X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ale fajnie że się spotkacie.
    Dla nas niestety za daleko (ok. 500km)plus już częściowo chodzę do pracy to ciężko czasowo.
    Ale liczę że Dorota jakąś foto relacje mi wyśle na massengerze:-)

My mmr już mieliśmy też.
    W przyszłym tyg zaczynamy robić płot z jednej strony posesji to będzie zamieszanie.
    Chodzę do pracy na ok 3 h i nie wyobrażam sobie jak pójdę na cały dzień. Już teraz brak mi czasu na cokolwiek.

Jeju ale wam zazdroszczę tego zlotu!

Jak was kiedyś pchnie na południe to 50 m od mojego domu są domki deweloperskie na wynajem mgmresort (zobaczcie sobie na stronie ich). W każdym budynku są 4 apartamenty 80 m:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 12:45

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • aga_90 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mamy ustalonej daty. Prędzej czy później się o nas upomną 😉 a jak nie to ja się upomne w lipcu.

Iza przypomnij proszę gdzie Ty dokładniej mieszkasz? Bo z południa to i my jesteśmy 😁
    Fajnie że możesz do pracy chodzić na kilka h, na pewno nie jest łatwo, ale zawsze to jakieś oderwanie od rzeczywistości domowej ☺️

f2wl9vvje61wiuku.png
  • APrzybylska Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, widzę że już coś zaczynacie ustalać. My też raczej wszystko jedzący 😉 uważam, że powinniśmy się podzielić zakupami, wiadomo kupi się na miejscu, ale nie możemy wszystkiego zrzucić na Ilonę.

My będziemy 6.07 raczej w okolicy południa lub chwilę przed, więc na ewentualne drugie śniadanie i kawkę.

Właśnie jak z Dorotą?

Madzia współczuję bólu pleców 😕 wiem, że w ciężkich chwilach jeszcze bardziej się odczuwa. Szkoda, że nie możesz wybrać się na spotkanie, żeby oderwać się od codzienności.

Iza chyba myślami Cię ściągnęłam ☺️ to następnym razem zlot organizujemy w Twoich okolicach.

Mój mąż też będzie, więc będzie sporo opiekunek, żebyśmy mogły spokojnie pić kawkę lub piwko 0% 😉

ibishka lubi tę wiadomość

14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
    29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
    19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota ma dać znać co z Ania. Narazie nie ma czasu i podejrzewa u Kiry chorobę lokomocyjna :(
    Wiecie ja liczyłam się z tym tematem jak Was zapraszałam. Przy grach stać nie będę jedyny co by podać sztućce czy kolejna pare talerzy czy szklanek:) chce przygotować i postawić a na ciepło zjeść coś z grilla i tyle. A właśnie Monn o Tobie zapomniałam haha
    Moje dziecko jest towarzyskie, chociaż od jakiegoś czasu jak nie zna osoby to się tuli do mnie i tak rozkręca, co do dzieci to wszystkie jej odpowiadają od noworodka nawet i do 15 r.z :D
    Ja mam większość już swoich produktów to nie widzę sensu kupowania m, a jakoś nie widzę żebyście jechały no z pomidorem i mozzarella przez pół polski haha
    Jeśli dobrze liczę i Dorota będzie to wyjdzie nas 17 osób. Prawie jak rodzinne przyjęcie :)
    Dzięki Wam mamy motywacje na pare rzeczy do zrobienia
    Aco do tego mmr. Nie wiem sama jakie Jadzia miała aleponoc MMr 2 jest robiona na żywych embrionach :/ i nie wiadomo jakie będą skutku używania tej szczepionki za z pokoleń :/

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza jest z Krynicy jak dobrze pamietam. My akurat mamy domek w slopnicach wiec nocleg mam:)
    Iza ja powinnam być jeszcze w lato na południu to może wtedy się uda w końcu spotkać

ibishka lubi tę wiadomość

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota ma dać znać co z nimi

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga_90 wrote:
    Nie mamy ustalonej daty. Prędzej czy później się o nas upomną 😉 a jak nie to ja się upomne w lipcu.

Iza przypomnij proszę gdzie Ty dokładniej mieszkasz? Bo z południa to i my jesteśmy 😁
    Fajnie że możesz do pracy chodzić na kilka h, na pewno nie jest łatwo, ale zawsze to jakieś oderwanie od rzeczywistości domowej ☺️
    My też jeszcze przed , o nas juz się przychodnia upomniala :-)Szczepienie mamy 2.07

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 13:45

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga_90 wrote:

Krynica Zdrój :-)

Z jednej strony fajnie się na chwilę oderwać. Ale od sierpnia będzie problem jak wrócę na pełen etat. A nie zapowiada się na ponowne l4 bo już 2 cykle za nami. Został tylko 1 cykl po stronie drożnej przed powrotem do pracy i nie robię sobie nadziei :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 15:25

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota będzie 6, sieć jeśli dobrze policzyłam będzie 20 osób z dziećmi :)
    Iza, a ja Tobie życzę szczęśliwego strzału jeszcze w czerwcu. Ja swoj cykl dwa lat temu zaczęłam właśnie w czerwcu i biega obok mnie mój Łobuz:)

APrzybylska, ibishka lubią tę wiadomość

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane!
    jestem żyję ale autentycznie doba robi mnie w jajo :P gdyby nie mój mąż to bym z głodu padła ale on codziennie ogarnia obiad dla nas do pracy więc jako tako funkcjonujemy ;)
    Kira świetnie czuje się w żłobku ale poza nim jest mamoza ;) obstawiam, że to najzwyklejsza w świecie tęsknota. Ona w żłobku spędza 10 godzin... dlatego jak ją odbieram to nie zajmuję się niczym innym jak tylko Nią <3
    aaa w ogóle, część z Was już wie (moje uzależnienie od messengera ;D) ale nie wszystkie więc się pochwalę: Kirunia już chodzi ;D jeszcze tak po pijacku ale już coraz dłuższe dystanse pokonuje ;)
    prawie się nam dwójka przebiła górna i idą czwórki więc już nie długo będzie czterozębnym potworkiem ;)

meeega się cieszę na tego 6 lipca <3 ;D
    mam nadzieję, że nic nam nie przeszkodzi żeby dotrzeć, na bank znów zabłądzimy ale dotrzemy ;D ja też będę z M, ktoś musi kierować hehehe ;)
    mam pytanie do Was, jestem w trakcie zgłębiania tajnik fotografii ;D czy jak wezmę aparat to będę mogła Wam i Dzieciom porobić trochę fotek? oczywiście publikacja gdziekolwiek tylko i wyłącznie za Waszą zgodą ;)

Tusianka, Rene, aga_90, APrzybylska lubią tę wiadomość

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
  • Rene Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomarańczka_33 wrote:
    hej kochane!
    jestem żyję ale autentycznie doba robi mnie w jajo :P gdyby nie mój mąż to bym z głodu padła ale on codziennie ogarnia obiad dla nas do pracy więc jako tako funkcjonujemy ;)
    Kira świetnie czuje się w żłobku ale poza nim jest mamoza ;) obstawiam, że to najzwyklejsza w świecie tęsknota. Ona w żłobku spędza 10 godzin... dlatego jak ją odbieram to nie zajmuję się niczym innym jak tylko Nią <3
    aaa w ogóle, część z Was już wie (moje uzależnienie od messengera ;D) ale nie wszystkie więc się pochwalę: Kirunia już chodzi ;D jeszcze tak po pijacku ale już coraz dłuższe dystanse pokonuje ;)
    prawie się nam dwójka przebiła górna i idą czwórki więc już nie długo będzie czterozębnym potworkiem ;)

meeega się cieszę na tego 6 lipca <3 ;D
    mam nadzieję, że nic nam nie przeszkodzi żeby dotrzeć, na bank znów zabłądzimy ale dotrzemy ;D ja też będę z M, ktoś musi kierować hehehe ;)
    mam pytanie do Was, jestem w trakcie zgłębiania tajnik fotografii ;D czy jak wezmę aparat to będę mogła Wam i Dzieciom porobić trochę fotek? oczywiście publikacja gdziekolwiek tylko i wyłącznie za Waszą zgodą ;)
    Gratulujemy samodzielnego chodzenia. Brawo Kirunia :-)
    Co do fot myślę że nie będzie problemu przynajmniej z mojej strony ale poproszę o przesłanie /przegranigranie fajna pamiątka będzie. A czy możemy się wymienić namiarami na mesengera.? Oczywiście na privie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 22:00

pomarańczka_33 lubi tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene, jasne że każda dostanie fotki. Po powrocie do domu je obrobie, wrzucę na dysk google i udostępnie zainteresowanym :)

Rene lubi tę wiadomość

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
  • aga_90 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby południe, a tu dupa 😂 mam do Krynicy podobną odległość co do Płocka xD

Gratulacje dla Kiry 👏😁
    Mam nadzieję że nic się po drodze nie wydarzy i wszystkim nam się uda dotrzeć na spotkanie 🤩
    Nie mam nic przeciwko fotom, też chętnie później przygarnę 😁

20 osób 😮 super, już się nie mogę doczekać ☺️☺️

Ilona92 lubi tę wiadomość

f2wl9vvje61wiuku.png
  • aga_90 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2019, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ludzie, przez cały dzień Wam chciałam napisać że dziś rozpoczynam ostatni rok z 2 z przodu i ciągle zapominam 🙉😂

Także ten, na zakończenie dnia mąż mi umiera- gorączkę ma 🤦‍♀️ świat się kończy 😋

f2wl9vvje61wiuku.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2019, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga spóźnione najlepszego! Ja zacznę we wrześniu! Ale damy radę :-)

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2019, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga_90 wrote:
    Niby południe, a tu dupa 😂 mam do Krynicy podobną odległość co do Płocka xD

Gratulacje dla Kiry 👏😁
    Mam nadzieję że nic się po drodze nie wydarzy i wszystkim nam się uda dotrzeć na spotkanie 🤩
    Nie mam nic przeciwko fotom, też chętnie później przygarnę 😁

20 osób 😮 super, już się nie mogę doczekać ☺️☺️
    Aga wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin ! Samych pięknych chwil i mało problemów!
    To ze śląska jesteś?

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2019, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga wszystkiego naj naj!

• Tusianka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2019, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego Aga!

U nas od rana marudzenie, płacz i generalnie wszystko źle. Ostatnia czwórka się przebija i już trójki widać.

km5stv73sw35n5tw.png
    04/04/2018 3:22
    3990g, 56cm
  • APrzybylska Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2019, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga spełnienia marzeń z okazji urodzin 🎂🎁🌷

Ja na fotki też jak najbardziej, z tym że niefotogeniczny kartofel że mnie 😘

Brawo dla Kiruni 😍

Marta współczuję. U nas jedna 4 już wyszła, druga w natarciu, ale bezobjawowo.

14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
    29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
    19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2019, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta współczuje u Nas naraz szło 6 zębów wiec wiem o czym piszesz :( obu szybko zleciał Wam ten czas z jak najmniejszymi problemami :*

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
‹‹ 841 842 843 844 845 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ