Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia- aż miałam ciary jak czytałam.. jeszcze raz gratulacje
U nas kupa tez raczej przy kazdej zmianie pieluchy, a jesli w pampersie pusto, to na 80% pojawi sie kupa w trakcie zmianyot, takie atrakcje :d srednio wychodzi 5-7kup dziennie
Do pupy zanim kupiłam tą masc z recepty uzywalismy Alantan, ale tez nie co każde przewijanie
A ta apteczna maść to koszt ok10zl za dosyc duże opakowanie.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na początku też mieliśmy kupę co zmianę pieluchy. Za radą położnej dajemy o 10ml więcej wody przy robieniu mm (3 miarki na 100ml, a nie na 90 jak na opakowaniu) i od tej pory mało kup, a więcej sikania. Ale malutka się nie pręży, brzuszek ma miękki, więc raczej wszystko dobrze.
Klaudia, gratulacje raz jeszcze! Nabierajcie sił i cieszcie się sobą!
Madziu, mam nadzieję, że się zaczyna! Trzymamy kciuki!Magdzia85F lubi tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Klaudia! Dzielna kobitka z Ciebie, a poród iście filmowy! Cudownie że z mała wszystko w porządku i że już jestescie razem! Mam nadzieje ze szybko dojdziecie do siebie!
Madzia coś czuje że teraz Ty i że nie doczekasz niedzielnego ktg. Trzymam kiuki!!
Aga to Cie "w ciula" zrobili, myślalam ze bedzie cc, a to do usg tylko. oby weekend szybko zleciał.
u mnie się uspokoiło. 3x miałam białego "gluta" a teraz spokoj, od wtorku nie biore magnezu i o dziwo - nie mam skurczy takich jak wczesniejnatura dziwna jednak jest. bałam się co bedzie po odstawieniu magnezu a tu czuje sie lepiej.
jedynie bardzo bola pachwiny i czesto zwłaszcza na koniec dnia mam problem z chodzeniem. w dodatku wcinam wszystko co sie znajdzie w moim zasiegu reki i biega wolniej ode mnie, ale na szczescie waga stoi w miejscu. w srode wizyta i ktg to zobaczymy co tam slychac..
hehe jeszcze sie okaze ze po tych alarmach wszystkich bede za 2 tyg uskuteczniac jak wy wywoływanie:Dgrzanewino, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Żeby się nie okazało że nawet Ty już zapomnisz jak poród przebiegł a ja będę bidna łazic dalej po schodach z mężem między nogami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 13:53
BP 02, grzanewino, Tęskniąca, Sylwiaa95, Tusianka, aga_90, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza! Haha mężowi aż to powiem. Tylko że mieszkamy w bloku. Mało intymnie będzie
haha
Zobaczymy może akurat źle nie będzie i urodzisz o czasie albo przed.
Sandra a Ty dziś jakie smakołyki jadłaś na spacerze?
Sylwia to już blisko!ibishka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sandra a u Ciebie do kiedy będą ewentualnie czekać?
Ejj! Patrzę na liste.. I jeśli:
- Monika miała już cc,
- Klaudia urodziła,
- u Madzi się zaczyna,
- Dorota już czeka na sciecie,
-Sylwia pójdzie we wtorek w obroty to tylko Sandra my zostajemya Ty juz tez na takim konkretnym wylocie
Hehe mówiłam że będę zamykać forum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 16:14
grzanewino, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Oczywiście, ze jem wszystko
nie istnieje dieta kp! Gdyby jedzenie mialo wplyw na kolki to po mm by ich nie bylo-a sa!
Pierwszy posiłek po powrocie ze szpitala to bylo sushi ♡
Szybciej dziecko bedzie niespokojne przez nerwy matki, ktora sie przejmuje tym ze zjsdla cos "niedozwolonego".Etoilka, Tusianka, Ilona92, BP 02 lubią tę wiadomość
-
No a ja w szpitalu zjadłam banana (pozniej sie dowiedziałam że przez niego dziecko płakało) i mała strasznie płakała. Położna powiedziala ze to właśnie od banana I pomidorowej.. później mialam wyrzuty sumienia. Już nie wiem w co wierzyć.. czy tym co piszą w Internecie czy położnej ktora mowi ze ma 30 lat doświadczenia...