Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nam odpadł po jakis 2tygodnoach. W szpitalu przysłali octaniseptem , w domu położna kazała spirytusem (tymi wacikami) bo był czerwony i dzieki temu moment odpadł. Tez mamy ładny pępuszek. Za to zauważyliśmy, ze jedna pierś jest jakby zaczerwieniona i jest jakby guzek. Jak nie urok to sraczka...
-
Przemywamy właśnie octeniseptem. Liczę na to, że na dniach odpadnie, bo trochę długo to już trwa...
Ilona, przystawiaj jak najczęściej małą do tej chorej piersi. I rób okłady. Żeby się (tfu tfu) nie przyplątało jakieś zapalenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 21:39
-
Hej, mamy za sobą straszna noc, na cycu od 20 do 5 rano. Edit do mojego opisu porodu - okazało się ze to nie szwy tak bolą tylko żylaki które zrobiły mi się z wysiłku i to jest prawdziwa masakra. Ja nie wiem jak ja do domu pojadę w aucie...Poród to przy tym lajcik.
-
nick nieaktualny
-
Tęskniąca wrote:Hej, mamy za sobą straszna noc, na cycu od 20 do 5 rano. Edit do mojego opisu porodu - okazało się ze to nie szwy tak bolą tylko żylaki które zrobiły mi się z wysiłku i to jest prawdziwa masakra. Ja nie wiem jak ja do domu pojadę w aucie...Poród to przy tym lajcik.
Sorki, ze sie wcinam, ale niestety tez mam ten problem..Po porodzie nie moglam przez to w ogole siedziec i okropnie bolalo, ale pomogly mi czopki Proctoglyvenol i taka sama masc wiec moze Tobie tez pomoze Dalej troche boli, ale obrzek sie zmniejszyl i moge w miare normalnie siedzieć:pMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Madziu koło nic nie daje , to jest taki ból ze z boku na bok się przekręcić nie możesz a co dopiero wstać z łóżka czy usiąść na kiblu czy kole. Katy dzięki , powiem dziś mojemu żeby kupił wszystko w aptece co tylko można- będę próbować .
Katy lubi tę wiadomość
-
Klaudia, moja współlokatorka też miała tę przykrą przypadłość i pomogło jej to o czym pisze Katy, dostawała od piguł te czopki, zapytaj o nie. I trzymaj się tam dzielnie!
Madzia, kciukamy za rozkręcenie akcji
U nas noc krótka ale chyba po prostu musimy się powoli do tego przyzwyczaić
Za godzinkę jedziemy na zakupy a około południa przyjedzie siostra z dzieciakami więc szykuje się nam rodzinny dzień
Udanej soboty wszystkim
Magdzia85F, grzanewino lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Teskniaca - popros o przeciwbolowe - ja bralam ibuprom 400 ale przy kp mozna tez paracetamol i ketonal. Biore tez ciagle czopki(posterisan i posterisan h) oraz masc posterisan h. Kolo pomagalo e siedzeniu ale tez nie na dlugo... w aucie wracalam siedząc na kole bo inaczej sie nie dalo...
-
nick nieaktualny
-
Współczuję Wam dziewczyny tych problemów z hemoroidami. Mi się jakoś udało ich uniknąć.
U nas kikut dalej jest, psikam 2 razy dziennie octeniseptem, osuszam i staram się często wietrzyć przy okazji zmiany pieluchy.
Jak wczoraj w ciągu dnia nie było kup, to w nocy zasadziła takie 2 bomby pod rząd, że nic tylko uciekać I zaliczyłyśmy pierwsze rzyganie, że aż musiałam się iść sama od razu umyć
Madziu, trzymamy kciuki za Ciebie i Adusie!Magdzia85F, Rene, grzanewino lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualny
-
hej:-)
wczoraj wyszliśmy ze szpitala:-)
czuję się w miarę ok brzuch boli przy wstawaniu z łóżka i schylaniu.wsiadanie do samochodu to masakra,póki co jestem na lekach przeciwbólowych.
Z karmieniem nie mam większych problemów poza małą ilością mleka mam nadzieję ze w najbliższych dniach pojawi się nawał i laktacja się rozkręciMagdzia85F, ibishka, aga_90, grzanewino, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny