SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr kiedy serduszko pomocy
Odpowiedz

kiedy serduszko pomocy

Oceń ten wątek:
  • madzieas Debiutantka

Wysłany: 27 października 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Od OM minęło dokładnie 8 tyg. Wczoraj byłam na usg i lekarz stwierdził wiek ciąży na 6w2d i tym samym termin porodu wyznaczył mi na 10 dni później niż dotychczas miałam to policzone. CRL 0,51 cm. Jednak nie to mnie martwi... Tętno dziecka to 80 uderzeń na minutę. Zgodnie z tym co wyczytałam to powinno być przynajmniej 100... Dostałam luteinę dopochwowo. Czy któraś z Was miała podobną sytuację? Czy ostatecznie było wszystko ok? Bardzo się martwię... Chociaż lekarz powiedział, żeby być dobrej myśli bo czasami tak jest, a później wszystko się normuje. Kolejna wizyta za 2 tygodnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć jestem tu nowa ☺
    To moja pierwsza ciąża, jestem w 8 tygodniu ciąży, mam mdłości I czuje się strasznie zmęczona. Wizytę mam 16.11 i mam nadzieje ze zobaczę i usłyszę serduszko swojego maleństwa ☺

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ