X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr kolejna ciąża po poronieniu
Odpowiedz

kolejna ciąża po poronieniu

Oceń ten wątek:
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwcia rodzina mojego meza jest ogolnie niereformowana. Juz pytali czy dam rade osttzyc ich dzis.... niecaly tydzien po porodzie...

zi13dqk3oxil4saa.png
  • Oublier Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonówka, to obetnij im to co zbędne przy samej d**ie ;)

ayka lubi tę wiadomość

f2wl9vvjra4rp1ln.png

v3gtnyn05cn3o4qn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonówka, współczuję ogromnie, zero zrozumienia, a najgorsze, że zazwyczaj robią to osoby, które same mają malutkie dzieci :-/

• antonówka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz nie maja malych dzieci ale zjadowili mojego meza ostro. Mnie z rezta tez ale przeciez stwierdzili ze szybko diszlam do siebie. Fakt śmiga m juz niezle i dobrze sie czuje juz ale to nie zmienia faktu że chce odpoczac.

zi13dqk3oxil4saa.png
  • 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż właśnie pojechał do pracy od 5 nie spie i już pewnie do rana nie zasne .....
    Ten weekend tak szybko minął że nawet nie wiem kiedy makabra
    Wczoraj mieliśmy jeszcze sesje brzuszkową a raczej Oliwkowa bo moja młoda musiała być praktycznie na każdym zdjęciu bo jak nie to był foch :-)

A jak tam u Was mordeczki ???

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez spac nie mogę, chociaż późno poszłam spać, oczywiście cały czas przeżywam ze nie mam już mdłości i ze coś jest nie tak, ale staram się podchodzić z głową i grzecznie czekam do następnej wizyty z nadzieją ze wszystko będzie dobrze :)

0202oliwcia, AgaSY, ayka lubią tę wiadomość

• 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    andziaq wrote:
    Ja tez spac nie mogę, chociaż późno poszłam spać, oczywiście cały czas przeżywam ze nie mam już mdłości i ze coś jest nie tak, ale staram się podchodzić z głową i grzecznie czekam do następnej wizyty z nadzieją ze wszystko będzie dobrze :)
    Kochana bedzie dobrze mnie tez martwily wszystkie takie odchylenia od normy według mnie :-) bedzie dobrze uszy do góry przypomnij mi kiedy masz wizyte i który dokładnie TC ??

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
  • buma Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    andziaq wrote:
    Nie zamartwiam się na zapas :* u mnie na początku ból piersi odchodził i wracal i też bardzo się tym martwiłam... Całkiem niepotrzebnie :)

p19uskjopp0zufrx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdaje sobie sprawę,że czasami martwię się bez sensu, ale to silniejsze. Dopiero 8tc, kolejna wizyta 24.08

• Doris 34 Debiutantka

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 34 lata jestem mams ziemskiego synka ktory ma 2 lata i mama aniolkowa ktora stracilam w styczniu.
    Moje malenstwo odeszlo miedzy 7/8 tc ale dowiedziałam sie dopiero w 12tc.
    Ciaza zakończona zabiegiem.
    Aktualnie jestem w 6 tc i strasznie sie boje za tydzień we czwartek mam pierwsza wizyte..

• antonówka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziaq spokojnie kochana ja w tej ciazy w ktorej teraz bylam kompletnie nie mialam objawow oprocz migreny. Normalne ze bedziesz sie obawiac ale grunt to pozytywne nadtawienie. Ja sobie pistawilam za cel ze nie dam zabrac sobie tej ciazy i nie dalam a latwo nie bylo. Od poczatku byly problemy a na koniec miesiąc w szpitalu. Głowa do gory kochana

ayka lubi tę wiadomość

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwcia ja za kazde dodatkowe 10 minut snu jestem wdzieczna mojemu synkowi. Choc odpukac nie moge na razie narzekac na szkraba. Na starszego tez na szczescie nic zlego nie mogę piwiedziec. Teraz my jemy kolacje a on zabral swoją do sypialni i pilnuje Hubisia bo lezy sobie i musi go pilnować

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris witaj u nas. Wspolczuje ci twojej straty. Pamietaj ze zawsze mozesz do nas napusac zawsze wesprzemy. Trzymam kciuki za nudna i ksiazkowa ciaze

zi13dqk3oxil4saa.png
  • Mirabelcia Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Chciałabym do Was dołączyć. 3 lata temu straciłam ciążę około 4-5 tygodnia. Obecnie jestem w 4 tygodniu+5 dni. Od samego zabiegu inseminacji boli mnie krzyż i czasami pobolewa podbrzusze. Martwią mnie te bóle pleców bo poprzednim razem skończyło się niedobrze. Ale z drugiej strony skoro trwają tyle czasu a nie ma żadnych plamień, beta przyrasta to powinnam się martwić? Lekarz machnął ręką.

12.2014-Aniołek
    03.2017- początek leczenia w Invimed
    02.06.2017- 1 IUI :(
    Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
    Nasienie ok, drożność ok
  • ciekawa87 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Długo mnie tutaj nie bylo i tyle sie pozmieniało :)
    Dzisiaj jestem zdenerwowana bo mój 2,5 miesięczny synek podczas zabawy uderzył się plastikową grzechotka w czoło. Zrobiłam oklad zimny i nasmarowałam actiżelem. Boje sie żeby to uderzenie nie miało jakiś powikłań u tak małego dziecka. Co myślicie?

• AgaSY Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu nowe dziewczyny? Tak mi przykro :-(. Ciesze się, że udało Wam się zajść w kolejne ciążę, trzymam za Was kciuki bardzo mocno i życzę dużo zdrowia i spokoju! Nie zamartwiajcie sie na zapas tylko mocno wierzcie w pozytywne zakończenie! :-)

Ciekawa mój Leon co rusz uderza się w głowę, co prawda ręka, ale tak mocno, że od razu ryczy. Ja się tym jakoś nie przejmuje, przynajmniej się nauczy, że to jego ręka i że to boli :-P.

ciekawa87 lubi tę wiadomość

Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
    12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • ciekawa87 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSy ja to jestem teraz przewrazliwiona po tych pironieniach. Uderzył się w czoło ale to 2,5 miesięczny bobas dobrze ze nie w ciemiaczko. Patrzę teraz to zrostal mu taki czerwony punkt i pod palcem wyczuwalny jest guzek. Czy smarować mu to dalej actizelem?

• AgaSY Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym została przy chłodnym okładzie jeśli jest ślad :-)

ayka lubi tę wiadomość

Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
    12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • Doris 34 Debiutantka

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze tu jestescie i moz a sie wygadac
    Dokladnoe za ttdz mam wizytę i niemoge aie jej doczekać a jednocześnie sie boje..
    Dziękuję za mile przyjecie

• antonówka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelcia przykro mi ze ciebie tez to spotkalo. Trzymam kciuki zeby teraz bylo wszystko dobrze. Badz dobrej mysli

zi13dqk3oxil4saa.png
‹‹ 368 369 370 371 372 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ