Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ibishka wrote:100 lat dla Zuzi!!
Emily o ile dobrze pamiętam Twoja teściowa jest ginekologiem. Czy jeśli byś z nią rozmawiała mogłabyś się zapytać po jakim czasie od odstawienia tabletek jednoskladnikowych powinno pojawić się jakieś krwawienie? Bo moja gin na urlopie i nie mam się od kogo rzetelnie dopytać. Będę wdzięczna
Iza ja dostałam po dwóch dniach ale nie wiem czy to tak bywa czy tylko u mnie..... I mi gin powiedziała, ze za chwile powinnam krwawić.
-
Dziewczyny, wiem, że temat już był, niestety wcześniej się na nim nie skupiłam Doradzicie firmy/konkretne modele, (które się u Was sprawdziły) pierwszych bucików do chodzenia?
Mam na razie wypatrzone jedne trzewiki z Bartka - musimy podjechać przymierzyć. Oprócz tego Elefanten? Coś jeszcze? Z góry dzięki za pomoc!
-
Taj tak emel hehe wiedziałam że coś w ten desen:)
Butki bardzo fajne. Ceny mnie jedynie ogólnie przerażają.. Gabi zaczynala z 18tkami miesiąc temu a już 19tki muszę kupić..
A u mnie dupa zbita.
Tydzień temu odstawilam tabletki i tak jak pisała Monn myślałam że krwawienie będzie po 2 - 3dniach..sprawdzilam że tak mi gin na kartce napisała.
A tu cisza.. Do wczoraj bolał brzuch jwk na okres ale kompletnie nic się nie zadziało. Zrobiłam nawet test z myślą że może zaciazylam na tabletkach ale negatywny.. Ehh ciekawie się zaczynają te moje starania.. A tu do 31 lipca niewiele czasu..
Proszę o kciuki jutro gastrolog w Krakowie z Młodą!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 21:13
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Iza mocne kciuki za Gabi!
A mnie zastanawia jedna rzecz- wszędzie czytałam o swobodnej kostce, dla mnie to równoznaczne z butami o krótkiej cholewce, a zdecydowana większość butów dla dzieci jest z wysoką.. A w ogóle to dziadkowie mają fazę na sportowe markowe. Czy one też się nadają? Tzn. Czy wystarczy brać pod uwagę miękką podeszwę czy na początek sobie takie odpuścić?
Im więcej czytam i oglądam, tym mniej wiem 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ -
My mamy super fit'y i Grześ jest chyba zakochany bo je ciągle wyjmuje z szafki i mi przynosi albo się bawi Mają bardzo elastyczną podeszwę, ładnie się zgina stópka, profilowaną wkładkę, ogólnie jestem bardzo z nich zadowolona. Od razu umiał w nich chodzić, a to nie jest takie oczywiste. No ale niestety są drogie. My już nosimy 21, a już dwa razy wyjmowałam wkładkę żeby sprawdzić, czy jeszcze są ok. (mają narysowaną kreskę pokazującą gdzie maksymalnie może być palec)
Etoilka lubi tę wiadomość
-
Na zewnatrz mamy emel, w domu befado. My mamy 18 i jest za duza. Mała stopkę na moja Jadzia narazie. Ja uwazam, ze kostka powinna byc lekko usztywniona, dziecko pewniej staje i nie koślawo nog. Ceny porażające, ale te buty sa ręcznie robione i sa ze skory. Co do markowych chodzi o nike itp? Powiem Wam tak ja nie lubie adidasów i kupowanie sztucznych butów konczy sie zawsze u mnie tym samym. Nienawidzę nogi śmierdzą, bolała. Kupuje buty bardzo rzadko, jedne kozaki kupiłam jakies 5lat temu i nadal sa świetne i tez duzo nie kosztowały.
Dzieci siw ruszają, pocą, a wiecie jak bola palce przy spoconej stopie? Ja nie potrafię chodzić ani w trampkach, ani adidasach. -
Sa rożne tabletki anty. Niektóre odstawia sie na tydzień przed planowana miesiączka, inne bierze sie nieprzerwanie i miesiączka następuje podczas brania tabletek i kontynuuje sie branie dalej. Pamiętajcie, ze początki nie musza byc regularne nawet przy tabletkach. Możecie miec rożne plamienia itp.
-
Kochane Mamusie w imieniu Zuzi serdecznie dziękuję za wszystkie życzenia 😚
Jestem chwilowo w czarnej jamie i nie mam siły na nic. Przepraszam, że nie jestem aktywna.
Natalia wszystkiego co najlepsze dla Zosi ♥️♥️♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 18:45
machirude lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Dziewczyny pospieszyłam się z zakupem bucików dla chłopca w Next rozmiar 20,5 na stopę 123 mm. Buciki są niestety za małe. Jeśli któraś chętna to proszę o priva.
Tutaj znajdziecie całe ogłoszenie ze zdjęciami:
buciki Next rozm. 20,5Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 21:20
-
ibishka wrote:Ilona ja wiem. Ja pytałam o calkoiwte odstawienie tabletek jednoskladnikowych czyli takich które brałam nieprzerwanie
To musisz poczekać na powrót swojej doktor. Mam nadzieje, ze sie wszystko ureguluje.
Ja ostatnio dostaje miesiączki po ok 30 dniach, z niemożliwe jak na mnie i o dziwo nie mam żadnych objawów przed