kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajne te listy z wyprawkami. Moja napisana recznie lezy i ciagle coś dopisuje do niej. Ostatnio zauwazylam ze chyba na 3 miejscu mam ten fotel do karmienia zeby tylko nie zapomniec bo chce tym razem wygodnie karmic malutkiego.
ayka lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki kochane zycze wam wspanialej niedzieli. Ja znowu dzis znikam na caly dzien jadziemy na kawe do mojej szefowej wiec pewnie wrocimy pozno. Powiem wam ze mam szczescie pracowac z taka ekipa i ze my nadal mamy taki fajny kontakt ze soba mimo ze ja na zwolnieniu siedze
ayka, 1kaktus lubią tę wiadomość
-
antonówka wrote:Dziewczynki kochane zycze wam wspanialej niedzieli. Ja znowu dzis znikam na caly dzien jadziemy na kawe do mojej szefowej wiec pewnie wrocimy pozno. Powiem wam ze mam szczescie pracowac z taka ekipa i ze my nadal mamy taki fajny kontakt ze soba mimo ze ja na zwolnieniu siedze
ayka lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Kochane ja juz od piątku w domu jestem z Dawidkiem. Nie chcial cyca ciągnąć wiec dawalam mu mleko nan takie jak w szpitalu. Niestety w sob po poludniu tak bardzo mi plakal spinal sie i mąż pojechał po bebilon. Wczoraj na spokojnie nalozylam nakladki i niby przyssal sie do piersi zobaczymy jak będzie dzisiaj. Musze go dokarmiać mlekiem modyfikowanym bo nie mam jeszcze na tyle pokarmu żeby małego zadowolic:)
A wy jak z pokarmem mialyscie?
Trzymam kciuki za każdą z was i za wasze szczęśliwe rozwiązanieAgaSY, Asiek2108, 1kaktus, buma, ayka, grisza lubią tę wiadomość
-
Ciekawa super ze jestescie w domku. Jak sie czujesz sloneczko? Kochana lepiej dokarmic malutkiego niz mialby spadac z wagi. Laktacja spokojnie pewnie sie pobudzi po cc czasami trwa to chwilke dluzej. Mi pokarm lecial juz przed porodem a pozniej na 36 h kompletnie zanikl po cc. Pozniej juz jakos poszlo ale tez dokarmialam malego.
ayka lubi tę wiadomość
-
Antonowka Kakus po cesarce ktora mialam we wtorek bylo ciężko wstac wieczorem ale juz rano śmigałam po szpitalu. Lekarze pytali czy naturalnie rodzilam czy po cc bo tak smigałam po szpitalu. Jakbym miala znow wybierać to tylko cc. Antonowka jakim mlekiem dokarmialas małego?
-
nick nieaktualnyantonówka wrote:Aska jak tam u ciebie?
Ciekawa ja pokarm po cc miałam dopiero na 3 dobę, do tego czasu karmiłam mm.
A ja się kulam, dziś ostatnie ogarnięcie i jutro jak mnie przyjmą to szpital. Dużo kciuków poproszę, bo nastrój mam kiepski
ayka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyantonówka wrote:Asiek oczywiscie ze kciuki zacisniete caly czas kochana. Jutro cie przyjma i irodzisz zobaczysz wasze szczescie najwieksze. A dzis odpoczywaj jeszcze
:*
Ja właśnie boję się,że będę leżeć i czekać na nie wiadomo co. Chociaż mam nadzieję, że po jednym cc szybciej podejmą jakieś kroki Zobaczymy -
U nas bez zmian. 5 dni do TP.
Asiek bardzo bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki Kochana!! Mam nadzieję, że nie będziesz musiała leżeć, bo to mi się wydaje najgorsze. Oby nas to ominęło! :-*Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*)