Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia takie coś znalazłam: akupresura- punkty znajduja sie w kilku miejscach.
***na czubkach kciuka i palca wskazujacego-powinno zabolec przy ucisku. Uciskaj do
momentu uzyskania skurczu. Przerwij na chwile. Gdy skurcz ustapi zacznij ponownie
***w okolicy wewnetrznej kostki- 4 szerokosci palcow w gore od kostki-punkt przy ucisku powinien
zabolec. Postepuj jak z punktami na dloni.Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Tak Wam zazdroszczę tych Bobasów obok! Spacerów. Chwalenia się dziećmi.
A moja Gwiazdeczka uparta. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Emily o grill! Mniam!
Noo pyszny był
I jestem złą madką xD Jadłam krewetki z grilla a one przecież takie alergizujące xDgrzanewino, Magdzia85F, aga_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
grzanewino wrote:My dostalismy zaproszene na wesele na 1 czerwca i tak sie mocno zastanawiam czy chociaz nie potwierdzic, ze na obiedzie bedziemy. Ciekawe jak sie bede czuła, no i jaka niunia bedzie
My jedziemy na wesele 28 kwietniaa później 23 i 30 czerwca (z cego to ostatnie jest w Tychach, a my z Gdańska)
Moja teściowa uważa, że to zły pomysł, ale ja jestem odmiennego zdaniagrzanewino lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:
28.04 mamy rocznicę ślubu.
A my 30.04
A co do grubości - to zostało mi 8kg do wagi sprzed ciąży
Wczoraj sobie zdałam sprawę, że już nie pamiętam, że miałam ciążowy brzuszekaż zrobiłam sobie porównanie
Po prawej dzień przed porodem, po lewej 10 dni po porodzie
ibishka, Monnn, Magdzia85F, Tusianka, Rene, aga_90, grzanewino lubią tę wiadomość
-
Klaudia gratulacje:)
Dziewczyny mialyscie taka sytuację ze dzidziuś przez 24h nie zrobił kupy?
Dałam jej wczoraj 2 razy butelkę bo mialam problem z piersiami i od tej pory kupy brak..podobno noworodek moze robic raz na 2-3 dni albo 10 razy na dobę.. Ale pytanie czy któryś dzieciaczek z was tak miał? -
olKaczucha wrote:Klaudia gratulacje:)
Dałam jej wczoraj 2 razy butelkę bo mialam problem z piersiami i od tej pory kupy brak..podobno noworodek moze robic raz na 2-3 dni albo 10 razy na dobę.. Ale pytanie czy któryś dzieciaczek z was tak miał?
-
olKaczucha wrote:Klaudia gratulacje:)
Dałam jej wczoraj 2 razy butelkę bo mialam problem z piersiami i od tej pory kupy brak..podobno noworodek moze robic raz na 2-3 dni albo 10 razy na dobę.. Ale pytanie czy któryś dzieciaczek z was tak miał?