LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój niby przy porodzie chce być zobaczymy jak będzie mówił w lipcu no i o ile w ogóle będzie dane nam rodzić naturalnie bo pierwszy wypiął się 4 literami no i cc.
Dziękuje dziewczyny
Co do zachcianek to w sumie na razie nic szczególnego może jak mdłości miną
-
Mój tym bardziej niechce po obejrzeniu filmu botoks. Tam były tak straszne sceny z porodu że tym bardziej nie chce. Mój brat był przy porodzie swoich dzieci i mówił że to lepiej wygląda i nie jest takie straszne. Ze to emocje i ogólnie spoko. Ale co mój zobaczył to już nieodzobaczyStarania od grudnia 2013 roku..
4 lata starań... Piątka Aniołków...
25.02.2015 - 6tc; 4.12.2015 - 7tc; 4.10.2016 - 9tc; 1.12.2017 - 7tc
27.06.2016 - ciąża biochemiczna -
Też byliśmy w kinie na botoksie ale on już był na "nie" na długo zanim w ogóle zaczęliśmy starania o dziecko Wiecie, ja mam do tego takie podejście, że owszem, będę mama, ale jestem przede wszystkim kobieta i nie chciałabym aby spojrzenie mojego faceta na mnie się zmieniło, bo tak jak wspomniała Kasia, co się zobaczy to już się nie odzobaczy. :p
-
Wiecie co... ja jeszcze o porodzie nie mysle zyje z dnia na dzien, najdalszy horyzont to poczatek upragnionego drugiego trymestru (ze niby bezpieczniej)...Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
A ja uważam, że właśnie powinnyśmy również wybiegać myślami w przyszłość, planować i marzyć sobie, bo rozmowy tylko o naszych lękach, obawach i objawach jeszcze bardziej nas podkręcają w tym całym oczekiwaniu na koleją wizytę u lekarza
Kasiaw_88, monamis lubią tę wiadomość
-
Czerwony Kapelusz wrote:A ja uważam, że właśnie powinnyśmy również wybiegać myślami w przyszłość, planować i marzyć sobie, bo rozmowy tylko o naszych lękach, obawach i objawach jeszcze bardziej nas podkręcają w tym całym oczekiwaniu na koleją wizytę u lekarzaStarania od grudnia 2013 roku..
Ja wraz z tym plamieniem brązowym mam też dużo bezbarwnej wydzieliny. Więc chyba to normalne.
Mi nie zostaje nic innego jak marzyć że wszystko będzie dobrze. Przy poprzednich ciazach nie myślałam o przyszłości. I nic to nie dało. Dlatego teraz chociaż przez chwilę pomarze...Starania od grudnia 2013 roku..
a mi jest ciągle nie dobrze...jestem tym zmęczona...ale mam nadzieje,że przynajmniej z dzidzia jest ok...już nie wiem co mam pić, na nic nie mam ochoty. Ostatnio ugotowałam zupę ogórkową bo miałam ochotę i jak tylko pomysle o niej to mnie mdli. Brzuszek mnie ostatnio coraz bardziej pobolewa, czuję taki ciężar jak na okres. Jest mi słabo i jestem zmęczona. choć przyznam,że tydzień szybko mi minął.jeszcze jeden i mam nadzieję,że tez zobaczę serduszko:) a co do śluzu to też mam, choć biorę luteinę dowcipną i wydaje mi się,że trochę też wypływa.
-
Dziewczyny, wróciłam niedawno od dentysty(ból zęba mi się odezwał) i mam taką dygresje - nie dajcie się zbyć w przychodni! Mnie rejestratorka poinformowała, że mają tłum i mogę iść do innej przychodni. Nie dałam się, przyjęli mnie w ciągu pół godz. Pamiętajcie,że pacjent z bólem musi zostać przyjęty w dniu zgłoszenia a kobieta w ciąży u jakiegokolwiek lekarza w tym samym dniu lub najpóźniej w ciągu 7 dni roboczych. Ja czekam na założenia karty ciąży i będę machać nią, jeśli będzie potrzeba wszystkim rejestratorkom na jakie natrafie
-
No z alkoholem nie ma co igrac... chyba że piwko albo winko bezalkoholowe. Wiadomo, że to nie jest to samo, ale może zachcianki jednak zadowoli
Mi mój narzeczony zabrania gazowanego, a o cole to już w ogóle walczy jak lew, bo kofeina to w Biedronce do lekarza specjalnie o pozwolenie dzwoniłam hahaha :p Lekarz ma nas już dość :p -
Hehe, dobre Twój mężczyzna troszczy się o Was:) ja pije rano 1 kawę, więc staram się już nie pić później nic więcej co ma kofeinę, ale jak mi się zachce coli np. W kinie to sądzę że raz na jakiś czas nic się nie stanie jak ją wypije. Nie popadajmy w paranoje:) alkohol i papierosy - nie, reszta z rozwagą