X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • Rene Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    Ilona 6.07mamy różaniec za moja Babcię. Bo odeszła na poczatku czerwca i... Mój nastrój jest mało towarzyski
    Przykro mi z powodu odejścia babci:"-(

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2019, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje wyrazy współczucia.

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2019, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona92 wrote:
    Hej. Aniu wysłałam Tobie wiadomość. Zaraz pośle ta sama do Rene i Agi. Na forum publicznym nie będę pisać tych wszystkich szczegółów.
    Magda a Ada nadal noe chce jeździć? Kacie w sumie rzut beretem do mnie.
    Aga brawo dla Wiktora !
    Nic nie doszło do mojej skrzynki poproszę o wysłanie info :-)
    u nas zmiana składu ekipy przyjadę razem z mężem i 3 dzieci :-)co do noclegu jeszcze musze ustalić moim czy bierzemy pokój w hotelu (mamy juz wybrany wrazie co)czy przyjedziemy tylko na 1 dzień

aga_90 lubi tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • aga_90 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2019, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda wyrazy współczucia 😚

Rene lubię za zmianę składu, bo zaczęłam się martwić że tylko ja chłopa będę że sobą ciągnąć 😂
    Ale ja też nic na skrzynkę nie dostałam 😉

f2wl9vvje61wiuku.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2019, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga_90 wrote:
    Magda wyrazy współczucia 😚

Rene lubię za zmianę składu, bo zaczęłam się martwić że tylko ja chłopa będę że sobą ciągnąć 😂
    Ale ja też nic na skrzynkę nie dostałam 😉
    Mam nadzieje ze Ilona nas wszystkich pomieści :-)
    Aga to powiedz mężowi,że będzie miał towarzystwo także panowie się nie będą nudzić no i będzie miał kto dzieci pilnować jak będziemy kawkę pić.:-):-D

aga_90 lubi tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Jak się czujecie

U nas wczoraj gorączka dziś rano to samo wstal marudzil nakarmilam dałam leki i będzie dalej spał.Mam nadzieje ze szybko mu przejdzie.
    Magda jak idzie remont łazienki?
    Czy wszystkie dzieci miały już szczepienie odra świnka różyczka?

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jest jeszcze parę kwestii do ustalenia jeśli chodzi o nasz zlot trochę czasu jeszcze mamy ale dobrze by było wcześniej się dogadać
    Ja mam pytanie odnośnie obiadu czy pójdziemy gdzieś do knajpy coś zjeść jeśli będzie taka możliwość czy robimy zrzute i szykujemy coś wspólnie, czy może jakiś grill
    Ilona daj znać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 08:35

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2019, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wczoraj facet nie dotarł ale z Mężem gadał i dziś wszedł.

Ada dziś kiepsko spała. A wczoraj bylo tak dobrze. Tylko 2 pobudki. Pierwszy raz. Ale bylo duszno moze dlateg9.

Dziekuje dziewczyny. Ciezko jest mi sie pogodzić...

Musze zapisać sie do fizjo. Plecy mnie wykańczą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 09:25

• Tusianka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu, wyrazy współczucia dla Ciebie i całej rodziny.

W lipcu mąż ma jechać służbowo do Danii i czekamy na decyzję kiedy i na ile, bo co chwila zmieniają zdania.

U nas znowu pobudki o chorych porach. Wczoraj wstala po 4, dzisiaj po 5.

km5stv73sw35n5tw.png
    04/04/2018 3:22
    3990g, 56cm
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam Wam zaproszenia „do grona przyjaciółek”inaczej nie da się wysłać wiadomości.
    Co do jedzenia ja uważam, ze zrobimy grilla, normalny obiad u mnie, takie było założenie znojnej strony. Wiedziałam na co się puszę :)
    Napiszcie mi tylko czy wszystko możecie jeść, czego nie jedzą dzieci, żebym mogła zrobić jakieś menu dla nas wszystkich.

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wysłałam wiadomość bo mam Ciebie wśród przyjaciółek, a Agi nie mogłam dodać do wiadomości :(

Rene lubi tę wiadomość

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona92 wrote:
    Rene wysłałam wiadomość bo mam Ciebie wśród przyjaciółek, a Agi nie mogłam dodać do wiadomości :(
    Ok odczytalam dzięki :-) za chwilkę Ci odpisze
    Co do jedzenia ja zjem wszystko pod warunkiem że nie jest tłuste no na kiełbasę z grilla się skuszę jedna czy dwie nie zaszkodzą. Z Payrykiem jeszcze nie wiadomo na ta chwile je wszystko co może dziecko w jego wieku.W tygodniu mam odebrać wyniki badań i jeśli by wyszło co podejrzewają to dieta będzie do zmodyfikowana. wrazie co to weźniemy coś swojego :-)

Ilona92 lubi tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co z Dorota pasuje jej ten termin?

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Standardowo postaram się zrobić coś lekkiego na ta pogodę. Do picia kompot, lemaniada, zwykła woda, sałatki, jakiś chłodnik, może być i grill , mięso i przetwory mam swoje, ale znajda się tez żeberka cielęce , i akurat do tego czasu powinnam mieć dobre kurczaki. Coś wymyślę. Z deserów to standardowo tarta, sernik na zimno, z biszkoptami ( pieke sama i z cukrem gdyby co). A co do jedzenia dziecka to nie daje mega tłustego i smażonego i słonego i ostrego. Za owocami morza nie przepadamy wiec ich jeszcze nie jadła. Jeśli macie jakieś propozycje chętnie posłucham. Dobrze, zemam nianie inaczej bym nie podołała haha

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona92 wrote:
    Standardowo postaram się zrobić coś lekkiego na ta pogodę. Do picia kompot, lemaniada, zwykła woda, sałatki, jakiś chłodnik, może być i grill , mięso i przetwory mam swoje, ale znajda się tez żeberka cielęce , i akurat do tego czasu powinnam mieć dobre kurczaki. Coś wymyślę. Z deserów to standardowo tarta, sernik na zimno, z biszkoptami ( pieke sama i z cukrem gdyby co). A co do jedzenia dziecka to nie daje mega tłustego i smażonego i słonego i ostrego. Za owocami morza nie przepadamy wiec ich jeszcze nie jadła. Jeśli macie jakieś propozycje chętnie posłucham. Dobrze, zemam nianie inaczej bym nie podołała haha
    Nam pasuje:-)co podasz to będzie my się dostosujemy
    Jak coś to pomożemy,przecież chodzi o miłe spędzenie czasu a nie siedzenie przy garach :-)
    Czy wasze dzieci są towarzyskie? Jestem ciekawa jak będzie jak się spotkamy czy maluchy beda sobą zainteresowane

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • aga_90 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek 😁
    Dokładnie jak Rene pisze, jedziemy się spotkać a nie cały dzień jeść, a Ty nas zapraszasz ale bezsensu że spędzisz tyle czasu przy garach. Możemy się umówić że każdy coś przywiezie, będziesz miała mniej roboty 😉
    My też raczej wszystkozerni 😋

f2wl9vvje61wiuku.png
  • aga_90 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene zdrówka dla Patryka, oby to nie było nic większego i niech się szybko kończy ☺️
    Wiktor mmr jeszcze nie miał.
    Marta w takim razie kciuki żeby wyszło tak jak Wam będzie pasowało, a najlepiej tak byście się mogli z nami spotkać 😁

Wiktor raczej jest towarzyski 😉

f2wl9vvje61wiuku.png
  • Monnn Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez myślałam o tym, żeby każda z nas coś przygotowała; Ilona nie bądź taka wyrywna 😜 jest opiekunka to korzystaj ;)

3jgxrjjg0j7kai9n.png

km5svcqg922e3x1k.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga_90 wrote:
    Ilona wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek 😁
    Dokładnie jak Rene pisze, jedziemy się spotkać a nie cały dzień jeść, a Ty nas zapraszasz ale bezsensu że spędzisz tyle czasu przy garach. Możemy się umówić że każdy coś przywiezie, będziesz miała mniej roboty 😉
    My też raczej wszystkozerni 😋
    To nie jest zły pomysł :-)jeśli jesteście za to ustalimy co chcemy żeby było na stole i dogadamy się kto co by przywiózł w miarę możliwości .co do grilla to można by było coś na miejscu kupić żeby nie wozic niepotrzebnie

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga_90 wrote:
    Rene zdrówka dla Patryka, oby to nie było nic większego i niech się szybko kończy ☺️
    Wiktor mmr jeszcze nie miał.
    Marta w takim razie kciuki żeby wyszło tak jak Wam będzie pasowało, a najlepiej tak byście się mogli z nami spotkać 😁

Wiktor raczej jest towarzyski 😉
    Dzięki :-)
    A macie wyznaczony termin tego szczepienia
    Magda współczuję bólu pleców.Trzymam kciuki za sprawny remont łazienki :-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
‹‹ 840 841 842 843 844 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ