Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
APrzybylska wrote:Aga spełnienia marzeń z okazji urodzin 🎂🎁🌷
Ja na fotki też jak najbardziej, z tym że niefotogeniczny kartofel że mnie 😘
Brawo dla Kiruni 😍
Marta współczuję. U nas jedna 4 już wyszła, druga w natarciu, ale bezobjawowo.ibishka, Magdzia85F, Tusianka, Ilona92, aga_90, Rene lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
aga_90 wrote:O ludzie, przez cały dzień Wam chciałam napisać że dziś rozpoczynam ostatni rok z 2 z przodu i ciągle zapominam 🙉😂
Także ten, na zakończenie dnia mąż mi umiera- gorączkę ma 🤦♀️ świat się kończy 😋 -
APrzybylska wrote:Niestety jestem zmuszona zacytować samą siebie, bo chyba mój ciążowy mózg dodał jedynie w domyśle relację z dzisiejszego spotkania z fasolinką mamy już 420gram, nadal nie wyrósł nam ogonek. Dzidzia ma zachwycające stopy, rączki i buzię, niestety i tym razem bez fotki.
-
Coś chyba jest w powietrzu cały oddział jest zapełniony.
A i weszła jakaś ustawa ze rodzice nie muszą płacić za pobyt z dzieckiem w szpitalu,w niektórych szpitalach min. w tym gdzie teraz lezymy wcześniej były pobierane opłaty.
Pisze tak dla informacji ale nam nadzieje ze żadna z was nie będzie tego potrzebować. -
Tak, jestem że Śląska 😉
Aniu byłam w trakcie pisania pytania o to o co chodzi z tym ogonkiem 😂😂😂 (myślałam o czymś przy kości ogonowej 🤷♀️l i mnie olsnilo 😂😂 cóż za przycmienie umysłu xD cudownie że z Fasolką wszystko w porządku ☺️
Rene biedni Wy 😘 kciuki za szybki powrót do zdrowia i do domu, tulę 🤗 -
nick nieaktualny
-
Ilona na pierwszej stronie masz już (raczej) dobrze wszystko rozpisane 😘
Aga, mój wkurzający ginekolog tak mówi, nie wiem może się wstydzi prawidłowo nazywać organy. Dziewczynka od 12t 💕
Rene jak u Was dzisiaj?
Madzia jak się trzymasz?Ilona92 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
hej
Jestem, jestem Trochę musiałam nadrobić
Fajnie, że się spotykacie! Mnie też kusi żeby przyjechać, ale kurcze nie wiem czy coś z tego będzie. Akurat 1.07 wracam do pracy, więc dla Grzesia to może być spory stres, a on ogólnie nie jest zbyt towarzyski i nie przepada za dziećmi, więc nie chcę mu dokładać. (Chyba dlatego nie lubi, że mu zabierają różne rzeczy na placu zabaw, a on jakoś nie umie "walczyć" o swoje tylko wszystko oddaje i płacze).
Rene bardzo współczuję kolejnego pobytu w szpitalu
Aniu, czyli z dużym prawdopodobieństwem Zuzia będzie miała siostrę Fajnie! Przynajmniej masz już wszystkie rzeczy dla dziewczynki
My w zeszłym tygodoniu byliśmy kilka dni na Mazurach. Piękna pogoda, ciepła woda w jeziorze, fajny hotel, bardzo nam się pobyt udał
Niestety teraz przez tydzień jesteśmy sami, bo mąż wyjechał służbowoIlona92 lubi tę wiadomość
-
Witamy się po nieprzespanej nocy młode cala noc się wzbudzalo rzucał się w łóżeczku aż pielęgniarka przyszła i nie mogła go utrzymać podejrzewam ze to reakcja na jeden z leków które dostaje właśnie on może powodować dziwne zachowania w nocy. Dziś jeszcze dostanie jak się powtórzy to odstawiamy.
Z dobrych wieści reszta leków działa Patryk czuje się lepiej i jak dobrze pójdzie to może we wtorek wyjdziemy
Wyniki krwi są żelazo hematokryt i erytrocyty poleciały w dół
Crp wysokie ale akurat to normalne przy infekcji
Rtg jeszcze nie opisane -
To fakt Aniu zapomniałam. Ja w domu nie pamietam zabrać ze sobą rękawiczek jak schodzę z pola, a co mówić o imionach osób, których nie widziałam na oczy. Jak poznam to łatwiej zapamiętuje
Rene współczuje Wam tego wszystkiego. Obyście szybko wyszli ze szpitala cali i zdrowi!
Ja generalnie nie chodzę na płace zabaw, e do dlatego ze musze co nich dojechać. Wcześniej Jadzia nie chodziła i przykro mi byli jak lata za innymi dziećmi a obi ja zlewają na szczęście ma inny kontakt z dzieciakami i nie jest złe
W końcu dotarła do nas burza z deszczem. Dziś było nie do wytrzymania. Taka żarówka jak na południu podziwiam tych, którzy byli na procesji.
Kinga to już od Ciebie zależy czy chcecie przyjechać, zawszejestescie miłe widziani