstwa ))
jak to mówią: CO NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 07:16