kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia jakndobrze licze to juz Wam zagrozenie ospa minelo bo dzisiaj mija 3 tyg.
A my dzisiaj zaliczylismy ikee Mikus ma juz szafe i komode do pokoiku i jakie pierdolki pokupowalam organizery do szuflad osprzet do przewijaka.
Ale rozczarowala mnienmata do przewijania i lampki scienne chcialam 2 chmurki ale kiepskiej jakosci byly. -
Antonowka ja zamowilam kolyska dzisiaj lub jutro powinna przyjechac. O taka.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1a83e11b539.png
Za znosne pieniadze. U mnie plan byl taki ze bedzie stala na parterze w salonie ale chyba na poczatku wyladuje w sypialniWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 05:52
-
antonówka wrote:Zbieram sie laski do lakarza juz nie mogę sie doczekac.
Mi też sie kołyski podobają ale u mnie to bardziej te wyglądające pod kosz Mojżesza zaraz znajdę na necie foto to wam dodam , u mnie mam plan żeby stała w salonie a nie cały czas w sypialni maluszek w swoim łóżeczku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6cf3c7872a8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 11:01
ayka lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
A ja laze uhahana
Chociaz rano mnie moj Syn znowu testowal. Przed 5 sie odezwal a potem cisza, sniadanie zerocil i cisza, poszedl detektor w ruch i tetno om wiec stwierdzilam ze odsypia wczorajsze zakupy. Ale polozylam sie a brzuch dziwnie miekki to go macam co taki miekki to stwierdzil zr sie laskawie do mnie odezwie
A uhahana bo przyjechala kolyska oj walcze zeby jej nierozpakowac ale niechce sienszarpac wiec lezy i czeka na M
Ale przyszla tez przesylka z poscielami Malego Agasy dziekuje za cynk posciele i reszta sa super jakosciowo naprawde!
A wiec z kolyska przyszlo wypelnienie poscieli (chcialam miec w domu mimo ze na poczatku uzywana niebedzie)
W komplet poscieli z ochraniaczem
Przescieradla do gondoli i kolyski
Rozek
Dwa grubsze kocyki z cienkim wypelnieniem bawelniany i flanelowy
Dostalismy tez zabawke szmacianke z tasiemkami
Ale sie ciesze szokWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 12:16
AgaSY lubi tę wiadomość
-
Oliwcia piekna ta kolyska. Minsie bardzo podobaja i wiklinowe i wtypoqe kosze mojzesza ale oboje jestesmy alergikami i wole powierznie latwo czyszczalne. No moja w zamysle wlasnie ma stac w salonie. Ale zobaczymy czy niepraktyczniej bedzie w sypialni wlasnie zobaczymy
0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
Hejka laski a wiec pani doktor tez mowi ze normy sie zmienily wiec niby nie mam cukrzycy. Ale dala mi skierowanie do diabetologa ze wzgledu podniesionych cukrow po posilkach. Mam isc sprawdzic. A malutki zdrowy gajny chlopczyk. Wazy 565g. Wszystkie pomiary w granicach norm. Lozysko nadal na scianie przedniej. Szyjka prawie 4 cm zamknieta. Krwiak sie wchlonal wiec cieszymy sie bardzo. A i skoro mam tyle energii to mam korzystac. Poki mi sie chce. Na te krwawienia z nosa mam brac rutinoscorbin.
Justa87, 1kaktus, 0202oliwcia, ayka lubią tę wiadomość
-
Pewnie ze tak, my w sumie teraz zaczelismy ale chcemy majowke wykorzystac bo Maz bedzie mial wolne i latwiej to wtedy zrobic. A u Nas juz zaczal sie 3 trym wiec wiadomo ze bedzie tylko ciezej wiec w sumie do konca maja bede miala wszystko poprane i czerwiec bedzie oczekiwanie
-
Ale tu cisza Dziem dobry Mamusie jak sie macie? My dzisiaj mamy dzien papierowy czyli robimy porzadki w dokumentach roznych bo nazbieralo sie ich w szufladzie troche a niemialam motywacji zeby je porzadkowac ostatnio.
Milego dnia
-
Antonowka Zdrówka słonko zdrowiej nam kochana
Miśki mój brzuszek zaczyna mnie przerażać juz taki duzyyyy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/261a10a19b21.jpgAsiek2108, 1kaktus, Zołzimagic, ayka lubią tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe