Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Aniu samopoczucie ujdzie.
Plus, ze łazienkę mają skończyć we wtorek, ale od środy przez 2 dni wody nie będzie...jak nie ur0k to sraczka.
Gratulacje dziewczynki!
Rene jak dziś Patryk?
U nas burza przeszła obok...A szkoda
U nas lepiej teraz,leży pod kroplowka jak dobrze pójdzie to we wtorek wyjdziemy czekamy aż mu crp spadnie Osluchowo pojedyncze zmiany słychać
A jak Adusia noc przespana?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 09:45
-
Emily89 wrote:Hej laseczki
ja przez pracę jestem totalnie wyłączona z życia
a teraz jeszcze od poniedziałku siedzę z Juniorem w domu bo złapał zapalenie oskrzeli
Ale na szczęście już lepiej
Zazdroszczę zlotuu mnie nie ma opcji żeby się wyrwać
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Rene to kciuki zeby crp spadlo i siu do domu.
Aj Ady spanie. Chyba zaczynam myśleć poważnie o odstawieniu. 6 razy cycek. Wlazila na mnie. Wstałam jak polamana.
O tyle plus, ze nie jojczy a dwie 4 sie przebiły.
Cycus mamy najlepszy
A w dzień ile śpi -
nick nieaktualny
-
U nas też 2 drzemki, około 1.5 godziny każda. W nocy śpi jakieś 9 godzin, więc po 8 już potrafi mieć pierwszą drzemkę. Dzisiaj właśnie usypia na pierwszą, bo wstala później (przez pobudkę w nocy) no i musiałyśmy wyjść z domu.
Dużo zdrowia dla chorowitków!
Od paru dni mała zakłada na twarz (tak żeby oczy miała zasłonięte) pudełko lub poduszkę i tak chodzi po mieszkaniu.
I przebiła nam się pierwsza trójka!Rene lubi tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Magdzia85F wrote:Różnie. Staramy sie 2 drzemki po ok 50minut. Na 1 nie przejdę bo za mało by spała w dzień.
A u Was?
Tusianka gratulujemy ząbka
A ja chcę kawę a nie mogę wyjść bo musze go pilnować żeby nie powyrywal nic jest podłączony do kroplowki coś czuje ze tak szybko się nie napije nawet połowa nie splynela
Może któraś z was mi podrzuci duża kawę z mlekiem hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 11:52
-
Gdyby tylko było bliżej, to bym podrzuciła
No właśnie w dzień mega maruda, ciągle tylko gmera w buzi (najlepsze są ludziki z lego) i zdarza się przy tym zapłakać. Noce też średnie, bo się kręci, popłakuje i dzisiaj była nawet pobudka, co jej się ostatnio nie zdarzało. Nocki były krótkie, ale bardzo spokojne.Rene lubi tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f09c2a9daed2.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4f570f4b3b4.jpg
Moje kochane, chwalę się zdolnościami mojego męża (łóżeczko zrobione w całości przez niego) 😁😍 a teraz muszę nadrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 15:17
Tusianka, Rene, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Tusianka wrote:Gdyby tylko było bliżej, to bym podrzuciła
No właśnie w dzień mega maruda, ciągle tylko gmera w buzi (najlepsze są ludziki z lego) i zdarza się przy tym zapłakać. Noce też średnie, bo się kręci, popłakuje i dzisiaj była nawet pobudka, co jej się ostatnio nie zdarzało. Nocki były krótkie, ale bardzo spokojne.
Ile człowiek musi przejść zanim wszystkie zęby wyjdą
Ps kawa wypita,deszcz spadł jak dobrze
Szkoda tylko że nie w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 15:17
-
APrzybylska wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f09c2a9daed2.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4f570f4b3b4.jpg
Moje kochane, chwalę się zdolnościami mojego męża (łóżeczko zrobione w całości przez niego) 😁😍 a teraz muszę nadrobić.łóżko mega
:-)Zuzia zainteresowana
Brawo dla męża za talentAPrzybylska lubi tę wiadomość
-
No to napisałam długiego posta, odpisałam Wam i elegancko go anulowałam 😉mózg ciążowy...
Dużo zdrówka dla Pawełka i Patryka 💕
Madziu dziękuję, ja bardzo się cieszę z drugiej córeczki. A co do odstawienia, to niestety nie zawsze owocuje lepszym spaniem. Zuzia budzi się co 1,2h tak tylko sprawdzić czy my śpimy. Pisałaś, że lubisz karmić. A w dzień dobrze je?
Panna Gabi ma super pomysły 😘 oby tylko bez wypadków i upadków z tą zakrytą głową.
Ilona92, Rene lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyAniu cudne łóżeczko i super pokoik!
W dzień je, ostatnio jak na Nią i upał to fajnie. Polubiła warzywa i duzo ich jemy. Lubi ciecierzyce, soczewicę i dziś wsuwala bób. I cyc tez do tego kilka razy.
Odwołali całe szczęście to zamknięcie wody w przyszłym tygodniu, jupi -
Rene musisz zamawiać wszystko na wynis, lwa dla mnie to tez obowiązek wręcz , inaczej cierpię na ból głowy. Mam tak po porodzie.
Dziś mnie jedna osoba uświadomiła, ze moje czereśnie są robaczywe... kto sprawdza czeresnie?? No i nie chce Wam mówić ile tego zjedliśmyno cóż za głupotę się płaci.
U Nas dziś tez pogrzmialo i lało dwa razy. Dzięki temu dynia i cukinie rosną jak na drożdżach i zaraz powinny owocować ! Pielenie mnie już mega meczy i rozkładanie nawodnienia, No ale coś za coś
Tusianka gratuluje zębów i żony szybko wszystkie wyszły.
My mamy jedna drzemkę najczęściej na 1 h mąż do 2.5 ale więcej nie potrzebuje. Teraz idziemy się kapać i spać. Bo już się tuli i pada.
Aniu piękne łóżeczko! Najgorzej to znaleźć chęci na robienie w drewnieAPrzybylska lubi tę wiadomość
-
Mój mąż to mega pracowite stworzenie, a dla Zuzi zrobi wszystko 😻
Ilona, robaczki w czereśniach? Kurcze 😕 ogólnie rzadko są robaczywe. Ja u teściów zjadłam jakieś 100kg i ani jednego.
Madzia cieszę się, że Ada ma apetyt. A coś takiego bardziej sycącego też chętnie zjada?
U nas dziś tak pobudka o 6.45, drzemka po 14 około 20 minut! I nadal biegamy, ale już po kąpieli.Rene lubi tę wiadomość
Ilona chyba się uzależnilam od kawy był taki czas ze nie mogłam znieść jej zapachu.
Magda dobrze ze odwołana jest przerwa w dostawie wody kiedyś u nas jeden dzień nie było bo jakiś remont ulicy robili czy coś o było to duże utrudnienie
U nas kolejne przyjęcie na oddziale dziecko tak strasznie płacze :"-(
A mój prawie cały dzień śpi aż boję się co będzie w nocy