Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr kiedy serduszko pomocy
Odpowiedz

kiedy serduszko pomocy

Oceń ten wątek:
  • madzieas Debiutantka

Wysłany: 27 października 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Od OM minęło dokładnie 8 tyg. Wczoraj byłam na usg i lekarz stwierdził wiek ciąży na 6w2d i tym samym termin porodu wyznaczył mi na 10 dni później niż dotychczas miałam to policzone. CRL 0,51 cm. Jednak nie to mnie martwi... Tętno dziecka to 80 uderzeń na minutę. Zgodnie z tym co wyczytałam to powinno być przynajmniej 100... Dostałam luteinę dopochwowo. Czy któraś z Was miała podobną sytuację? Czy ostatecznie było wszystko ok? Bardzo się martwię... Chociaż lekarz powiedział, żeby być dobrej myśli bo czasami tak jest, a później wszystko się normuje. Kolejna wizyta za 2 tygodnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć jestem tu nowa ☺
    To moja pierwsza ciąża, jestem w 8 tygodniu ciąży, mam mdłości I czuje się strasznie zmęczona. Wizytę mam 16.11 i mam nadzieje ze zobaczę i usłyszę serduszko swojego maleństwa ☺

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ