X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr LIPCOWE niespodzianki:)
Odpowiedz

LIPCOWE niespodzianki:)

Oceń ten wątek:
  • Czerwony Kapelusz Autorytet

Wysłany: 28 września 2019, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak się znajdziemy na tym messagerze?

mhsvhdgefzux6fnw.png

Wysłany: 29 września 2019, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też gorączka :/ wczoraj miał biegunkę, ale sądziłam, że to przez 4ki, bo idą, a przy tym na apetyt nie narzekał. Dziś temperatura jutro pewnie pediatra :/ witaj jesień :/

mhsvhdgefzux6fnw.png
  • Tripi Autorytet

Wysłany: 29 września 2019, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyslemy sobie linki na priv z naszym profilem i jedna z nas zalozy grupe na Messengerze ;)

A nie ma wymiotow? Trzymam kciuki zeby to jednak byly zęby :(
    U nas starszy plynnie przeszedl z jednego wirusa na drugiego.
    Mial juz koniec a wczoraj znow suchy kaszel na nowo i pecherze w gardle. Ja to samo wczoraj masakra z gardłem i mega kaszel, dzis juz trochę lepiej.. Dosc juz mam tej jesieni, nadchodzacej zimy i wiosny.. Ciagle w strachu czy to wirus czy juz moze trzeba do szpitala :/

atdcl6d85txjdq74.png
  • bejb Autorytet

Wysłany: 29 września 2019, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny wróciliśmy z Warszawy :) nie było najgorzej chociaż przygód nie brakowało.

Kiedy ruszamy z tym Messengerem? Dawajcie fotki swoich dzieciaków :)

syy2h371nd1ygvmg.png

Jaś- urodzony sn - 06.07.18. g 20:20. 3800g, 58cm, 10pkt.
  • Tripi Autorytet

Wysłany: 30 września 2019, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babcia dala rade ? Super ! Fajnie sie tak odchamic ;)

Mozemy ruszac nawet juz :) tylko na priv trzeba wyslac sobie linki do profilu i zakladamy grupe ;)

Kapelusz jak Wiktor?
    U nas zas jakies charczenie :/

atdcl6d85txjdq74.png

Wysłany: 30 września 2019, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tripi to zakładaj i startujemy. Wiktor średnio, od wczoraj gorączkuje więc na zmianę ibum i apap, zarejestrowany na dziś, ale mamy dopiero 14 więc dowiem się po 13 co to. Zaczął pokasływac i znów rano rzadka kupka a i doszło chrapanie jak spi, więc się obawiam czy migdał się nie rozrósł, bo aż tyle kataru nie ma zeby chrapać. Bejb super, że wypad się udał :) Jasiek cudny :)

mhsvhdgefzux6fnw.png
  • Tripi Autorytet

Wysłany: 30 września 2019, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wyslijcie mi na priva linki fo waszych profili i dzis sie tym zajme ;)

U nas z tym chrapaniem to samo. W srode mam laryngologa ze starszym to umowie mlodego tez na nastepna wizytę.. A jak oddycha to cos slychac ale odkurzacz nic nie wyciaga. A polozony spac charczy i chrapie jak stary... :O

atdcl6d85txjdq74.png
  • Tripi Autorytet

Wysłany: 30 września 2019, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M&M'K nie moge cie dodac do przyjaciolek 😔 nie wiem w ogole jak na belly wysylac wiadomosci hihi

atdcl6d85txjdq74.png

Wysłany: 30 września 2019, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tripi podaj może maila i na maila Ci wyślemy linki do konta na fb i nas dodasz do grupy

mhsvhdgefzux6fnw.png
  • Tripi Autorytet

Wysłany: 30 września 2019, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok zaloze jakiegos zeby mnie ktos obcy nie spamowal haha i wieczorem wrzuce go :)

Jak u lekarza?

atdcl6d85txjdq74.png
  • Tripi Autorytet

Wysłany: 30 września 2019, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [email protected]

Wyslijcie linki i ruszamy :D
    Ciesze sie ze sie lepiej poznamy :)

atdcl6d85txjdq74.png

Wysłany: 30 września 2019, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz mówi, że albo to zęby, bo 4 wychodzą gorzej niż inne, albo jelitówka ode mnie, bo zarazki żyją na powierzchni która dotknęła aż do 10 dni. Mam go zostawić w domu do końca tygodnia i obserwować, plus probiotyk, przeciwbólowe.

mhsvhdgefzux6fnw.png
  • bejb Autorytet

Wysłany: 1 października 2019, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ode mnie poszło na tego maila.

syy2h371nd1ygvmg.png

Jaś- urodzony sn - 06.07.18. g 20:20. 3800g, 58cm, 10pkt.

Wysłany: 2 października 2019, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już na messagerze, czekamy na Was Magia i Bejb :)

mhsvhdgefzux6fnw.png
  • Olga856 Przyjaciółka

Wysłany: 1 listopada 2019, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 😊 pierwszy raz jestem *po tej stronie *
    Do lekarza mam dopiero na 12.11. Ale swoje 2kreseczki ujrzałam już 5 dni przed terminem @
    Termin też na początek lipca, dokładnie będę wiedziała po wizycie chiciaz mi wychodzi ok 10 lipca.
    Zastanawiam się nad witaminami 🤔 bo mam trochę nie dobory.. Mam wzj i problemy ze szpikiem, ale nie jest to na szczęście to najgorsze. Zobaczymy co mi powie lekarz. 3 majcie prosze kciuki, żeby było dobrze ✊

c55fyx8d83g33aob.png
  • Olga856 Przyjaciółka

Wysłany: 1 listopada 2019, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 😊 pierwszy raz jestem *po tej stronie *
    Do lekarza mam dopiero na 12.11. Ale swoje 2kreseczki ujrzałam już 5 dni przed terminem @
    Termin też na początek lipca, dokładnie będę wiedziała po wizycie chiciaz mi wychodzi ok 10 lipca.
    Zastanawiam się nad witaminami 🤔 bo mam trochę nie dobory.. Mam wzjg i problemy ze szpikiem, ale nie jest to na szczęście to najgorsze. Zobaczymy co mi powie lekarz. 3 majcie prosze kciuki, żeby było dobrze ✊

c55fyx8d83g33aob.png
  • Olga856 Przyjaciółka

Wysłany: 1 listopada 2019, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

c55fyx8d83g33aob.png
  • Aleksandra1991 Nowa

Wysłany: 2 listopada 2019, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja! Pierwszy test robiony 29.10, 30.10 beta 27,6 i w poniedziałek powtórka. Liczę, że przyrost będzie dobry :D

‹‹ 232 233 234 235 236
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ