Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu, piękne fotki! I super brzuszek
Co do odstawienia, to czuję się świetnie. Wydaje mi się, że to dobry czas na to i dla mnie i dla Wojtka. Odstawialiśmy się stopniowo, więc nikomu nie jest nadmiernie przykro Jestem dumna z tego, że karmiłam ponad 14 miesięcy. Bardzo to lubiłam i mam nadzieję, że z drugim maluchem kiedyś też się uda.
I jak miło móc bezkarnie napić się wieczorem z mężem winka
Aga, dzięki, zerknę na te Emelki. Muszę coś kupić, bo Wojtek biega w te upały w pólbutach. Aż mi go żal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 22:53
aga_90, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
Marysiu dokładnie mamy te:
https://m.ceneo.pl/60581745
U nas odstawienie to nadal bardzo odległy temat 🙄 ale za to w sytuacjach gdy widzę że głodny a wszystkim po chwili pluje (przez dziąsła raczej) to się cieszę że jeszcze kp 😉 -
My się jutro wybieramy po sandały, bo mąż ma wolne. A tak to chodzi na podwórku w kapciach
Wysypka już minęła małej, nie mam pojęcia co to było. I przebiła się kolejna czwórka. Samo przebijanie się znosi super, cyrki są jak te zęby schodzą do dziąseł. Bo nawet nocki są super. Mogłoby tylko być chłodniej, bo mamy chyba z 26 stopni, mimo otwartego okna balkonowego. Uroki czwartego piętra.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Ja polecam emelki, pomimo, ze profilaktyczne, ale stopa układa się tak hak trzeba i te części stopę które potrzeba są wzmocnione. Później dziecko może mieć problem wiec lepiej zabezpieczyć przed nieprzyjemnościami.
My jesteśmy spod Płocka.
Coś mi się z okiem stało. Boli i jakby mnie coś coagnelo. Będę po recepty to podpytań, może poprostu jęczmień mi się robi.
Kamila taki urok Twojego dziecka, ze się poci. Z jednej strony to dobrze bo na dobry system samoregulacji. Tak powinno być. Nie wyobrażam sobie się nie pocić.
My się jeszcze karmimy. Starań się robić 1 w ciągu dnia , na noc i w nocy. Narazie mi to wogole nie lrzeszkadza. Dziś na służbie opiekunka, dziecko najedzone , przebrane, nasmarowane na zewnątrz.
Co do jedzenia moje dziecko nie lubi jeść w upały. Je jak tata, kefirek, owoce, coś lekkiego. Nie przejmujcie się tym w upał. Pamiętajcie o wodzie, kremie z filtrem i nakryciu głowy
Udanego dnia. Ja pędzę do pomidorków -
Aniu śliczne wygladacie :-)brzuszek jaki zgrabny jest
Wczoraj odebrałam wyniki są w porzo żelazo ma 50 norma od 50-120 hematokryt nieznacznie poniżej normy cukier waha się w granicach 98-110 mamy w domu mierzyć ,czekamy na lipaze i ferrytyne. Dziś dzwoniłam do szpitala wyniki które nie były od ręki będą dopiero jak lekarz wróci z urlopu czekamy do 16.06
Sylwia jak tam Staś ma już jakieś ząbki? -
Mamusie kochane dziękuję za komplementy 😍 na żywo wygląda to zupełnie inaczej 😘
Nie mam siły myśleć ani oddychać, poważnie duszę się z tego gorąca, w mieszkaniu mamy 29 stopni.
Jutro mamy drugą dawkę pneumokoków, a po szczepieniu wyjeżdżamy z Zuzią na kilka dni do dziadków na wieś.
Ilonka, a może być początek lipca? Serio, chętnie bym Was odwiedziła 🙂
Jak się dzisiaj czujecie?Ilona92 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Łączę się w bólu, bo u nas też 29 w nocy. W tym momencie 31. Ratujemy się ile możemy wiatrakami.
Ja to w ogóle z innej strony Polski jestem zapowiadają u nas znowu gwałtowne burze z gradem. Wczoraj u rodziców padał grad, kulki o średnicy 10 cm.
Dzisiaj kupiliśmy małej piłkę, bo na placu zabaw się jej spodobała. Już w sklepie były piski radości i nią rzucałaAPrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
APrzybylska wrote:Mamusie kochane dziękuję za komplementy 😍 na żywo wygląda to zupełnie inaczej 😘
Nie mam siły myśleć ani oddychać, poważnie duszę się z tego gorąca, w mieszkaniu mamy 29 stopni.
Jutro mamy drugą dawkę pneumokoków, a po szczepieniu wyjeżdżamy z Zuzią na kilka dni do dziadków na wieś.
Ilonka, a może być początek lipca? Serio, chętnie bym Was odwiedziła 🙂
Jak się dzisiaj czujecie?
Daleko musicie jechać na ta wieś do dziadków ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 15:41
-
Rene wrote:Powodzenia na szczepieniu
Daleko musicie jechać na ta wieś do dziadków ?
Marta lubię za piłkę Zuzia ma 4 w różnych rozmiarach, ale najbardziej lubi piłeczki do tenisa stołowego, bo robią "bam, bam" wysoko nad podłogę Nie lubię za grad 10cm Jak noce?Ilona92, Rene lubią tę wiadomość
Widzę że nie tylko u nas takie tropiki w mieszkaniu 🤦♀️🤦♀️ gdyby nie to że jestem już na wychowawczym i to że mamy trochę wydatków w najbliższym czasie to montowałabym klimatyzację. Myślałam o niej już w zeszłym roku. No nic, innym razem 😉
Piłek mamy niezliczoną ilość,wszystkie są ulubione 🤷♀️😂
Ilona trochę mam daleko do Ciebie, ale zapraszasz w formie agroturystyki? Czy tylko do siebie w odwiedziny przy okazji bycia w pobliżu? Bo możemy się jakoś zorganizować wszystko do przemyślenia ☺️
Wiktor przechodzi skoko-zębo-gorąco-marudząco-jęcząco- COŚ. Nie wiem co, ani nie mam siły opisywać co się u nas dzieje, ale ja mam dosyć. Obecnie trwa druga drzemka, mimo że pierwsze trwała 2h 😮
Kiedyś wróci moje słodkie dzieciątko 😍😂 dam radę 💪💪💪Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Aniu jasne , ze tak zapraszamy wszystkich haha. Nie ni ja zapraszam do siebie miejsca noclegowe na pewno zapewnię. Materace , łóżeczka są. Na agroturystykę to ja się narazie nie nadaje haha
No ewentualnie mamy jeszcze dom w Beskidzie wyspowym tan tez możemy coś organizować
Współczuje gorąca w mieszkaniu. My dajemy radę , zamknięte okna i rolety faja radę.
Aga moje dziecko tez jest okropne. Idą jej jeszcze 3 sztuki czwórek jęczy, ręce i sama nie wie czego chce. Wczoraj rozłożyliśmy duży basen dla Jadzi. Fajnie się dziś sprawdził. Piłkami moje dziecko gardzi. Teraz faza wszystko na podwórku i klocki i generalnie chodzenie, a no i elektryk z niej pierwsza klasa
Tusianka to skąd Ty jesteś? Śląsk? Czy gdzie takie masakry? Współczuje gradu , boje się żeby i u Nas nic takiego nie wyszło. Rośliny poprostu płoną botwinką leży, ogórki jak poparzone , masakra ... aż się boje. Dziś nam przyszło nawodnienie. Jutro będziemy rozkładać i łac wszystko woda bo nic nie będzie. -
Tu nasza strefa relaksu 😉
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f40cbc94ffd.jpg
Ilona musimy później ustalić szczegóły, ale już się cieszę na spotkanie 😁Ilona92, Tusianka, aga_90, Etoilka, Rene lubią tę wiadomość
A to nasz aquapark na balkonie 😁😎😁
Ilona mąż mój chętny, także nic nie stoi na przeszkodzie by Was odwiedzić 😉 nie wiem tylko kiedy, ja tam mam wolne całe wakacje 😋
U nas burze zapowiadają na jutro. Deszcz by się przydał..
W sypialni mamy 29stopni!!!😱😱🤯🤯Tusianka, Etoilka, APrzybylska, Rene, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Fajne że się spotkacie
Może kiedyś zorganizujemy sobie taki nasz kwietniowy zlot:-)Aniu dzięki daj znać jak dotrzecie na wieś.
Magda jesteś co tam u was słychać?ostatnio mało jestem na FB a pewnie tam jestes częściej
Ibishka a co u was jak tata się czuję?