Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Wlasnie wrocilam z ktg- nuuudasa jakies skurcze, polozna wielce zadziwiona ze mnie nic nie boli, ze brzuch taki twardy i ze po calej czekoladzie Groszek nie chce skakac
troche sie nastresowalam, ale machneli od razu usg - wody ok, przeplywy ok, puls w porzadku
Polozna tez cos o oleju rycynowym z sokiem pomaranczowym/grejfrutowym i imbirem mowila - brzmi jak tutejsza wersja koktajlu poloznychw ppniedzialek nastepne ktg, jak nic nie ruszy chyba sie zastanowie powaznie nad tym koktajlem
grzanewino, Magdzia85F, Tusianka, Rene lubią tę wiadomość
-
BP 02 wrote:Dzien dobry
Wlasnie wrocilam z ktg- nuuudasa jakies skurcze, polozna wielce zadziwiona ze mnie nic nie boli, ze brzuch taki twardy i ze po calej czekoladzie Groszek nie chce skakac
troche sie nastresowalam, ale machneli od razu usg - wody ok, przeplywy ok, puls w porzadku
Polozna tez cos o oleju rycynowym z sokiem pomaranczowym/grejfrutowym i imbirem mowila - brzmi jak tutejsza wersja koktajlu poloznychw ppniedzialek nastepne ktg, jak nic nie ruszy chyba sie zastanowie powaznie nad tym koktajlem
po 1. Zwymiotowalam i skurcze były. Po 2 to samo. Ale ucichly. Następnego dnia poprawiłem 3 raz i ładnie przeczyscilo- i wsio:D nie pomogło na poród :p
-
Iza- uparte, uparte... po mnie chyba
jak to mowia- dzieci ci wyrownaja co rodzicom wyrabiales
Judyta- kurcze, szkodano nic, poczekam do nastepnej kontroli z moim lekarzem i zobacze co powie
ciekawa jestem czy rozwarcie sie nieco powiekszylo od chodzenia
Madzia a jaknu Ciebie? Ktg dzis tez?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 11:48
ibishka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZastanawiam się w takim razie nad tym olejkiem. Jak nic nie da na skurcze, to chociaż jelita przeczyszczę!
Ale ile tego olejku?
Sandra no widzisz u mnie w ogóle skurczy na ktg nie było. I lekarka też pytała, czy coś boli.
A teraz kiedy na ktg? Bo ja jutro.
No i racja nudne to badanie.
I dalej plamię. Boję się jutrzejszego grzebania w podwoziu, bo boli nawet przy podcieraniu.
Iza po całym dniu chodzenia z ciężarami jak kulturysta nie ma co się dziwić.
Gości będziesz mieć? Ło matko, współczuję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 11:51
ibishka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny , jak tu trafiłam i lekarz zobaczył moja determinację na schodach to się zaśmiał i mówi ze stymulacja sutków lepsza wiec dalej chodziłam masując się po cyckach i jak widać pomogło. A ja mam pierwsze „rozpakowane „ pytanie - ile trwa to krwawienie po. Ja już nie nadążam z wymienieniem podkładów
Magdzia85F, BP 02, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBP 02 wrote:A mocno plamisz? zglaszalas lekarzowi?
Kurcze, nie mowila ile olejku, ale pewni lyzke czy cos takiego
Wczoraj lekarka powiedziała, że to będzie normalne. Jutro się dowiem, bo ja już pod szpital jestem przeznaczona.
No wygląda jakbyś miała mega skurcze. U mnie Max 30.
Dziewczyny mam pytanie. Bo nie dam rady latać już tak do mojego ginekologa i upraszac przyjęcie. Zwolnienie mam do niedzieli.
Od poniedziałku powinnam albo przedłożyć l4 albo już iść na macierzyński. Bez dziecka...durne to. I pytanie kiedy w ogóle i jak zgłosić to do pracodawcy? -
Klaudia, mi w szpitalu na 2 doby zeszło 1,5 paczki wielkich podkładów. Potem w domu zużyłam paczkę w 2 dni. Obecnie jest jak przy okresie, a nie miałam jakiś mega obfitych, raczej takie "w normie".
Magda, może w szpitalu będą mogli Ci wystawić l4? Albo spróbuj dostać od rodzinnego, bo szkoda marnować ten urlop.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
BP 02 wrote:Ja w koncu wypatrzylam skale na tym ktg i widze ze skurczowy wykres to ponizej 75 nie schodzi
a chwilami to i 100 siega - nic nie rozumiem z tego
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b4dd49bdf83.jpgMagdzia85F, BP 02 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja skurczow ne mam zadnych, dzis lekarz powiedzial, ze poczekamy na skonczony kolejny tydzien, czyli do wtorku powinnam miec luzik jeszcze
A pogoda jest taka super, ze juz bym chciala na spacerek z niunią wyjscWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 17:17