kiedy serduszko pomocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Saxatilia, u mnie podobnie - byłam pod koniec 6 tygodnia (przekonana że to 7 tydzień) i też tylko pęcherzyk chociaż byłam nastawiona na słuchanie serduszka. Lekarz powiedział że mam się nie denerwować i przyjść za dwa tygodnie bo wtedy wszystko będzie widać - stwierdził że czasami ciąża na początku nie rozwija się harmonijnie i że nie ma powodów do niepokoju. Ja oczywiście boję się pustego pęcherzyka, ale tak naprawdę na tym etapie nie mam już na nic wpływu więc czekam na to co przyniesie mi wizyta w następnym tygodniu. A Ty kiedy masz kolejne USG?
muminka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też ostatnio byłam w 5t5d i był pęcherzyk 12 mm z ciałkiem żółtym, kolejne usg mam jutro i od wczoraj mam mega stresa, czy będzię zarodeczek i serduszko. Boję się że nie zobaczę nic Ostatnie dwa tygodnie byłam spokojna, ale od wczoraj to po ścianach chodzę.
W kwietniu poroniłam, beta od początku słabo przyrastała, teraz pocieszam się że beta ładnie przyrastała, dopiero po 13000 przestałam sprawdzać, no i jest ciałko żółte, a ostatnio nie było, pęcherzyk też chyba w miarę duży. I tak sobie tłumaczę kilka razy dziennie Jutro mój 7t5d, gin zapowiedział że zrobimy przez brzuch bo dopochwowych lepiej za często nie robić jak nie ma konieczności takiej bo niby się nie zaleca. Myślicie że przez brzuch coś zobaczymy? -
Hej, u mnie dzisiaj 7t6d i wszystko było widać - zarodek 15 mm i serduszko 169 uderzeń
Wniosek jest prosty: nie warto biegać za wcześnie do ginekologa i potem się martwić - lepiej się uzbroić w cierpliwość i czekać do 8 tygodnia
Kotkot lubi tę wiadomość
-
u mnie dzisiaj 4t6d i na usg widoczny obszar gdzie prawdopodobnie w przeciągu kilku godzin powinien pojawić się pęcherzyk...ufff w moich trzech poprzednich nieudanych ciążach w 6t dopiero był pęcherzyk... następna wizyta za tydzień. Trzymajcie kciuki