kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o Duphaston to od wczoraj zeszłam z dawki 3x1 do 2x1, za tydzień mam brać 1x1 i za dwa tygodnie odstawić czyli wychodzi że odstawię gdzieś w 13tyg+5d. O Acardzie lekarz na razie nic nie wspominał ale będę się z nim widziała 21.09, więc o to zapytam.
Wczoraj byłam na USG, lekarz sprawdził czy wszystko w porządku ale bez mierzenia, bo za tydzień mam badania prenatalne. Maleństwo rośnie i jest bardzo ruchliwe Właśnie dlatego, że nie ma żadnych problemów mam powoli schodzić z dawki Duphastonu i za dwa tygodnie odstawić. Dzisiaj jadę oddać krew na PAPPA.ayka, 0202oliwcia lubią tę wiadomość
06.2016 [*] Aniołek 6 tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyandziaq wrote:Hej dziewczyny,
Ja dzisiaj z pytaniem przez ile czasu (do którego tygodnia) bralyscie Duphaston, a przez ile lek przeciw zakrzepom?
Moja lekarka chce abyśmy juz w 13 tygodniu odstawily Duphaston, trochę się tym stresuje. -
nick nieaktualnymałazłośnica wrote:Hej, mam pytanie... Jakie.mogabyc konsekwencje starań po antybiotyku tzn. Teraz 10dc i angina... Owulacja.pewnie za 5 dni co mam robic? To juz 3 stracony przez chorobę cykl, caly czas cos:(
-
nick nieaktualnymałazłośnica wrote:Dziekuje za.odpowiedzi, ale jeszcze martwię się tym bontak wyczytalam ze choroba oslabia komórkę jajowa... Jak to jest? Wiecie?
-
No właśnie bardzo sie boje bo poprzednia ciąża byla prawdopodobnie poroniona w wyniku anginy zaraz po zagnieżdżeniu i boje się tego samego... A z drugiej strony ciągle jestem i będę na cos narażona bo pracuje.w.przedszkolu może po.prostu przestać sie zastanawiać i nastawić ze bedzie jak jai ma byc...
AgaSY, ayka lubią tę wiadomość
-
Ja przy moich dwóch pierwszych ciążach też się dosyć mocno pochorowałam zaraz na samym początku i zakończyło się to poronieniami... więc rozumiem Twoje obawy. Teraz przy trzeciej nie męczył mnie nawet katarek Nie bój się, bo strach paraliżuje przed realizacją marzeń. Coco jumbo i do przodu
-
U mnie tsh 3,14
Beta hcg 101,6
Beta 48h później 216,6 (wzrost 113%) a położna mówi że coś niska ta beta i mam powtórzyć w poniedziałek. To jaki teraz powinnam mieć min wynik bety? Teraz będę robiła w 6 dniu po wyniku 216,6.?17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm -
andziaq wrote:Hej dziewczyny,
Ja dzisiaj z pytaniem przez ile czasu (do którego tygodnia) bralyscie Duphaston, a przez ile lek przeciw zakrzepom?
Moja lekarka chce abyśmy juz w 13 tygodniu odstawily Duphaston, trochę się tym stresuje.
A Acard odstawiłam jakoś w 32 TCWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2017, 14:22
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny