Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAPrzybylska wrote:I oto MY
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2ecdbdee009.jpg
Ja dzisiaj super się napracowałam, pomyłam podłogi w całym domu, umyłam samochód, zrobiłam pycha obiad i upiekłam pyszne muffinki z czekolada białą, gorzką, no wymiatają takie soczyste, jeszcze nigdy mi takie nie wyszły, pochłonęłam już 3, teraz leże i odpoczywam, cieszę się piękną sobotąAPrzybylska lubi tę wiadomość
-
olKaczucha wrote:A takie z apteki?((
Jak mnie dopadło przeziębienie, to kupiłam z tej serii Prenalen - syrop i tabletki do ssania. Same naturalne rzeczyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 17:39
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Agiii37 wrote:Ty to chudzina jesteś, pupa i uda szczuplutkie, brzuszek słodki
Ja dzisiaj super się napracowałam, pomyłam podłogi w całym domu, umyłam samochód, zrobiłam pycha obiad i upiekłam pyszne muffinki z czekolada białą, gorzką, no wymiatają takie soczyste, jeszcze nigdy mi takie nie wyszły, pochłonęłam już 3, teraz leże i odpoczywam, cieszę się piękną sobotą
Agiii a czy Ty czasem nie miałaś trochę więcej odpoczywać? To się nazywa motorek w tyłku ale jeśli się dobrze czujesz, to dlaczego nie.
Agiii37 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
olKaczucha wrote:A takie z apteki?((14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
olKaczucha wrote:A takie z apteki?((
Jest jeszcze syrop apteczny Prenalen - dla kobiet w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 17:56
-
Tęskniąca wrote:ten z cebuli o wiele skuteczniejszy - POLECAM, ja go zrobiłam pierwszy raz i po trzech dniach mi przeszło.
Jest jeszcze syrop apteczny Prenalen - dla kobiet w ciąży -
Dzień dobry gaduly
Ja wreszcie mam chwilę dla siebie i leżę w wannie w babelkach wczorajsze bóle przeszły Ale tylko częściowo więc staram się oszczędzać. Wczoraj wieczorem było tak źle że nie dałam rady zdjąć nogawki spodni i skarpety z obolalej nogi będę musiała za 2 tygodnie ginke dopytać czy to faktycznie normalne.
Co do syropu słyszałam o prenalen Ale z tej serii brałam tylko saszetki rozpuszczalne w wodzie.
-
Ellka wrote:Dzień dobry gaduly
Ja wreszcie mam chwilę dla siebie i leżę w wannie w babelkach wczorajsze bóle przeszły Ale tylko częściowo więc staram się oszczędzać. Wczoraj wieczorem było tak źle że nie dałam rady zdjąć nogawki spodni i skarpety z obolalej nogi będę musiała za 2 tygodnie ginke dopytać czy to faktycznie normalne.
Co do syropu słyszałam o prenalen Ale z tej serii brałam tylko saszetki rozpuszczalne w wodzie.
napisałam smsa:-) -
Rene, mogę się zamienić, Ale leżenie oddam razem z bólem więc nie wiem czy byś chciała
Odpisalam Ci -
Dziewczyny większość syropów ziołowych z apteki jest na etanolu, a to Jest alkohol. Mi ostatnio wcisnęli z babki lancetowatej i też się okazało że na etanolu. OlKaczucha sprawdź proszę na ulotce albo na naklejce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 20:44
-
Rene, tak troszkę zakatarzony Ale nie choruje
U Ciebie szpital całkiem minął?
Pora na pierwszą kolację
Rene znalazłaś te małpki ? -
Ellka wrote:Rene, tak troszkę zakatarzony Ale nie choruje
U Ciebie szpital całkiem minął?
Pora na pierwszą kolację
Rene znalazłaś te małpki ?
nawet nie szukałam ale w biedronce była taka limitowana edycja serków i tam w prezencie była małpka drogie to nie było a ile radości dało:-) -
Rene super
Jeśli dalej chcesz to mogę się podjąć. Tylko pytanie czy musiałyby być identyczne jak na zdjęciu?Rene lubi tę wiadomość