kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAleż macie cudne Klopsiki! Gratuluję dorodnych Maluszków! Mój Bąk po 5 dobach zjechał z wagą do 2750 g, ale dziś miałam wizytę kontrolną i pięknie nadgonił do 3460 g
Ale żarłok jest potężny i rośnie w oczach
Już wyrósł z najmniejszych ubranek
Raduje to moje serce
Gratuluję wiosenno-świątecznej werwy, moja werwa jest prawie zerowa. Nadal jestem obolała i szczerze, wszystko mi jedno jak przebiegną ŚwiętaDobrze, że pomogą mi rodzice
Nie przemęczajcie się za bardzo! Dbajcie o siebie i Maluszki! Żadnego mycia okien
Gdybym nie dała rady jutro napisać, to życzę Wam spokojnych i zdrowych Świąt! Niech Zajączek Wielkanocny przyniesie Wam najpiękniejsze, najbardziej wyczekane i wymarzone prezenty!
AgaSY, Asiek2108 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem co jest ucięło mi już drugą wiadomość a niestety muszę isc do pracy. Życzę wam miłego dnia. Jeśli ktoś ma do czynienia z chorobą tarczycy Hashimoto to niech się odezwie. Pa pa miłego dnia
ayka lubi tę wiadomość
Mój aniołek kochany 20.06.2016r.(8tc) -
Ayka kawal chlopa z Bruna
cudnie ze tak przybiera a Ty wracasz do formy. Wiadomo jeszcze obolala ale kazdego dnia bedzie lepiej.
Swieta beda wyjatkowe bo beda razem z Rodzina to jest najwazniejsze a nie co zostanie przygotowane.
To jakby nieudalo Ci sie zajrzec to juz dzisiaj zycze Ci cudownego czasu z rodzinani wszystkiegonco najcudowniejsze!!!
Dziewczynki a Wy na siebie bardzo uwazajcie w tym przedswiatecznym szale.ayka lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam ze martwie sie o Amy ostatnio byla taka przybita tym krwiakiem i cisza. Amy odezwij sie do Nas!
Asiek jak tam u Was objawy? Juz powinno cos sie dziac o ile doszlo do zarazenia (iczywiscie trzymam kciuki zeby nic niebylo) ale jakos tak co chwile o Was mysle. W sumie w swieta sie wszystko wyjasni. -
nick nieaktualny1kaktus wrote:Powiem Wam ze martwie sie o Amy ostatnio byla taka przybita tym krwiakiem i cisza. Amy odezwij sie do Nas!
Asiek jak tam u Was objawy? Juz powinno cos sie dziac o ile doszlo do zarazenia (iczywiscie trzymam kciuki zeby nic niebylo) ale jakos tak co chwile o Was mysle. W sumie w swieta sie wszystko wyjasni.
Ja czekam na jakieś objawy, w niedzielę będą 2 tygodnie, ale podobno mogą się pojawić nawet do 3... Mam zapas w apteczce kremów, paracetamolu, a dla mnie heviran jeśli zajdzie taka potrzeba. Oby nie zaszła!
Co do przygotowań, to mam zakaz odgórny i mężowski że mam nic nie sprzątać i pucować. Jedynie zetrę kurze, mąż odkurzy. No i zrobię coś do jedzenia, ale przyjeżdza moja mama więc zajmie się córką, więc będe mogła robić na spokojnieNie zamierzam szaleć, zwłaszcza, że 4 tygodnie muszę przetrzymać do ciąży donoszonej
ayka, ciekawa87 lubią tę wiadomość
-
Kurczaczki moje Kochane
zycze wam samych radosnych chwil w te Swieta!!! Obyscie byly radosne usmiechniete a Wasze ziaze przebiegaly do samego konca ksiazkowo i bezproblemowo!!! Zycze Wam rowniez porodow ktore bedziecie mogly wspominac do konca zycia. Rozpakowanym Mamusiom zycze samych cudownych chwil z Dzieciaczkami i reszta Rodzinek!!! Buziaczki
Asiek2108, ayka, 0202oliwcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny