kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJusta87 wrote:Dzieki ! do gondoli to ja myślałam ze bez podusi bo na plasko ma być dziecko:P mysłam żeby kombinzeon kupic i koc do gondoli bo mala będzie na spacerach od końca września wiec będzie coraz chłodniej. Termoforek zapisuje już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 18:19
-
nick nieaktualny1kaktus wrote:Ayka o babymove czytalam duzo dobrego ale nikt z znajomych niemial. Czyli polecasz?
1kaktus lubi tę wiadomość
-
Hejo słonka czytam was systematycznie ale jakoś nie mam weny się wypowiadać maz w delegacji w sobote mamy dwie komunie musze ogarnac prezent dla mojego chrzesniaka (kasy nie daje bo mały jej nie zobaczy ) do tego jakies pamiątki dla obu chłopców bomboniery kiecka i buty dla mnie to samo sie tyczy Oliwi , meza musze ogarnac typu buty garnitur do US musze isc podatek zapłacić potem mam umowione paznokcie oli ma występy w przedszkolu buuuu leże i kwicze
ayka lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Antonówka no niestety chyba muszę się rozdwoić byłam przed chwilą jeszcze u krawcowej tą moją kieckę do podcięcia zanieść przy okazji inna dałam jutro do odbioru teraz czekam na kuriera bo ma paczkę mi dowieść dziś i wszystko robię dwa razy wolniej bo moja Gwiazda w domku siedzi kaszelek ma jutro jeszcze muszę zaliczyć lekarza z ciocią moja kongo chodzić ledwie co mogę tak mnie spojenie łonowe boli że poruszam się jak kaczka buuu
Boże jaki ja mam syf w mieszkaniu jak pomyśle że muszę to posprzątać to aż mnie wykręca
Aniołki
Antonówka żeby to było takie proste przygnać męża do roboty ogólnie to niema z tym problemu i jak wraca to sprząta ale teraz to nie wchodzi w grę bo zjeżdża do domu w piątek wieczorem późnym w sobotę jedziemy 40 km dalej na te komunie a w niedziele rano on znowu jedzie jeszcze te okna w tym roku nawet nie myte nie mogę na nie patrzeć kusi mnie żeby umyć chociaż po jednym okienku ale się boje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 13:10
Aniołki
nick nieaktualnyOliwcia, spróbuj tylko ruszyć te okna! Przyjadę i Ci łapska pourywam! Już i tak masz wiele na głowie i nie odpoczywasz. Czytałam wcześniej o zastoju w nerce Twojej Córeczki, mam nadzieje, że to minie i na kolejnym USG się okaże, że już jest dobrze. Oszczędzaj się, jeśli nie dla siebie, to dla Córek.
0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
ayka wrote:Oliwcia, spróbuj tylko ruszyć te okna! Przyjadę i Ci łapska pourywam! Już i tak masz wiele na głowie i nie odpoczywasz. Czytałam wcześniej o zastoju w nerce Twojej Córeczki, mam nadzieje, że to minie i na kolejnym USG się okaże, że już jest dobrze. Oszczędzaj się, jeśli nie dla siebie, to dla Córek.
Chyba czeka mnie stomatolog ząbek którym miałam już dawno temu plombowany zaczyna ćmić jak nie urok to .....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 15:42
Aniołki
nick nieaktualnySiedź i nosa nie wyściubiaj zza komputera póki możesz
Wiem, że się martwisz o nerkę Córki. Może mało to pocieszające, ale medycyna jest tak posunięta do przodu, że gdyby było coś nie tak, to lekarze Wam pomogą. Na razie o tym nie myśl. Jesteście pod opieką, zostało to zauważone, ale wszystko może się zmienić. Dzidzia jest jeszcze maleńka, wszystko rośnie i się rozwija. U dzieci nigdy nie wiadomo, kiedy nagle wszystko się cofa i się okazuje, że już jest dobrze. Takie Cuda na Ziemi
Zęby bolą w ciąży, przynajmniej mnie bolały, a nic w nich się nie działo. Może u Ciebie też tak jest, ale koniecznie trzeba to sprawdzić Lepiej już się umów0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy pod koniec ciazy tak jak teraz ja moze juz byc mniej ruchow odczuwalnych? Sprawdzam tetno detektoremni jest ok. Czasami sie powierci albo cos mi wypchnie ale juz niesa te ruchy tak gwaltowne i mocne jak wczesniej. Wiem ze Maly jest dosyc duzy woec pewnie ma mniej miejsca. Niechce panikowac ani nic bo czuje ze sie rusza a jak sie zmartwilam to zjadlam czekolade to sie powiercil i wogole. Ale tak mnie to zastanawia czy tak moze byc.