Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A jak u Was z nawalem? Ja mam ciężkie piersi i guzki mi się już pojawiają
brodawki schowane. Porównuje te moje piersi do naboi... Gabryś bardzo się złości przy cycu i puszcza za chwilę. Pewnie do butli trochę przywykl bo spadał z wagi. Laktatorem sciagam ale to srednio ulga.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 11:21
-
dziewczyny, tak ku przestrodze, nie wiem czy po porodzie sn też są takie problemy ale proponuję na wszelki wypadek zaopatrzyć się w czopki glicerynowe, nikomu nie życzę tego co sama dzisiaj przeszłam... ciążowe zaparcia przy tym to pikuś...Kirunia - jesteś już z nami Maleńka
-
pomarańczka_33 wrote:dziewczyny, tak ku przestrodze, nie wiem czy po porodzie sn też są takie problemy ale proponuję na wszelki wypadek zaopatrzyć się w czopki glicerynowe, nikomu nie życzę tego co sama dzisiaj przeszłam... ciążowe zaparcia przy tym to pikuś...
U mnie na obchodzie rozdawano te czopki jak cukierkiod 2. doby po porodzie. Ja na szczęście nie musiałam korzystać, bo nie mam problemów, ale z tego, co widziałam, to problemy są i po cc i po sn.
pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
sweetmalenka wrote:A jak u Was z nawalem? Ja mam ciężkie piersi i guzki mi się już pojawiają
brodawki schowane. Porównuje te moje piersi do naboi... Gabryś bardzo się złości przy cycu i puszcza za chwilę. Pewnie do butli trochę przywykl bo spadał z wagi. Laktatorem sciagam ale to srednio ulga.
Ja też na razie masuję i przystawiam jak najczęściej - moje dziecko chyba szybko będzie utuczone :p ponoć ciepłe okłady przed karmieniem i zimne po nim pomagają. Ja się też chyba zaopatrzę na święta w liście kapusty, jakby coś się zadziało
-
WESOŁYCH ŚWIĄT wszystkim !!!
Zrobiłam babeczki własnoręcznie, proszę się częstowaćsą różowe i niebieskie - do wyboru do koloru dla naszych maluszków
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b970252721c3.jpgpomarańczka_33, Tusianka, Rene, Etoilka, Ilona92, ibishka, aga_90, BP 02 lubią tę wiadomość