Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sandra gratulacje! Tylko jak to sie stało?
przecież rano nic się nie zapowiadalo
Magda, Adzie po prostu tak dobrze u mamusi w brzuszku że nie czuje potrzeby wyjścia
A nam sie dziś udało przystawić do piersi bez kapturka! Wrocilismy ze spaceru na sygnale, bo Wiktor taki glodny, ze nie byli czasu na zabawę w kapturki, złapał, zassał i obciągnąl do ostatniej kropelkimama taka dumna
a potem spał dlugie godziny :p
Tusianka, ibishka, grzanewino, Sylwiaa95, Etoilka, Ilona92, Tęskniąca, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Hej, jako ze dalej leze i nie moge zasnac a niestety Groszek pod opieka lekarzy, po krotce opisze jak bylo.
Rano ktg bez jakichs szczegolnych znakow. Potem badanie lekarskie- i lekarz nie mogl siegnac szyjki. Kazal przyjsc pozniej. Bylismy na 13, bada mnie znowu i mowi ze jest male rozwarcie ale szyjka jest wysoko, co znacy ze glowka nie schodzi. Zasugerowal, ze moze nie przejsc przez miednice i moze bedzie trzeba ciac. Na razie a oddzial i poczekamy.
Polozyli mnie i po jakims casie pod ktg, polozna zasugerowala ze chce wody obejrzec. Poplynelo i nieatety byly zoltawe. Uznali z lekarzem ze czekamy godzine i zobaczymy jak rozwoj sytuacji. Przy kolejnym badaniu wpdy byly juz ciemniejsze, czyli smolka pewnie poszla i natychmiast na blok...
Az sie cala trzaslam z nerwowna szczescie Max zdrowy, ale oboje na antybiotyku prze wody
Strasznie szew mnie ciagnie, ale poza tym jest ok. -
Kolejny tydzień za nami. Niesamowite jest to że niektóre maluchy maja juz miesiąc a ja jeszcze kolekcjonuje zdjęcia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/551a2a3eb35a.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9498edfc0794.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 08:24
Etoilka, Tęskniąca, Tusianka, aga_90, BP 02, Sylwiaa95, Rene, Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Mamy czas do piatku rano zeby urodzić
a jak nie to o 8 rano wstawić sie na porodówke nawet jak nic sie nie bedzie dzialo
a i mam mierzyc 2x cisnienie bo 130/90mialam dzis.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 11:09
ibishka, Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Sandra dobrze, ze sprawdzili wody i tak szybko zareagowali!
Najważniejsze, ze jesteście cali i zdrowi.
Iza doczekała sie brzuszka.
Ja zapomniałam jak to juz jest z brzuchem, chociaż pamietam ten ciężar i kiepskie nice;)
Kamila dla mnie to mizesz odżywiać sie i zbilansowanymi posiłkami z proszku , zamiast miesa spożywa białko z hodowli owadów. Ty jestes matka swojego dziecka i Ty decydujesz co jesz. Apropo alergenów niektórzy trafiali do szpitala z tego powodu. Osobiście nienawidzę tematu odżywiania bo jesli widzisz i wiesz jak co jest hodowane lub uprawiane to chce Ci sie wymiotować
Agnieszka jak u Was?