Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Też wiele się sama nauczyłam to nie jest takie trudne. Ale makijażu musiałam się nauczyć, moja mama do teraz się nie maluje i jest piękna.
A kosmetyczkę mam już wytrenowaną i wie, że każdą niedoskonałość jej wytknę, więc robi pod linijkę.
Znikam, bo mąż na 2.00 do pracy i spać trzeba go położyć spokojnego wieczora i dobrego snu Wam życzę, do jutraWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 17:53
Magdzia85F lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyJa po wizycie jednak za tydzien w czwartek powtorka bo dzidziol najprawdopodobniej jest mniejszy niz wychodzi z om jednak bo nie dalo sie zrobic dokladnych pomiarow glowki czy kosci udowej i dlatego za tydzien jeszcze raz. Co nie zmienia faktu ze widzialam dwie raczki dwie nozki buzie nosek i oczka i najwazniejsze- serduszko nie sluchalam ale widzialam. Dzidzius skakal brykal i obracal glowe. Ciesze sie i jestem duzo duzo spokojniejsza
Magdzia85F, Ilona92, Tęskniąca, BP 02, Ellka, Tusianka, APrzybylska, Monnn, Rene lubią tę wiadomość
-
Widze ze paznokcie popularne ja nie robie, mam swoje calkiem ladne wiec jak nie zapomne to maluje
diewiec zero, super ze wizyta sie udala, Magdzia zazdroszze spaceru, ja dzis padlam i spalam z 1,5 godziny
Szczerze mowiac nie wiem jeszcze kiedy pojde na zwolnienie, jak bede sie dobrze czula to w kwietniu lubie swoja prace i obawiam sie, ze zanudzilabym sie w domu. Mam w pracy wszystkie psiapsioly, wiec czasem mam wrazenie ze ja tam uspoleczniac sie chodzeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 18:50
-
A już nawet nie pamiętam, ale było coś ważnego.. ja już po wizycie i jestem hmm.. zdziwiona :p ogólnie wszystko super ok, dziecko ma prawie 13 cm i waży 120 gram. A moje zdziwienie bo... na prenatalnych lekarz powiedział że na 80% dziewczynka..A dziś na monitorze razem z Ginek. Zobaczyłam małego siuśka no i teraz komu wierzyć ?:p wizyta następna za trzy tygodnie i wtedy obiecała że się dowiem na 100%
Tusianka, APrzybylska, Magdzia85F, Monnn, Rene lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Mamusie ja właśnie idę do dentysty, trzymajcie kciuki żebym nie zeszła na zawał
Magdzia85F, Tusianka lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Dzień dobry
Ja właśnie jadę do miasta na polowanie za dzinsami
APrzybylska kciuki będzie dobrzeAPrzybylska lubi tę wiadomość
-
Ale żeby na 80% obstawiać i źle?:p za trzy tygodnie się dowiem. Chociaż na samym początku myślałam o chłopcu, to jak się dowiedziałam o dziewczynce to już miałam obraz w głowie jak mój facet nosi takiego kwiatuszka z różowa kokardka na głowie Ale co by nie było będę szczęśliwa! moja lekarka znowu zrobiła mi tylko usg bez badania na fotelu :o ... A takie spodnie już też muszę kupić bo w nic się nie zapinam
-
nick nieaktualnyCześć!
BP to fajnie masz w pracy:-) tylko pozazdrościć. U mnie wręcz odwrotnie było. Jestem już od 4.09 na L4 i czuję się, jakbym nigdy nie pracowała:-P
Tusianka ja dziś 6 razy miałam wycieczki do WC.
OlKaczucha u mnie gin powiedział od razu, żeby na razie się nie chwalić płcią choć patrząc na moje siostry i Mamę to dziewczynka będzie. Choć chłopiec mi się śnił.
A Ty czułaś jakoś, czy chcesz chłopca czy dziewczynkę?
Dziewiec.zero dobrze, że udało się zajrzeć do Dzidzi. Bo to bardzo uspokaja. Trzymam kciuki za wizytę za tydzień.
Elka pokaż po zakupach, co kupiłaś
Ilona co tam u Ciebie?
Mnie coś niedobrze od rana...w nocy nie mogłam się ułożyć i się budziłam. Nawet jeden materac zdjęliśmy, żeby plecy nie bolały mnie. -
Magdzia, pokażę jak będę w domu
Kupiłam ale drogie były. Do tego jeszcze nogawice długie więc krawcowa konieczna
Coś od rana mnie w brzuchu kluje -
nick nieaktualny
-
Magdzia Ale mnie z rana po nocy. Teraz po mieście się powoli tocze
Rene jedną sztukę chcesz? Czy więcej? -
Rene priv
-
Magdzia85F wrote:No ja na jest nie chodziłam, ale równo mi wychodzą i nie brudzę skórek.
Ja mam krótkie, ale chodziłam z wygolonymi bokami, to teraz dziwnie odrasta.
Planuję kupić: legginsy, koszulki i tuniki. Może też i spodnie od piżamy.
A mnie na dłuższą metę chodzenie na paznokcie wnerwia. I po stwierdzam, że coś nie tak z nimi. Na maseczki, do fryzjera mogę. Ale na paznokcie, tylko w Łodzi w jednym salonie fajnie, szybko i niedrogo robiła.Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/d2337adc78214.jpg.html
Magdzia85F, Rene, Monnn, APrzybylska, Ilona92, aga_90 lubią tę wiadomość