kiedy pojawil sie brzuszek u was?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej ja nie jestem mega szczypła, po prostu normalnej budowy ciała zarówno w pierwszej jak i drugiej ciąży brzuch było widać szybko. teraz jestem w 10 tygodniu ciąży i wyglądam jakbym się strasznie przejadła widać ten brzuszek i w spodnie się nie dopinam
-
jestem w 9 tc, brzuszek już widać od jakiegos tygodnia. koleżanka, która mnie nie widziała tydzień potwierdziła, że zrobił się widoczny. to moja 3 ciąża (w tym jedno poronienie). w 1 ciąży , miałam brzuch dopiero w 6 miesiącu
-
ja jestem w 10 tyg ciąży i dziś kupiłam spodnie ciążowe bo jest mi ciasno w moich już a po co się cisnąć w za ciasnych spodniach. Nie wiem czy to brzuch ciążowy czy wzdęcia ale jest duży i z dnia na dzień robi się mam wrażenie większy i bardziej okrągły. Popołudniami mam już taie wzdęcia że wyglądam jak 6 mc ciąży
Krysti, karmar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie dokładnie tak było - powiększone podbrzusze i podczas dotykania twardsze niż zwykle. dziś rozpoczął mi się 6 tydzień i podbrzusze jest wyraźnie zaokrąglone, sam brzuszek też zaczyna sięokrąglić, a biodrówki zaczynają mnie uciskać i mało komfortowo się w nich czuję, więc zasuwam cały czas w getrach Nie jestem bardzo szczupła ani przy kości, przy wzroście 160 ważę 59kg, więc chyba w miarę normalnie, ale myślę, że brzucho szybko mi będzie widać.
-
u mnie też, na początku twarde podbrzusze, coś takiego jak wzdęcie, a później stopniowo brzuszek się powiększał i zaokrąglał. Z pierwszym synem miałam dużo mniejszy niż przy tej ciąży ale też dużo więcej przytyłam przy drugiej. Wydaje mi się , ze to przez to, że piłam mieszanki ziołowe z Baby and Mama med i nic mnie nie męczyło, ani mdłości, ani zgaga więc mogłam więcej w siebie wrzucićmisiakowa
-
nick nieaktualny
-
U mnie w pierwszej ciąży długo nic nie było widać
Jak się u lekarza na kozetkę kładłam to mówiła, że się zaczyna martwić bo jak leżę to nie widać, że jestem w ciąży
A maluszek urodził się cały i zdrowy
teraz 6 tydzień, na razie nicKrysti lubi tę wiadomość
Lunge