Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia tez trzymam kciuki żeby Ada raczyła wyjść szybciutko z brzucha!!!
My już w domu:) Dziewczyny jestem istną cysterną mleka!!!! Leje się normalnie!!! Asia ma full jedzeniaMagdzia85F, Tusianka, grzanewino, aga_90, Etoilka, ibishka, Sylwiaa95, BP 02, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonn to super! Dużo zdrówka dla Was.
Sandra daj znać jutro! Ale km to nastukasz! Szok!
Ja właśnie męczę Sutkiciekawe ile czasu trzeba? Póki co 30 minut. Bolą, że szok.
sweetmalenka, ibishka, BP 02, Sylwiaa95, Tusianka, aga_90, Monnn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sandra kciuki i czekamy na wieści
Madzia dalej nic? Nawet po maltretowaniu skutków??
Ja miałam wczoraj intensywny dzień i o dziwo wieczór i noc nie było najgorsze.
Jedno co się zmieniło tylko że mam dużo więcej hmm śluzu? Wydzieliny? Nie wiem jak to nazwać. Rano na automacie zanim poszłam pod prysznic poszłam zrobić herbatę żeby przestygla i aż się wystraszylam że mi wody lecą czy coś bo mi tak jakby po nodze pocieklo! A się okazało że to wkładka z nocy miała już dość. Ciekawe czy jest to związane z szyjka czy to zmiany hormonalne na koniec ciąży. Macie tak? W środę wizyta to się okaże
Wczoraj popełniłam błąd, poszłam z mężem w odwiedziny do babci męża.. Już więcej do porodu nie pójdę
W drzwiach - o ale jesteś już gruba
Potem 'jak to jest ze teraz jest taka technika z tymi wszystkimi usg a lekarze przy porodzie popełniają błędy i się dzieci martwe uduszone rodzą'
I wisienka na tym gorzkim torcie: ' ale się będziesz Darla przy porodzie, haha, jak urodzisz do 4 godzin to się da wytrzymać ale potem będziesz się modlić o śmierć '
Ahh te kochane babcieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 08:18
grzanewino lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza no nic kompletnie!
Będę te sutki maltretować, że jak Ada będzie je męczyć, to znueczulona będę
Iza u mnie takie lanie śluzu było po kąpieli i rano też. A raz u ginekologa na fotelu, aż mi się głupio zrobiło, bo podłogę wycierał.
Eee a ta babcia to chyba aż takiej starej daty nie jest. Moja ma 93 lata i nic takiego nigdy nie mówiła.Ty gruba? Brzuch masz, bo w ciąży jesteś.
I nie chodź tam, po co masz się wkurzać a kobieta na koniec Ci podpadnie! Haha
Klaudia Wy już w domku?ibishka, grzanewino lubią tę wiadomość
-
Haha hartowanie sutkow poziom hard!
Masakra z tym sluzem:)
Mi jeszcze wyszły rozstępy od spodu brzucha po obu stronach. W ogóle mam wrażenie że ciąża odziera trochę kobietę z godnosci:)
Ojj nie. Już powiedziałam mężowi że więcej do niej nie pójdęa w myślach sobie dodałam że zagwarantowala sobie ze o ile sama Do nas nie przyjdzie zobaczyć małej (a jest koło 80 więc to wątpliwe) to prawnuczke zobaczy dopiero na chrzcinach bo nie będę tam dymac na spacer)
Właśnie Klaudia wy już u siebie? Jak podróż minęła z tym hemoroidem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 08:33
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Ktg - nic
na dodatek jak lekarz probowal mnie zbasac to nie mogl- mowi ze szyjka cos wysoko i siegnac sie nie da
Kazal mi wrocic po poludniu i zbada znowu, a poki co mam polazic ( serio????)
Okropnie mnie bolalo jak probowal zbadac i boli po tez, Ty Madzia mialas raz tak, prawda? -
nick nieaktualnySandra tak. Mi wsadziła rękę chyba z całą! I bolało bardzo. Potem ...w sumie do tej pory mam plamienia.
Kazał Ci chodzić? Wiesz, co. Może Ty lepiej leż teraz. Bo jak chodzenie nic nie daje, to może lezeniem zaskoczysz szyjkę.
Jakieś uparte mamy te podwozia!
Iza hehe a tu przypedzi do szpitala babcia -
Magdzia85F wrote:Sandra tak. Mi wsadziła rękę chyba z całą! I bolało bardzo. Potem ...w sumie do tej pory mam plamienia.
Kazał Ci chodzić? Wiesz, co. Może Ty lepiej leż teraz. Bo jak chodzenie nic nie daje, to może lezeniem zaskoczysz szyjkę.
Jakieś uparte mamy te podwozia!
Iza hehe a tu przypedzi do szpitala babcia
haha nie strasz
chociaz ja cwana bestia jestem i powiedziałam mimochodem niby rodzinie męża, że na szkole rodzenia powiedziały położne że u nas w szpitalu nie wolno przychodzić jako odwiedziny że tylko tatuś bo sale dwuosobowe i to przeszkadza innym:DMagdzia85F, Tusianka, aga_90 lubią tę wiadomość