Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry po weekendzie
Hormony szaleją, bo też przez ostatnie dni lekko depresyjne - w kółko mężowi trułam, że czuję się brzydko, grubo (grubiej niż zwykle) i jakaś napuchnięta. Ale dzisiaj już jakby lepiej z nastrojem, poza tym od wczoraj super ciepło u mnie Za jakąś godzinę jadę do miasta wykorzystać przypływ energii, na jakieś zakupy i pospacerować po mieście.
Trzymam kciuki za wizytę! Ja się wizytuję w czwartek o 16Ilona92 lubi tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Tusianka wrote:w kółko mężowi trułam, że czuję się brzydko, grubo (grubiej niż zwykle) i jakaś napuchnięta.
Tłumaczę sobie, ze to wlasnie w tej chwili jestem kwintesencja kobiecosci ale to nie pomoga...tesknie za wcieciem w talii i jedrnym tyleczkiem.
-
Dzień dobry u mnie dziś całe 6 godzin nieprzerwanego snu - sukces, czuję się jak młody bóg. Jeszcze nic mnie nie boli i uwaga, za oknem świeci piękne słoneczko Czas posprzątać na balkonie, mam tego sporo, bo jeszcze nie dorobiliśmy się działki, a poza ambicjami kulinarnymi mam też ogrodnicze i zawsze sporo tam się dzieje. W tym roku była sałata, pomidory, papryczka chili, truskawki, poziomki, borówki, rzodkiewka, pietruszka, mięta i trochę kwiatków.
Cieszę się, że weekend minął Wam dobrze, Magdzia brakowało nam Ciebie, ale wiadomo, trzeba się czasem oderwać od wirtualnego świata
Dziewięc.zero czekamy na same dobre wieści, nie stresuj się, będzie dobrze
Ilona - nie dołuj się. To minie i zaczniesz czuć się piękna i kobieca. Rośnie w Tobie życie. W ogrodzie na pewno poprawi Ci się humor, tylko się nie przemęczajMagdzia85F lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyDziękuję APrzybylska:-)
Niestety ja to do roślin nie bardzo mam dryg. Może tak jak w wielu kwestiach się odmieni. Jakbym miała dom, to na pewno rzodkiewka i sałata by były,i pomidory, bo uwielbiam!
Dziewczyny też zaczynam się czuć, jakoś mało ładnie. Chyba muszę jakieś ciuchy kupić. Bo mnie jak idzie w biust to wyglądam dość potężnie. Mąż dziś w domu. Dobry jest. Miał nieaktualny grafik. Pojechał do pracy i wrócił, bo okazało się, że ma wolne
Co to będzie w 8 miesiącu!!!
Dziewczyny kciuki za wizyty!!! Ja mam dopiero w połowie listopada, czyli za miesiąc.
-
Magdzia, niestety. I mam przeczucie że jeszcze nie raz mnie złapie.
Dzięki kochane za.kciuki :-* -
Magdzia dlaczego taka długa przerwa w wizytach? A mąż miał miłą niespodziankę
Mój dzisiaj wraca szybciej z pracy, ale za to idzie na 2.00 na nockę
ja pomalowałam schodki do kuchni (mamy meble prawie pod sufit i nie sięgam), a teraz idę na pazurki i w końcu pozwolę sobie na hennęIlona92 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualnyAPrzybylska no niestety muszę się dopasować do grafika Męża. Ginekolog przyjmuje w poniedziałek i wtorki. A Mąż jak na złość ma wolne czwartki aż do 14.11.
W sumie miesiąc to nie długo. Ostatnio też tak było.
Potem 28.11 połówkowe i w grudniu wizyta. -
W sumie to masz rację, to nie aż tak długo Ale ja bym oszalała i nawet mój ginekolog to wie. Przy umawianiu kolejnej wizyty powiedział, że za 4 tygodnie go nie ma, a za 5 to ja osiwieję, więc wpisał mnie za 3 tygodnie
Zastanawiam się bardzo nad basenem. Wiem, że to brudna woda i w ogóle, ale tak mnie kręgosłup boli, że ledwo z kanapy wstaję. Jak sobie z tym radzicie?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
APrzybylska, basen to dobry pomysł o ile nie masz problemów z infekcjami. A może zainwestować w dobry materac pomoże?
APrzybylska lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry w piekny, sloneczny dzien
Ja mam dzis lenia- absolutnie nie chce mi sie nic. Zmuszam sie do ogarniania minimum w pracy- na szczescie szefowa sie nie czepia poki ogarniam
W kwestii wygladu- to samo u mnie, takich pryszczy to chyba za nastolatki nie mialam I bola
Ale zmobilizowalam sie i odebralam w koncu wyniki grupy krwi (ktora mialam juz oznaczana, ale i tak nie wierza ), zapisalam sie na usg tarczycy i bylam u poloznej. Takie to moje lenistwo
Teraz juz bede pic kawe z nogami na stole -
Ja przepralam moje ciuchy do biegania
A co do pryszczy to nawet nie mówcie mi teraz na brodzie rośnie róg z którym nic się nie da zrobić.
Do tego jestem strasznie niezdarna i ciągle sobie siniaki nabijam -
Hej! Jak czytam niektóre wpisy to sam mi się uśmiech pojawia na twarzy ja właśnie czekam w poczekalni i o dziwo mam luz .. jak nigdy, zawsze mi nogi latają ze stresu. To chyba przez to że na prenatalnych było Oki co do problemów z jelitami to polecam sok jabłkowy z Lidla taki 100%, jest słodki Ale pyszny i pomaga ja codziennie chodzę jak upiór bo nie chodzę do pracy i wyglądam jakby nie miała na bułkę Ale dziś coś wreszcie zrobiłam ze sobą i czuje się ok:) może też przez to że przeziębienie mi trochę przeszło. Jak wyjdę od lekarza to dam znać co i jak miłego dnia!:*
APrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my z Mężem byliśmy na spacerze! Godzinę!!! Jestem z siebie dumna. Pogoda cudowna. Ciepło.
APrzybylska u mnie basen odpada, bo z pływaniem kiepsko.
Elka ja tam zawsze niezdara byłam. U mnie pryszcze są, ale na plecach, więc nie widać. Uf.
BP a kiedy chcesz iść na L4? OlKaczucha ja polecam koncentrat soku jabłkowego Białuty. Taki na wodę. Też dobrze oczyszcza. I nie wzdyma.
Ja się zmuszam do mycia włosów bo do sklepu wychodzę. A że mam krótkie, to niestety codziennie trzeba.
-
Magdzia, ja mam na plecach od zawsze od początku ciąży paskudy zaczęły wychodzić na twarzy dodatkowo. Teraz na szczęście trochę odpuscily
Olkaczucha A które posty takie zabawne są? kciuki za wizytę -
nick nieaktualny
-
Wróciłam od kosmetyczki o wiele piękniejsza w końcu mam twarz, bo zrobiłam sobie hennę pazurki w kolorze wina, ale musiałam je bardzo skrócić, bo niemal wszystkie połamałam.
Pryszcze mam sporadycznie na twarzy, może na plecach, ale o tym nic nie wiem Z tym, że u mnie już 17 tydzień, więc Wam też niedługo przejdzie. Dzięki za odpowiedzi odnośnie basenu, na prawdę jak przestanę panicznie obawiać się infekcji, to się wybiorę.
Magdzia ja pływam po swojemu zawsze bałam się wody.
olKaczucha, dziewięc.zero czekamy na wieści.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualnyAPrzybylska mnie idzie pływanie w wodzie słonej:-) na wakacjach zawsze się udaje.
U mnie od jedzenia robią się pryszcze.
Mąka robi swoje!
Paznokci mi się nie chce robić ostatnio, a robię sama hybrydy. Do fryzjera miałam iść, ale chcę trochę te kudły zapuścić. W czwartek zakupy!
Dziewczyny dajcie znać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 17:02
-
Magdzia85F wrote:APrzybylska mnie idzie pływanie w wodzie słonej:-) na wakacjach zawsze się udaje.
U mnie od jedzenia robią się pryszcze.
Mąka robi swoje!
Paznokci mi się nie chce robić ostatnio, a robię sama hybrydy. Do fryzjera miałam iść, ale chcę trochę te kudły zapuścić. W czwartek zakupy!
Dziewczyny dajcie znać
Ja wczoraj sprzedałam swoje "domowe laboratorium" - miałam wszystko co potrzeba do robienia paznokci (akryl, żel itp). Zrobiłam sobie też dwa kursy kosmetyczne. Ale ponad rok regularnie chodzę do kosmetyczki, bo straciłam cierpliwość żeby sama sobie robić.
Włosy w porównaniu do tego co było w zeszłym roku mam mega długie i bije się z myślami, bo mam teraz wstrętną długość, tak że nie wiem co z tym robić.
Co planujesz kupować?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualnyNo ja na jest nie chodziłam, ale równo mi wychodzą i nie brudzę skórek.
Ja mam krótkie, ale chodziłam z wygolonymi bokami, to teraz dziwnie odrasta.
Planuję kupić: legginsy, koszulki i tuniki. Może też i spodnie od piżamy.
A mnie na dłuższą metę chodzenie na paznokcie wnerwia. I po stwierdzam, że coś nie tak z nimi. Na maseczki, do fryzjera mogę. Ale na paznokcie, tylko w Łodzi w jednym salonie fajnie, szybko i niedrogo robiła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 17:43