I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Modelka dziekuje Ci, za odpowiedz i zainteresowanie
Musze byc dobrej wiary teraz musi byc dobrze
No to widzisz, jeśli dał Ci mimo tego ten antybiotyk, to znaczy, że swój rozum ma Ale jeśli się denerwujesz to możesz to niego iść jutro i zapytać raz jeszcze
Będzie dobrze -
Bralam metronidazol dowcipnie i powiem, ze oprocz wybijania bakterii wysusza mocno od srodka i niszczy wew flore bakteryjna wiec potem konieczny jest probiotyk
dzialac to dziala bardzo dobrze, nawet w tab do zoladka wybija w polaczeniu z innymi lekami helicobacter pylori
Mysle, ze dzidzi nie zaszkodzi wew czy zew stosowany, a fakt zakazenie bakteryjne w ciazy to kiepska sprawa
Anielka27, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też tylko folik. Mój gin powiedział, że dla dziecka najlepsze są witaminy naturalne, że w tabletkach owszem są witaminy jednak jest też chemia, której dziecko powinno otrzymywać jak najmniej. I jeszcze dodał, że na faszerowanie się tabletkami jeszcze przyjdzie czas:-(
Komentował tylko prawidłowy sposób odżywiania i powiedział, że jeżeli będę jadła zdrową żywność, jak najmniej przetworzoną to dziecko otrzyma witaminy, które mu są niezbędne.Limerikowo lubi tę wiadomość
rl[/u] -
nick nieaktualny
-
ja w I trym jechalam na kwasie foliowym i wit D tylko, wit dla kobiet w ciazy mi "nie wchodzily", po prostu powodowaly mdlosci i wymioty nawet na pelen zoladek po obiedzie czy kolacji.
stwierdzilam ze dam rade bez witamin na normalnym jedzeniu plus gdzies wyczytalam, ze w I trym zarodek korzysta od matki i wystarcza mu to calowicie jesli mama odzywia sie ok, ma ok wage i nie odchudza sie.
wiec jadlam tak jak zazwyczaj z wyjatkiem dni kiedy mnie nudzilo (buleczki tylko z maslem) i jest ok wg wynikow
Anielka27 lubi tę wiadomość
-
Witam
mam do Was pytanie, odebrałam dziś drugi wynik bety i chciałabym Was prosić o interpretację czy dobrze wzrasta. Pierwsza robiłam w czwartek i była 134 druga dzisiaj i jest 997,6 czy dobrze ?
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
monaaa wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was borykała się z zapaleniem pęcherza? mi się wydaję, że właśnie mnie to dopadło...
Ja miałam, ale lekkie. Pomógł urosept, picie dużej ilości wody z cytryną, witamina C i no-spa. Starałam się nie wychodzić z domu za wiele, tylko grzałam się pod kołdrą.monaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamela wrote:Witam
mam do Was pytanie, odebrałam dziś drugi wynik bety i chciałabym Was prosić o interpretację czy dobrze wzrasta. Pierwsza robiłam w czwartek i była 134 druga dzisiaj i jest 997,6 czy dobrze ? -
nick nieaktualnyamela wrote:Witam
mam do Was pytanie, odebrałam dziś drugi wynik bety i chciałabym Was prosić o interpretację czy dobrze wzrasta. Pierwsza robiłam w czwartek i była 134 druga dzisiaj i jest 997,6 czy dobrze ?
Wszystko jest w jak najlepszym porządku, spokojnie Dbaj o siebie nie forsuj się za bardzo, będzie dobrze Na wizycie zapytasz się dla spokoju ginekologa on ci powie, że jest ok. Pozdrawiam cieplutko!amela lubi tę wiadomość
-
Anielka27 wrote:Wszystko jest w jak najlepszym porządku, spokojnie Dbaj o siebie nie forsuj się za bardzo, będzie dobrze Na wizycie zapytasz się dla spokoju ginekologa on ci powie, że jest ok. Pozdrawiam cieplutko!
jutro bede u gina po receptę to się go zapytam czy jest okAnielka27 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
monaaa napisała:
"Dziewczyny, czy któraś z Was borykała się z zapaleniem pęcherza? mi się wydaję, że właśnie mnie to dopadło..."
na pecherz na zas po wyleczeniu mozna pic dobrej jakosci sok z zurawiny lub jesc zurawine suszona, ktora powoduje ze bakterie nie maja jak "przyczepic sie" do pecherza
monaaa lubi tę wiadomość
-
a powiedz mi bo od jutra lekarz mi przepisuje duphaston i nie wiem a jak np. mam wysoki progesteron to tez mam go brac?
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif