Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia, to my jedną niebieską i jednego tulipanka byśmy wzięły, możemy?
Marysia, ja dostawałam przeciwbólowe a o takich nikt nic niestety nie wspominał
Ania, gratulacje serdeczne! teraz szybko wracaj do pełni sił a Zuzia niech zdrowo rośnie
Judyta, u mnie nawału póki co nie ma. U nas jest jeden podstawowy problem, Kirunia za szybko zasypia przy piersi... podobno żółtaczkowe dzieci tak mają. Efekt jest tego taki, że się nie najada pomimo, że mi już pokarmu raczej nie brakuje. Próbuję ją budzić, ale to wcale nie jest łatwe... Chciałabym Ją już zważyć żeby zobaczyć czy coś przybrała odkąd wyszłyśmy ze szpitala
Do mnie dzisiaj położna dzwoniła, przyjdzie we wtorek na pierwszą wizytę, mam nadzieję, że mnie nie wkurzyM wczoraj z nią rozmawiał i powiedział, że jest miła
Tęskniąca, Etoilka lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyDzień dobry, dzisiaj o 10:20 urodziła się Zosia. Malutka i śliczna, 52 cm, 2960 g i włosy ciemne po tacie
Pozdrawiamy
pomarańczka_33, Tusianka, Tęskniąca, Etoilka, Ilona92, grzanewino, ibishka, Sylwiaa95, aga_90, Rene, olKaczucha, Monnn, BP 02, KaMiszka, myszkaka, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
Ja się szykuję na kwiecień
Mam w niedzielę rano przyjechać do szpitala (już z torbą na wszelki wypadek) na badanie i KTG. Jak coś się będzie działo to już zostanę, a jak nie to pewnie 4 powtórka z rozrywki będzie
Teraz stawiamy zakłady, czy zjem obiad świąteczny u Rodziny czy w szpitaluBP 02 lubi tę wiadomość
-
Ania, Natalia serdeczne gratulacje! Szybciutko wracajcie do sił i jak najszybciej do domów
i czekamy na relację
Judyta spróbuj przed odciaganiem pokarmu rozgrzać piersi albo prysznicem, albo termoforem (jesli masz) albo butelką z ciepłą wodą. Odciagaj na najwyzszym stopniu mocy laktatora 15-20min każdą pierś, a po przyłóż sobie jakaś mrożonkę na chwilę ale przez jakaś szmatke czy pieluszke. Po 2-3 razach powinno puścic. Nie bagatelizuj tego bo zastoje ponoć są mega bolesne. A takie zastoje przeżyłam w szpitalu, zeszły po takich zabiegachi jesli masz nawały a dziecko tego nie ściąga, to po karmieniu odciagaj laktatorem przynajmniej na początku. Bedzie dobrze
A my dziś zaliczylismy pierwszy poważny spacer. Synek spał grzeczniutko dopki nie wrocilismy do domu, wtedy sie chyba obraził :d -
aga_90 wrote:Jeśli dobrze policzylam z 1 strony, ale tak z głowy bo nie jest zaktualizowana (co zrozumiałe
) to z 23 Kwietniowek zostało tylko 9 nierozpakowanych
kogo przeoczyłam?
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka