Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga tak dzieci reagują na upał. Strasznie im współczuje tego gorąca. Szybko się przegrzewają, trzeba je nawadniać żeby nic im nie było.
Dajcie znać jaki termin Wam pasują a ja będę szykować powoli swoj płac boju. Kosiarka ciagle w naprawie i nie mogę nawet trawy na podwórku ściąć dobrze, ze w miarę sucho to nie rośnie jak po tych deszczach. -
Rene wrote:My byśmy przyjechali na cały dzień ewentualnie na jedną noc
Któraś z was też by nocowała hotelu ?możnaby było wspólnie załatwić jakis nocleg:-)
Dla mnie najlepiej pierwszy weekend lipca.
Ilona w jakiej okolicy szukać noclegu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 13:26
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
APrzybylska wrote:Ja chciałam zostać na noc czy dwie w zależności jak panna Zuzanna to zniesie. Ustalamy jakiś konkretny, wspólny termin?
Dla mnie najlepiej pierwszy weekend lipca.
Ilona w jakiej okolicy szukać noclegu?
Aga gratki synka:-) -
Rene wrote:Aniu jak z tym noclegiem udało Ci się coś znaleźć?ja wolnej chwili też czegoś poszukam:-)
Aga gratki synka:-)
Brawo dla Wiktorka 💕
My od wczoraj jesteśmy już w domu. Przyznam szczerze, że jestem bardzo sfrustrowana 😕 może szczegóły opowiem przy kawie.Ilona92, aga_90 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyHej.
Tez czekam na relację ze spotkania.
U nas od dziś remont. Akurat idealn8e na upały, bo łazienka.
Aga gratulacje dla synka!
Rene na fb mnie nie ma, zawiesiłam trochę siedzenie.
Aniu co sie dzieje?
U nas po mmr w 8 dniu bula gorączka i przez 5 dni wysypka. Od szczepienia minęło 18 dniaga_90 lubi tę wiadomość
-
Hej. Aniu wysłałam Tobie wiadomość. Zaraz pośle ta sama do Rene i Agi. Na forum publicznym nie będę pisać tych wszystkich szczegółów.
Magda a Ada nadal noe chce jeździć? Kacie w sumie rzut beretem do mnie.
Aga brawo dla Wiktora !APrzybylska, aga_90, Rene lubią tę wiadomość
-
APrzybylska wrote:Jeszcze nie szukałam konkretnie, na razie tylko sprawdziłam co jest. Czekam na odpowiedź od Ilony, bo chciałabym znaleźć nocleg jak najbliżej.
Brawo dla Wiktorka 💕
My od wczoraj jesteśmy już w domu. Przyznam szczerze, że jestem bardzo sfrustrowana 😕 może szczegóły opowiem przy kawie.
Już nie mogę się doczekać spotkaniaAPrzybylska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Ilona 6.07mamy różaniec za moja Babcię. Bo odeszła na poczatku czerwca i... Mój nastrój jest mało towarzyski14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]