LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyslemy sobie linki na priv z naszym profilem i jedna z nas zalozy grupe na Messengerze
A nie ma wymiotow? Trzymam kciuki zeby to jednak byly zęby
U nas starszy plynnie przeszedl z jednego wirusa na drugiego.
Mial juz koniec a wczoraj znow suchy kaszel na nowo i pecherze w gardle. Ja to samo wczoraj masakra z gardłem i mega kaszel, dzis juz trochę lepiej.. Dosc juz mam tej jesieni, nadchodzacej zimy i wiosny.. Ciagle w strachu czy to wirus czy juz moze trzeba do szpitala
-
Tripi to zakładaj i startujemy. Wiktor średnio, od wczoraj gorączkuje więc na zmianę ibum i apap, zarejestrowany na dziś, ale mamy dopiero 14 więc dowiem się po 13 co to. Zaczął pokasływac i znów rano rzadka kupka a i doszło chrapanie jak spi, więc się obawiam czy migdał się nie rozrósł, bo aż tyle kataru nie ma zeby chrapać. Bejb super, że wypad się udał Jasiek cudny
-
To wyslijcie mi na priva linki fo waszych profili i dzis sie tym zajme
U nas z tym chrapaniem to samo. W srode mam laryngologa ze starszym to umowie mlodego tez na nastepna wizytę.. A jak oddycha to cos slychac ale odkurzacz nic nie wyciaga. A polozony spac charczy i chrapie jak stary... -
-
Cześć dziewczyny 😊 pierwszy raz jestem *po tej stronie *
Do lekarza mam dopiero na 12.11. Ale swoje 2kreseczki ujrzałam już 5 dni przed terminem @
Termin też na początek lipca, dokładnie będę wiedziała po wizycie chiciaz mi wychodzi ok 10 lipca.
Zastanawiam się nad witaminami 🤔 bo mam trochę nie dobory.. Mam wzj i problemy ze szpikiem, ale nie jest to na szczęście to najgorsze. Zobaczymy co mi powie lekarz. 3 majcie prosze kciuki, żeby było dobrze ✊ -
Cześć dziewczyny 😊 pierwszy raz jestem *po tej stronie *
Do lekarza mam dopiero na 12.11. Ale swoje 2kreseczki ujrzałam już 5 dni przed terminem @
Termin też na początek lipca, dokładnie będę wiedziała po wizycie chiciaz mi wychodzi ok 10 lipca.
Zastanawiam się nad witaminami 🤔 bo mam trochę nie dobory.. Mam wzjg i problemy ze szpikiem, ale nie jest to na szczęście to najgorsze. Zobaczymy co mi powie lekarz. 3 majcie prosze kciuki, żeby było dobrze ✊ -