Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu, Ola, fajne macie dziewczyny!
Aga, powodzenia! Dawaj znać!
Ja to powinnam pracować już 8 godzin, bo już nie karmię... a dalej pracuję 7 godzin. Już mi trochę głupio, więc muszę wreszcie powiedzieć
U nas będzie około 11,5kg - także dziewczyny nas przegoniły
W żłobku po wakacjach super. Bardzo się cieszę, że Wojtek się tak tam odnalazł. Panie utworzyły grupę dla rodziców na fejsie, więc śledzimy na bieżąco zdjęcia i filmiki - od razu milej w pracy się robi jak się widzi takie słodziaki
Jutro mamy pierwsze zebranieRene, APrzybylska, Ilona92, Agiii37 lubią tę wiadomość
-
Ola sliczna i duża panna☺
A ja mam w koncu dobra wiadomość jestem zdrowa udalo mi sie wyleczyć🙌 czeka mnie jeszcze jedno badanie takie maja procedury ze musza dwa razy pobrac krew do badań zebym dostala oficjalne zaswiadczenie o calkowitym wyleczeniu i zakonczeniu leczenia ☺.Teraz moge sie zająć leczeniem kamicy żółciowejAPrzybylska, Ilona92, Tusianka, Agiii37 lubią tę wiadomość
-
Jednak się udało!!! Bardzo się cieszęRene wrote:Ola sliczna i duża panna☺
A ja mam w koncu dobra wiadomość jestem zdrowa udalo mi sie wyleczyć🙌 czeka mnie jeszcze jedno badanie takie maja procedury ze musza dwa razy pobrac krew do badań zebym dostala oficjalne zaswiadczenie o calkowitym wyleczeniu i zakonczeniu leczenia ☺.Teraz moge sie zająć leczeniem kamicy żółciowejRene lubi tę wiadomość
-
olKaczucha wrote:Dziewczyny
Zgubiłam Link żeby usunąć moje foto z fotosika. Czy to jakos samo znika?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Ilona92 wrote:Jednak się udało!!! Bardzo się cieszę
Ale i tak musialam walczyc ze skutkami ubocznymi,teraz wiem ze warto było☺
Czuje sie dobrze,waga idzie w dół,nie czuje sie zmeczona☺Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
hej
Rene, super wieści!
Monn, właśnie ja też byłam w szoku że masz przekroczoną normę, bo nadmiar wit D w naszym klimacie, przy jej kiepskim wchłanianiu to by był wyczyn Lab Ci powinno zwrócić pieniądze.
Olka, słodka dziewczynka
Aniu, widzę na IG jakie zabawy organizujesz Zuzi i nawet spapugowałam tą z formą na muffiny, ale Grześ się tym zajął może 5 minut jego takie stacjonarne zabawy nie interesują, a szkoda bo wydało mi się fajne. Całe szczęście lubi ustawiać wieże z klocków i czytać książeczki, to można chwilę posiedzieć
Marysiu, Grześko waży jakieś 11kg także dziewczyny jak widać przegoniły naszych chłopaków
Ja nie karmię od połowy lipca, nadal pracuję 7h i planuję przynajmniej do kwietnia u mnie w pracy dziewczyny po 3,5 roku "karmią".Rene lubi tę wiadomość
-
Kinga u nas to też nie jest tak, że każda zabawa zajmuje ją na długo i mam czas piłować paznokcie 😘 często zajmuje się czymś 10-15 minut i koniec, ale w zasadzie za każdym razem wraca do danej zabawy na drugi czy trzeci dzień i wtedy już poświęca dłuższą chwilę. No i staram się ograniczyć swoje zapędy, bo wiadomo co za dużo, to niezdrowo, a pomysłów mam duuużo. Sprawia mi to wiele satysfakcji 😊
Dla Grzesia polecam taką tablicę manipulacyjną 🛠️14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Sylwiaa95 wrote:Nadal 1 ale cos bedzi szlo bo pakuje wszystko do buzi. Nawet w ruch poszedl gryzak 😮
Ilona92 lubi tę wiadomość