Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak wyniki Aniu?
Ubrania z małymi plamkami dorzucam gratis do pozostałych, bo na bieżąco sprzedaję jak się trochę uzbiera. U nas się super sprawdza Oxy z Biedronki (proszek w plastikowym opakowaniu). Jak są jakieś większe to wyrzucam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 13:50
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Aniu daj znać jak z Tobą! Oby wszystko Tobie unormowali! Trzymam kciuki!
Ja ubranka zbieram narazie, nigdzie nie sprzedaje , a bardzo poplamione wyrzucam bo są wstrętne.
Ja kupiła teraz krople, lek witaminy D i daje 4 czyli 2000j raz na dwa dni, bo zapominam. Słyszałam gdzieś ze poniżej 1000 nawet nie działa ale ile w tym prawdy?? -
Aniu, będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki.
Aga, my też dajemy 600j.
Wojtek ma zapalenie krtani. W nocy z czwartku na piątek zaczął nam się dusić, masakra - pojechaliśmy z nim na nocną opiekę. Inhalujemy się, jest poprawa, dzisiejsza noc była spokojna.
My też ubranka zbieramy - dla brata lub siostry Wojtka te, które się do niczego już nie nadają, wyrzucam.
-
Bardzo dziękuję jeszcze raz za wsparcie. Na szczęście to już końcówka i tym razem nie skończy się dwoma miesiącami na patologii. Zobaczymy co będzie w poniedziałek, na pewno dam znać w miarę możliwości. Martwię się najbardziej tym, że będę bez Zuzi ☹️
Marysiu zdrówka dla Wojtka 😚
Co do ubranek, to ja zostawiłam po Zuzi tylko te, które były w dobrym stanie i bez większych śladów używania. Dzięki temu mam gotową wyprawkę, bo oczywiście do tej pory nie zdążyłam wybrać się na porządne zakupy. Właśnie robię pranie żeby w razie czego zostawić Marcinowi w jednym miejscu ubranka dla Helenki do szpitala.
Ilona92, Etoilka lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Mamy 37t skończony 🙂 zrobiłam człowieka 😘 udanego tygodnia, ja jeszcze nie wiem co ze mną będzie, czekam.
Ilona92, aga_90, Tusianka, ibishka, Monnn, Etoilka, Sylwiaa95, Agiii37 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Ilona nie wolno dawać więcej jednostek jak się zapomni. Poprostu jak nie dasz to trudno ale nie wolno przekraczać dawki. Ja dale daje 600, lekarka mówi że wystarczy do 2 lat a po 2 latach mogę zwiększyć
Hehe, zrobiłam człowieka dobre :pibishka lubi tę wiadomość
-
Dzięki! Z Wojtkiem lepiej, ale kaszle, kicha, smarka... cały tydzień jestem na L4. Trochę się boję, że to nie ostatnie zwolnienie w sezonie jesiennym
Dziewczyny, możecie polecić jakieś bidony z rurką? My od początku kupowaliśmy Canpola, ale teraz mamy jakieś wadliwe sztuki i przeciekają. Muszę kupić inny, bo mnie szlag trafia.
-
olKaczucha wrote:Baby cap skuteczne?
olKaczucha ja smarowałam główkę na godzinę olejuszką a potem myłam głowę zjajką kremowym olejkiem myjącym na ciemieniuszkę - taka buteleczka z pompkąWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 11:43