X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr kolejna ciąża po poronieniu
Odpowiedz

kolejna ciąża po poronieniu

Oceń ten wątek:
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buma nie martw sie nie zostawimy cie. Bedziemy zagladac w miare mozliwosci. Do sierpnia na bank zostaje jeszcze w dwupaku. Malutki ma zakaz wychodzenia szybciej.

buma lubi tę wiadomość

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne te listy z wyprawkami. Moja napisana recznie lezy i ciagle coś dopisuje do niej. Ostatnio zauwazylam ze chyba na 3 miejscu mam ten fotel do karmienia zeby tylko nie zapomniec bo chce tym razem wygodnie karmic malutkiego.

ayka lubi tę wiadomość

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2017, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki kochane zycze wam wspanialej niedzieli. Ja znowu dzis znikam na caly dzien jadziemy na kawe do mojej szefowej wiec pewnie wrocimy pozno. Powiem wam ze mam szczescie pracowac z taka ekipa i ze my nadal mamy taki fajny kontakt ze soba mimo ze ja na zwolnieniu siedze

ayka, 1kaktus lubią tę wiadomość

zi13dqk3oxil4saa.png
  • Justa87 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2017, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antonówka wrote:
    Dziewczynki kochane zycze wam wspanialej niedzieli. Ja znowu dzis znikam na caly dzien jadziemy na kawe do mojej szefowej wiec pewnie wrocimy pozno. Powiem wam ze mam szczescie pracowac z taka ekipa i ze my nadal mamy taki fajny kontakt ze soba mimo ze ja na zwolnieniu siedze
    Dokładnie mam to samo,wczoraj bylam na urodzinach kolegi z pracy a we wt kade na kawe do pracy,lubie ich bardzo dlatego szkoda mi ze po macierzynskim nie wroce tam(pracuje z szkodliwymi substancjami i nie chce znow martwic sie o kolejne poroniania).

ayka lubi tę wiadomość

Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
    CORCIA 06.09.17r.
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2017, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracuje w ogromnej firmie i kazda wizyta zajmuje duuuzo czasu bo co chwile kogos spotykam :-)

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • ciekawa87 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja juz od piątku w domu jestem z Dawidkiem. Nie chcial cyca ciągnąć wiec dawalam mu mleko nan takie jak w szpitalu. Niestety w sob po poludniu tak bardzo mi plakal spinal sie i mąż pojechał po bebilon. Wczoraj na spokojnie nalozylam nakladki i niby przyssal sie do piersi zobaczymy jak będzie dzisiaj. Musze go dokarmiać mlekiem modyfikowanym bo nie mam jeszcze na tyle pokarmu żeby małego zadowolic:)
    A wy jak z pokarmem mialyscie?
    Trzymam kciuki za każdą z was i za wasze szczęśliwe rozwiązanie :)

AgaSY, Asiek2108, 1kaktus, buma, ayka, grisza lubią tę wiadomość

• antonówka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa super ze jestescie w domku. Jak sie czujesz sloneczko? Kochana lepiej dokarmic malutkiego niz mialby spadac z wagi. Laktacja spokojnie pewnie sie pobudzi po cc czasami trwa to chwilke dluzej. Mi pokarm lecial juz przed porodem a pozniej na 36 h kompletnie zanikl po cc. Pozniej juz jakos poszlo ale tez dokarmialam malego.

ayka lubi tę wiadomość

zi13dqk3oxil4saa.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa po cc moze byc ciezej ale nie niemozliwe. Dalesz Malemu co tylko najlepsze! A Maluszek tez musi sie przestawic :-) cudnie ze w domku jestescie :-) jak sie czujesz?

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • ciekawa87 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonowka Kakus po cesarce ktora mialam we wtorek bylo ciężko wstac wieczorem ale juz rano śmigałam po szpitalu. Lekarze pytali czy naturalnie rodzilam czy po cc bo tak smigałam po szpitalu. Jakbym miala znow wybierać to tylko cc. Antonowka jakim mlekiem dokarmialas małego?

• antonówka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana bebilonem najpierw zwyklym ale mial kolki wiec przenieslismy sie na bebilon pepti. Slabsze bylo.

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super slonce ze tak dobrze sie czulas po cc. Ja w sumie tez smigalam nastepnego dnia jak podali mi zelazo bo slaba krew mialam.

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ale mam dzis lenia kosmos normalnie. Zadna robota mi nie wpada w rece..... a na dzis bylo tyle zaplanowane ze zrobie....

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaktus a jak minął weekend?

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska jak tam u ciebie?

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga o tobie tez nie zapominam. Odezwij sie do nas

zi13dqk3oxil4saa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2017, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antonówka wrote:
    Aska jak tam u ciebie?

Ciekawa ja pokarm po cc miałam dopiero na 3 dobę, do tego czasu karmiłam mm.

A ja się kulam, dziś ostatnie ogarnięcie i jutro jak mnie przyjmą to szpital. Dużo kciuków poproszę, bo nastrój mam kiepski :(

ayka lubi tę wiadomość

• antonówka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek oczywiscie ze kciuki zacisniete caly czas kochana. Jutro cie przyjma i irodzisz zobaczysz wasze szczescie najwieksze. A dzis odpoczywaj jeszcze

Asiek2108 lubi tę wiadomość

zi13dqk3oxil4saa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2017, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antonówka wrote:
    Asiek oczywiscie ze kciuki zacisniete caly czas kochana. Jutro cie przyjma i irodzisz zobaczysz wasze szczescie najwieksze. A dzis odpoczywaj jeszcze

:*

Ja właśnie boję się,że będę leżeć i czekać na nie wiadomo co. Chociaż mam nadzieję, że po jednym cc szybciej podejmą jakieś kroki :( Zobaczymy

• AgaSY Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas bez zmian. 5 dni do TP.

Asiek bardzo bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki Kochana!! Mam nadzieję, że nie będziesz musiała leżeć, bo to mi się wydaje najgorsze. Oby nas to ominęło! :-*

Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
    12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja juz wiem ze ide szybciej do szpitala i bede lezec....

zi13dqk3oxil4saa.png
‹‹ 312 313 314 315 316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ