kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zastój z czego wynika nie wiadomo a co on oznacza że jedną nerka nie przepuszcza moczu /słabo przepuszcza i kanaliki nerkowe czy cos tam się nadmiernie poszerzaja najważniejsze żeby sie to nie poglebialo ....
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Kaktus smażone Oreo? Pierwsze słyszę, jak znajdę to na pewno spróbuję
.
Asiek ja też dziś poszalalam w chacie. Mąż miał wolne i wysprzatalismy całe mieszkanie, nawet okna umyte. Smacznego, szalej póki możesz :-*. U nas w październiku będzie 4 rocznica. I też łapie się za głowę jak ten czas szybko leci
.
Oliwcia kiedy następna wizyta? Trzymam kciuki żeby wszystko wrócilo do normy :-*.
Justa teraz zazdrościsz, a przed Tobą jeszcze etap przedporodowej paniki. Oj beczalam ze strachu, a teraz nie mogę się doczekać
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 14:32
Asiek2108 lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Aga ja jadlam oreo w ciescie wlasnie smazone z cukrem pudrem
ale to byla pycha
Justa ja juz panike przedporodowa mam za sobaale wierz mi idzie zwariowac. Teraz dalej sie martwie czy bedzie wszystko ok i wogole ale kazdy kolejny tydzien przybliza mnie do spotkania z Malym wiec juz jest lepiej. Boje sie tylko zeby z nim bylo.wszystko ok i wogole.
My we wrzesniu bedziemy swietowac 9 rocznice slubu, tyle lat z jednym chlopemrazem juz prawie 14,5 roku normalnie order powinnam dostac
poznalismy sie jak ja jeszcze nieletnia bylam :-p
Asiek2108, ayka lubią tę wiadomość
-
1kaktus wrote:Aga ja jadlam oreo w ciescie wlasnie smazone z cukrem pudrem
ale to byla pycha
Justa ja juz panike przedporodowa mam za sobaale wierz mi idzie zwariowac. Teraz dalej sie martwie czy bedzie wszystko ok i wogole ale kazdy kolejny tydzien przybliza mnie do spotkania z Malym wiec juz jest lepiej. Boje sie tylko zeby z nim bylo.wszystko ok i wogole.
My we wrzesniu bedziemy swietowac 9 rocznice slubu, tyle lat z jednym chlopemrazem juz prawie 14,5 roku normalnie order powinnam dostac
poznalismy sie jak ja jeszcze nieletnia bylam :-p
Asiek2108, ayka lubią tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Kochane co do rocznic to mi w tym roku stuknie 7 lat z miom mezem po slubie a w sumie to 12 lat razem. Szok tez nie wiem kiedy zlecialo. Zawsze sobie obiecujemy ze wyjedziemy na weekend rocznicowy tylko we dwoje i jakos sie nie udaje.
ayka lubi tę wiadomość
-
antonówka wrote:Kaktus ja jestem nastepna po tobie jezeli cjodzi o rodzenie. Skoro tobie zostalo tylko 26 do donoszonej ciazy to zaczynam czuc strach przedporodowy;-)
Slonko 29 czerwca bedziemy donoszeni
Justa ani sie obejrzysz jak bedziesz miala 3 z przodua potem chwilka i bedziesz tak jak ja wyczekiwala donoszenia ciazy a potem jak Asiek i Aga na rozpakowanie
Popatrz Ciekawa juz tuli do siebie Dawidka
ayka, ciekawa87 lubią tę wiadomość
-
Buma jak wejdę potem na lapka to wrzucę Ci moją na fb
. Przy okazji może i dziewczyny zweryfikuja co jeszcze by mi się przydało. Nie martw się, nie planujemy kończyć znajomości
buma, Asiek2108, ayka lubią tę wiadomość
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Oliwcia - najwazniejsze, ze ten zastoj zostal zauwazony i beda go obserwowac. To jest duzy plus badan prenatalnych, ze wszelkie ewentualne problemy mozna wczesnie zauwazyc i obserwowac i potem podjac odpowiednie leczenie, jesli jest konieczne
Justa - to tak jest, ze w ciazy sie odlicza "kamienie milowe" i czeka do kolejnego i kolejnego, a potem nagle okazuje sie, ze juz cala ciaza za toba, maluch w ramionach i tesknisz do brzuszkaJa tym razem chce sie cieszyc kazdym tyg, mimo stresu.
Aga - na ta pelnie w przyszlym tyg bedziesz w sam raz w terminieayka lubi tę wiadomość
-
Właśnie sprawdziłam, pełnia jest dokładnie 9 czerwca, idealnie
. Chociaż wcześniej jest fajna data: 06.06
.
Ja też już wrzuciłam wyprawkę + torby do szpitala, bo miałam w jednym. Moja wyprawka jest bardziej okrojona niż Kaktusa widzę
. Wydaje mi się, że to wszystko na początek
. Przy ciuszkach nie ma ilości bo to kupowałam na oko, potem dostałam jeszcze od znajomych i w sumie sama nawet nie wiem ile czego mam
.
buma lubi tę wiadomość
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*)