Jaki miałyście progesteron na początku ciąży?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczekającanacud wrote:Według ostatniej miesiaczki co zreszta wylicza mi ta aplikacja w telefonie mój kalendarzyk:) tutaj nie umiem ustawic tego suwaczka
https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html
Tu możesz sobie wybrać i stworzyć własny suwaczek -
nick nieaktualnyTeż udało mi się ustawić
Ja Dziewczyny jestem po wizycie u gina.
Usłyszałam serduszko. Pikało tak szybko
Mój mąż dziwi się,że dziecko ma tylko 6 mm, to jakie musi być serduszko ? i że tak mocno bije, to jest dopiero kosmos
Odetchnęłam z ulgą,że wszystko jest ok
Co do mojego niskiego progesteronu, lekarz twierdzi,ze jeśli nie spada poniżej 6 ,to tragedii nie ma. Mam dalej brać duphaston 3x1 . Luteina niby już nie potrzebna...
Zdziwiłam się że do 6 jest ok... masakraAsik84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekającanacud wrote:Ciągle mi sie wyświetla dni do porodu a jak zrobić by wyznaczalo sie ktory to tydzien ciąży i by to wyswietlalo sie tak jak u Was?
Krok 3, masz wybor 1. Ktory to tydzien, 2. Podaj date porodu. Wypelniasz tylko to 1
Ja tez dzis bylam u lekarza, mialam nadzieje, ze zrobi mi usg ale niestety, dopiero w styczniu ale juz jestem zapisana do innego tylko na usg, moja cierpliwosc hah tez kazal brac mi duphaston 2x dziennie tak na wszelki wypadek -
Dziewczyny zapraszam Was do wątku Sierpniowe Mamusie 2017. Tam jest nas mnóstwo z terminem porodu na sierpień Można się podzielić radościami i obawami i jest mega wsparcie
Ja też po wizycie dzisiejszej jestem zadowolona. Słyszałam i nic więcej mi do radości na tę chwilę nie trzeba"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
kasia2903 wrote:Cześć dziewczyny. Jest któraś w satnie mi tu pomoć ? 6 tydzień. Serce bije beta ponad 25tys. ale mój progesteron 5ng/ml. Czy ja mam szans na utrzymanie tej ciąży
-
Bridget wrote:Też udało mi się ustawić
Ja Dziewczyny jestem po wizycie u gina.
Usłyszałam serduszko. Pikało tak szybko
Mój mąż dziwi się,że dziecko ma tylko 6 mm, to jakie musi być serduszko ? i że tak mocno bije, to jest dopiero kosmos
Odetchnęłam z ulgą,że wszystko jest ok
Co do mojego niskiego progesteronu, lekarz twierdzi,ze jeśli nie spada poniżej 6 ,to tragedii nie ma. Mam dalej brać duphaston 3x1 . Luteina niby już nie potrzebna...
Zdziwiłam się że do 6 jest ok... masakra
Zazdroszczę bardzo:) tak bym chciała juz usłyszeć bicie serduszka swojej dzidzi. To musi być cudowne uczucie:)
Melevis90 lubi tę wiadomość