Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
We wtorek planuje wypad na małe zakupy to kupię materiały i będzie pogladowa jakie kolory?
Rene lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:We wtorek planuje wypad na małe zakupy to kupię materiały i będzie pogladowa jakie kolory?
a kolory to brąz z jakimś jasnym beżem czy ecru -
To jutro się dogadamy
Kolorowych :-* -
Dzień dobry kurcze u mnie znowu szaro - buro, też chcę do słoneczka.
Wczoraj przechwaliłam i dziś w nocy wstałam 5 razy. Jak się dzisiaj czujecie? Jakie plany niedzielne? My z mężem wybieramy się na obiad do Manekina, będą pancakesyIlona92 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Dzień dobry
U mnie też szaro za oknem. Dzisiaj odpoczynek jak znajdę wolną chwilę to będę się relaksowacIlona92 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry , u mnie ciepło, wietrznie i pochmurno, juz nie pamietam kuedy było u mnie słońce:( jutro zapowiada sie słoneczny dzien. Przybylska zrobiłaś mi smaka na naleśniki wytrawne ciagle jadalnym ser: kozi, pleśniowy, żółty, owczy. Masakra , najlepiej jeszcze taka roladę ba patelnie grillowa do tego jakis dzem na słodko, sałata mhmm . I o dziwo mam smaka na gotowane ziemniaku w łupinie, posypać sola i jesc. Co ta ciąża ze mnie robi? Zamiast mózgu to juz nam wode bo mam chyba kryzys juz przed porodem ,
Ja wstawałam 3razy :/meczy juz mnie to. PrzybylskaA Ty jestes z centrali?APrzybylska lubi tę wiadomość
-
APrzybylska wrote:Dzień dobry kurcze u mnie znowu szaro - buro, też chcę do słoneczka.
Wczoraj przechwaliłam i dziś w nocy wstałam 5 razy. Jak się dzisiaj czujecie? Jakie plany niedzielne? My z mężem wybieramy się na obiad do Manekina, będą pancakesy -
nick nieaktualnyhej,
robilyscie testy pappa?
bo ja sciagnelam sobie wyniki ze strony ale narazie bez wizyty u genetyka to malo wiem...
robilam je w 13t3d
pappa wyszlo 2,490
beta hcg 37,7
troche rozni sie to od wartosci referencyjnych dla danych tygodni
macie swoje wyniki lub doswiadczenie w tym zakresie? -
Ilona92 wrote:Dzien dobry , u mnie ciepło, wietrznie i pochmurno, juz nie pamietam kuedy było u mnie słońce:( jutro zapowiada sie słoneczny dzien. Przybylska zrobiłaś mi smaka na naleśniki wytrawne ciagle jadalnym ser: kozi, pleśniowy, żółty, owczy. Masakra , najlepiej jeszcze taka roladę ba patelnie grillowa do tego jakis dzem na słodko, sałata mhmm . I o dziwo mam smaka na gotowane ziemniaku w łupinie, posypać sola i jesc. Co ta ciąża ze mnie robi? Zamiast mózgu to juz nam wode bo mam chyba kryzys juz przed porodem ,
Ja wstawałam 3razy :/meczy juz mnie to. PrzybylskaA Ty jestes z centrali?
Co ta ciąża robi? Wiesz, ja głównie zastanawiam się nad tym co chciałabym jeść Ale za ziemniakami w łupinkach jakoś nie przepadam. Zmieniłam zdanie, będzie naleśnik wytrawny z fetą i szpinakiem14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
elfiontko wrote:hej,
robilyscie testy pappa?
bo ja sciagnelam sobie wyniki ze strony ale narazie bez wizyty u genetyka to malo wiem...
robilam je w 13t3d
pappa wyszlo 2,490
beta hcg 37,7
macie swoje wyniki lub doswiadczenie w tym zakresie?elfiontko lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
elfiontko wrote:hej,
robilyscie testy pappa?
robilam je w 13t3d
pappa wyszlo 2,490
beta hcg 37,7
macie swoje wyniki lub doswiadczenie w tym zakresie? -
Rene, kąpiel niekoniecznie, Ale dzisiaj było już lepiej. Chociaż nie raz zabolało. Mam wrażenie że przeszło w stronę spojenia i posladka. Na szczęście mąż od jutra na urlopie to mnie odciazy w opiece.
A u Ciebie jak tam niedziela mija?
Elfiontko, dziewczyny dobrze piszą, absolutnie nie szukaj w Internecie. Daj znać co gin powiedział oby wszystko było dobrze :-* -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry:)
Dziewiec.zero kciuki:) Czekam na super wieści
Ja będę prosić o kciuki w czwartek rano;)Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane!
U mnie w koncu widze blask jesiennego slonca. Moze zmobilizuje sie do wykopania porów i selerów, było tak mokro, ze lepiej było nigdzie nir wychodzić pobolewa mnie lekko głowa, ale to z niewyspania. Czy Wy tez czujecie zgnieciony pęcherz moczowy? Dzis cała noc tak miałam jakby słoń mi na nim usiadł . Na obiad robie warzywa z ryżem w curry, tym razem na vegetables polecę. Na sniadanie kefir z owocami bo czuje sie jak pełna na żołądku, ciagle tak mam i kiepsko sie z tego powodu czuje, a spacery i inne powoduja u mnie mega zmęczenie i jestem denka do końca dnia udanych wizyt zycze i cudownego dnia. Ja musze popracować nad sobą bo mam lekkie załamanie (o zgrozo do czego to doszło ). ❤️ -
nick nieaktualnyCześć!!
Witam się po weekendzie. Wyjazd do rodziców udany.
Dziewiec.zero trzymam kciuki!!!
Elka, ale Ci się porobiło! Za wizytę też kciuki!!!
Rene
Ilona o a co się dzieje? Przez to samopoczucie w ciąży, to lekki załamanie?
Ty to i tak masz zdrowie, jak idziesz kopać do ogrodu!!!
U mnie jeszcze nie gniecie, ale sikam dużo. W nocy po 4 razy.
W domu powiedzieli, że brzucha nie widać. Ale za to cycki mam wielkie!
Miłego dnia dziewczyny!APrzybylska lubi tę wiadomość
-
Witam:-)
U mnie też ładna pogoda:-)
Dziewiec.zero trzymam kciuki za wizytę
Ellka do czwartku szybko zleci,kciuki już zaciśnięte:-)
Ja też często wstaję nocy do wc
Ilona kopanie w ogródku wow:-)Ja zostawiłam to dla teścia:-)
APrzybylska jak się czujesz?Ilona92 lubi tę wiadomość