Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona92 wrote:Hej. Aniu wysłałam Tobie wiadomość. Zaraz pośle ta sama do Rene i Agi. Na forum publicznym nie będę pisać tych wszystkich szczegółów.
Magda a Ada nadal noe chce jeździć? Kacie w sumie rzut beretem do mnie.
Aga brawo dla Wiktora !
u nas zmiana składu ekipy przyjadę razem z mężem i 3 dzieci :-)co do noclegu jeszcze musze ustalić moim czy bierzemy pokój w hotelu (mamy juz wybrany wrazie co)czy przyjedziemy tylko na 1 dzieńaga_90 lubi tę wiadomość
-
aga_90 wrote:Magda wyrazy współczucia 😚
Rene lubię za zmianę składu, bo zaczęłam się martwić że tylko ja chłopa będę że sobą ciągnąć 😂
Ale ja też nic na skrzynkę nie dostałam 😉
Aga to powiedz mężowi,że będzie miał towarzystwo także panowie się nie będą nudzić no i będzie miał kto dzieci pilnować jak będziemy kawkę pić.aga_90 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jak się czujecie
U nas wczoraj gorączka dziś rano to samo wstal marudzil nakarmilam dałam leki i będzie dalej spał.Mam nadzieje ze szybko mu przejdzie.
Magda jak idzie remont łazienki?
Czy wszystkie dzieci miały już szczepienie odra świnka różyczka? -
Dziewczyny jest jeszcze parę kwestii do ustalenia jeśli chodzi o nasz zlot trochę czasu jeszcze mamy ale dobrze by było wcześniej się dogadać
Ja mam pytanie odnośnie obiadu czy pójdziemy gdzieś do knajpy coś zjeść jeśli będzie taka możliwość czy robimy zrzute i szykujemy coś wspólnie, czy może jakiś grill
Ilona daj znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 08:35
-
nick nieaktualnyRene wczoraj facet nie dotarł ale z Mężem gadał i dziś wszedł.
Ada dziś kiepsko spała. A wczoraj bylo tak dobrze. Tylko 2 pobudki. Pierwszy raz. Ale bylo duszno moze dlateg9.
Dziekuje dziewczyny. Ciezko jest mi sie pogodzić...
Musze zapisać sie do fizjo. Plecy mnie wykańczą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 09:25
-
Madziu, wyrazy współczucia dla Ciebie i całej rodziny.
W lipcu mąż ma jechać służbowo do Danii i czekamy na decyzję kiedy i na ile, bo co chwila zmieniają zdania.
U nas znowu pobudki o chorych porach. Wczoraj wstala po 4, dzisiaj po 5.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Wysłałam Wam zaproszenia „do grona przyjaciółek”inaczej nie da się wysłać wiadomości.
Co do jedzenia ja uważam, ze zrobimy grilla, normalny obiad u mnie, takie było założenie znojnej strony. Wiedziałam na co się puszę
Napiszcie mi tylko czy wszystko możecie jeść, czego nie jedzą dzieci, żebym mogła zrobić jakieś menu dla nas wszystkich. -
Ilona92 wrote:Rene wysłałam wiadomość bo mam Ciebie wśród przyjaciółek, a Agi nie mogłam dodać do wiadomości
Co do jedzenia ja zjem wszystko pod warunkiem że nie jest tłuste no na kiełbasę z grilla się skuszę jedna czy dwie nie zaszkodzą. Z Payrykiem jeszcze nie wiadomo na ta chwile je wszystko co może dziecko w jego wieku.W tygodniu mam odebrać wyniki badań i jeśli by wyszło co podejrzewają to dieta będzie do zmodyfikowana. wrazie co to weźniemy coś swojegoIlona92 lubi tę wiadomość
-
Standardowo postaram się zrobić coś lekkiego na ta pogodę. Do picia kompot, lemaniada, zwykła woda, sałatki, jakiś chłodnik, może być i grill , mięso i przetwory mam swoje, ale znajda się tez żeberka cielęce , i akurat do tego czasu powinnam mieć dobre kurczaki. Coś wymyślę. Z deserów to standardowo tarta, sernik na zimno, z biszkoptami ( pieke sama i z cukrem gdyby co). A co do jedzenia dziecka to nie daje mega tłustego i smażonego i słonego i ostrego. Za owocami morza nie przepadamy wiec ich jeszcze nie jadła. Jeśli macie jakieś propozycje chętnie posłucham. Dobrze, zemam nianie inaczej bym nie podołała haha
-
Ilona92 wrote:Standardowo postaram się zrobić coś lekkiego na ta pogodę. Do picia kompot, lemaniada, zwykła woda, sałatki, jakiś chłodnik, może być i grill , mięso i przetwory mam swoje, ale znajda się tez żeberka cielęce , i akurat do tego czasu powinnam mieć dobre kurczaki. Coś wymyślę. Z deserów to standardowo tarta, sernik na zimno, z biszkoptami ( pieke sama i z cukrem gdyby co). A co do jedzenia dziecka to nie daje mega tłustego i smażonego i słonego i ostrego. Za owocami morza nie przepadamy wiec ich jeszcze nie jadła. Jeśli macie jakieś propozycje chętnie posłucham. Dobrze, zemam nianie inaczej bym nie podołała haha
Jak coś to pomożemy,przecież chodzi o miłe spędzenie czasu a nie siedzenie przy garach
Czy wasze dzieci są towarzyskie? Jestem ciekawa jak będzie jak się spotkamy czy maluchy beda sobą zainteresowaneIlona92 lubi tę wiadomość
-
Ilona wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek 😁
Dokładnie jak Rene pisze, jedziemy się spotkać a nie cały dzień jeść, a Ty nas zapraszasz ale bezsensu że spędzisz tyle czasu przy garach. Możemy się umówić że każdy coś przywiezie, będziesz miała mniej roboty 😉
My też raczej wszystkozerni 😋Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Rene zdrówka dla Patryka, oby to nie było nic większego i niech się szybko kończy ☺️
Wiktor mmr jeszcze nie miał.
Marta w takim razie kciuki żeby wyszło tak jak Wam będzie pasowało, a najlepiej tak byście się mogli z nami spotkać 😁
Wiktor raczej jest towarzyski 😉 -
aga_90 wrote:Ilona wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek 😁
Dokładnie jak Rene pisze, jedziemy się spotkać a nie cały dzień jeść, a Ty nas zapraszasz ale bezsensu że spędzisz tyle czasu przy garach. Możemy się umówić że każdy coś przywiezie, będziesz miała mniej roboty 😉
My też raczej wszystkozerni 😋 -
aga_90 wrote:Rene zdrówka dla Patryka, oby to nie było nic większego i niech się szybko kończy ☺️
Wiktor mmr jeszcze nie miał.
Marta w takim razie kciuki żeby wyszło tak jak Wam będzie pasowało, a najlepiej tak byście się mogli z nami spotkać 😁
Wiktor raczej jest towarzyski 😉
A macie wyznaczony termin tego szczepienia
Magda współczuję bólu pleców.Trzymam kciuki za sprawny remont łazienki